СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 10

• 132 406
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На родител. Там са изброени двете училища. При избор на едното излиза профил с името на съответното дете.

# 496
Yana_a_n, а детето, което сега е в смг, преди това имало ли е регистрация в Школо в друго училище?

# 497
Bibi, поне едната девойка трябва да излиза, аз "виждам" моята. Но досега не съм имала регистрация в Школото, нито аз, нито тя. Тази година се регистрирах, нея и малчо,  в различни училища, първо се появи той, но с някакъв непълен профил,  пишеше да звънна в Школо и от там ми казаха, че от училището не са ме въвели като родител, да чакам.....,  сега се появи тя, но малчо изчезна. Къде ми е детето Satisfied

# 498
  • София
Yana_a_n, а детето, което сега е в смг, преди това имало ли е регистрация в Школо в друго училище?

Не.

# 499
  • София
Виждам само малката с 2 активни профила от ПГ - 2016/2017 и 1 клас  2017/2018. Още няма данни за 2-ри клас, а СМГ не го виждам никъде. Има само едно у-ще и едно дете.
А те как правят връзка между родител и дете ? Надявам се нe по имейл, защото в бумагите за СМГ съм вписала имейл. различен от този, на който е профила в shkolo. Sunglasses

# 500
  • София
Наистина СМГ съществува като възможност за добавяне в школо, имам за дъщеря ми в друго училище и току що като ви прочетох, влязох в менюто "Права на достъп", оттам "Заяви достъп", написах СМГ и изпратих заявка и за ученика в СМГ, води я към момента непотвърдена, чака потвърждение. Значи се въвежда вече.

# 501
А те как правят връзка между родител и дете ? Надявам се нe по имейл, защото в бумагите за СМГ съм вписала имейл. различен от този, на който е профила в shkolo. Sunglasses
Предполагам по телефонен номер. Защото аз в опита да си "махна" детето от старото училище изтрих профила, влезнах отново в Школо, за да се регистрирам, попита ме за телефон и когато го написах пак ме върна в старото училище Simple Smile)).

# 502
  • София
Наистина СМГ съществува като възможност за добавяне в школо, имам за дъщеря ми в друго училище и току що като ви прочетох, влязох в менюто "Права на достъп", оттам "Заяви достъп", написах СМГ и изпратих заявка и за ученика в СМГ, води я към момента непотвърдена, чака потвърждение. Значи се въвежда вече.
Нещо при мен не е наред. В Права на достъп нямам активен бутон Заяви досъп. Даже не виждам никакъв бутон, подменю и т.н. Виждам само 2-та профила на малката за 2 поредни години. Sad

# 503
  • София
Нещо при мен не е наред. В Права на достъп нямам активен бутон Заяви досъп. Даже не виждам никакъв бутон, подменю и т.н. Виждам само 2-та профила на малката за 2 поредни години. Sad

Биби, да не влизаш като ученик? Щото тогава не излиза този бутон. Ако не, обади се на телефоните, дадени в сайта.

# 504
  • София
Пише, че съм родител.Писах им във формата за въпроси, ако трябва и ще звъня.

# 505
Обадете им се. Много са любезни. За няма и две минути ми оправиха бъга с липсата на бутон "роля". Преди това бях писала и в коментарите, и на мейл, но явно в началото на годината са много заети и писмените въпроси са оставени на заден план.

# 506
  • София
Здравейте.
Може ли отзиви от родители на по-големи ученици, които са ходили на школа по програмиране в СМГ?
След 5 клас при Яшу, при кого продължиха да ходят децата Ви и дали бяхте  (те и вие) доволни?
В момента като опции са дадени Красимир Паскалев и Иван Николов за деца, които са ходили една година при Яшу и Величка Велкова или Димитър Татарски за деца, които не са ходили.
Благодаря Hug .

# 507
  • София
Здравейте.
Може ли отзиви от родители на по-големи ученици, които са ходили на школа по програмиране в СМГ?
След 5 клас при Яшу, при кого продължиха да ходят децата Ви и дали бяхте  (те и вие) доволни?
В момента като опции са дадени Красимир Паскалев и Иван Николов за деца, които са ходили една година при Яшу и Величка Велкова или Димитър Татарски за деца, които не са ходили.
Благодаря Hug .

Освен при Яшу, децата ми през годините са ходили и при Евгени Василев, Иво Дилов и Иван (не  мога да се сетя за фамилията, съжалявам). Напредваха с различни темпове, но за всички тях мога да кажа само добри думи.

# 508
  • София
Здравейте, като майка на "новаче" да попитам и аз. Може ли детето да се откаже и да не посещава дадена школа и има ли някакви негативни последици от този факт?

# 509
  • София
Няма негативни последици. Може да се откаже. Просто не толерират поне при нас по математика - ходене от дъжд на вятър.

Общи условия

Активация на акаунт