Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 589
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз плодовете мия с веро и гъба. Тия неща, с които мажат ябълките особено, никак не са ми по вкуса и гледам да ги изжуля ако мога.

Не помага. Обелих ябълката и пак мирише. Цялата се е напоила.
Хвърлих ги.

# 406
За миризливи масла спасението е да се направят на гий масло. В интернет е описано как става.

# 407
Аз плодовете мия с веро и гъба. Тия неща, с които мажат ябълките особено, никак не са ми по вкуса и гледам да ги изжуля ако мога.

Не помага. Обелих ябълката и пак мирише. Цялата се е напоила.
Хвърлих ги.
Верото обаче е супер вредно ....колкото и да се плакне.
А за ябълките- много ме е яд,принципно, че нямат читави на 1, 50 например- ами не стига че са скъпи, а и не стават

# 408
  • Перник
Аз редовно купувам зелени ябълки в плик - 2 кг. Освен, че напоследък са дребни, други оплаквания нямам Simple Smile

# 409
  • София
Аз редовно купувам зелени ябълки в плик - 2 кг. Освен, че напоследък са дребни, други оплаквания нямам Simple Smile

Има един друг сорт зелени, които са кисели, коментираните би трябвало да са нещо като "жълта превъзходна", но недоузрели може би, затова седят зелени. Иначе на вкус са сладки.

# 410
  • Перник

Има един друг сорт зелени, които са кисели, коментираните би трябвало да са нещо като "жълта превъзходна", но недоузрели може би, затова седят зелени. Иначе на вкус са сладки.

Тези, които купувам са "златна превъзходна", но недоузрели - негово височество жълти ябълки не яде Grinning Другите зелени, които са по-кисели са "Грени Смит", но съм забелязала, че в Лидл ги делят на цветове, не на сортове Simple Smile

# 411
  • София
Аз миризливите масла правя на сладки и като изстинат не миришат. Имам една рецепта с кафява захар мусковадо и тя е много ароматна и маскира миризмата на маслото.
Предполагам какво е вложено в маслото, как да го ям, само и само да не го изхвърля ли, не!! Те да си  ползват гнусотията.

# 412
Принципно има разлика в производството. Има масла, които са сметанови, те обикновено не миришат, но има и суроватъчни, които по-често са голяма смрад.

# 413
Сега гледам някаква усилена реклама върви на продукти "Селце" - лютеници, айвари, соев сос и не знам какво си. Разтърсих се. Ами на Олинеза са. Произвеждат и под марката Laurance. Питам се къде ли ще ги продават? Сигурно са произведени както "Родна стряха" за някоя верига. Един и същи производител манипулира пазара с различни марки. Но кой ги следи какво влагат в тях? Размиват отговорност и продукти. Като пише: произведено за, да пише и кой го е произвел, а не да се крият кат мишоци. И после избирай не информирано българското - да, ама не.

# 414
Аз съм взимала лютеница Селце, не беше хубава.

# 415
Съгласна съм с Марчева за маслото РС - и аз не бих рискувала и да треперя всеки път дали съм уцелила добра или скапана партида.  Рисковано си е и не си заслужават терзанията и притесненията в случай на изтегляне на късата клечка. По-добре да се заложи на нещо изпитано и да съм сигурна, че няма да има неприятни изненади.

За зъбите да се изкажа, че съм спец там Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мисля, че в домашни условия сме в състояние на отстраним натрупан и втвърден зъбен камък. това става само в зъболекарския кабинет при професионално почистване. Номерът е да се чистят добре зъбите - така че да се отстранява всичката плака и остатъци от храна, което от своя страна ще доведе до ненатрупването на зъбен камък, и да се ходи редовно на почистване на зъбен камък, когато все пак се образува.

Моите зъби също скърцат като ги мина с пръст вечер след миене, така че ви уверявам, че нямате нужда от полираща гъбичка, за да постигнете качествено почистване.

Използването на конци е задължително - няма как по друг начин да се отстрани плаката, която се събира в пространството между зъбите и по страничните повърхности на самите зъби. Конец и сте бомба.

# 416
Аз съм с впечатления от четката с топъл въздух (тази с приставките). Вчера взех, че се изсуших за първи път на първа степен, вместо на втора. Ами ефектът беше много по-добър. Косата ми не е дълга и гъста, и втора степен явно е много силна за мен. Така я сушех много бързо и почти не се оформяше, но на първа степен стана малко по-бавничко, но постигнах и обем и форма Simple Smile Ако някой не е опитал, да пробва задължително.

# 417
В Лидл има ли пъдпъдъчи яйца?

# 418
Има пъдп.яйца,до др.яйца стоят!

# 419
Има, има....пъдпъдъчи яйчица....

Общи условия

Активация на акаунт