Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 481
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 540
Това са лидълските мая и бакпулвер,от които съм доволна от както са на пазара...маята е ,7гр.5пак.май около 1.30,а бакпулвера е 15гр.7 пак.около лев.На Белбейк всичко е доста добро,и какаото също.

# 541
Марчева, благодаря! bouquet
Маята е по 7гр пакетчето, 6 бр в опаковка, 1.29лв. Peace

# 542
Аз не харесвам суха мая попринцип. Но с тази не съм имала издънки никога!

# 543
  • София
Момичета, какво е положението с кантарите? Счупи ни се кантарът, дали ще намеря още останали или?

# 544
Мернах ги във витрините с месо(на късата страна дето слагат патица и др.седмични промоционални мръФки,суджуци...)

Хм...не мернах там. Опукали са ги. То в оня лидл всичко опоскано...в населен квартал е и са като хуни 😀
Само боровинки взех, бяха намалени...
Нищо...утре сутрин ще ходя в другия и ще погледна.

# 545
  • shumen
Суха мая не харесвам.
Жилетките мен ми харесаха,но за да взема трябва да водя и детето с мен,а сега не е възможно.

# 546
При нас ребрата ги намерих в десния долен ъгъл на тази витрина. Намерих снимката в нета, тук им е разположението
Скрит текст:
Взех един плик за ММ ама голямо глозгане беше, то месо направо няма. Опука един пакет за един обяд и мисля, че остана гладен, много кокал, много нещо. Изобщо не си заслужава парите. Чудих се дали да не им върна кокалите да ми върнат парите Laughing

Днес купих портокали за сок, бяха 3кг за 4,50лв. Заблудиха ли съм се ама сякаш преди 2 седмици бяха 4кг за 3,50лв. Може и да греша, не знам, ама са сладки и стават и за ядене, не само за сок Simple Smile Или поне предните, тези не сме ги опитали още.

# 547
  • Бургас
Суха мая не харесвам.
Жилетките мен ми харесаха,но за да взема трябва да водя и детето с мен,а сега не е възможно.

Купуваш жилетка, мериш на детето у дома и ако не е добре - връщаш. Не е задължително да го водиш с теб Wink

# 548
  • shumen
Брадата,да и така може.Тя ще му стане,ама дали е ще е хареса не знам аз.

# 549
  • Бургас
Дали връщаш дреха заради неуцелен размер или защото детето не я харесва - все същото Wink

# 550
Благодаря за отзива за маята, не знам защо имам спомен че някой беше писал че не е хубава из старите теми, та така и не съм вземала от нея. При такава цена излиза много по-изгодна от маята на Йоткер, особено ако върши същата работа. В момента ползвам голяма опаковка от френската и едва ли да я пробвам скоро, но бакпулвера ще го изпробвам, щом е хубав, че е и по-голяма разфасовка, масовите са по 10 грама.
Какао на Белбейк дори не съм забелязала че има, вземам това на Кастело, което ми харесва много и не съм търсила да го сменям с друго.

# 551
За съжаление, какаото на Белбейк го пускат само по Великден и Коледа.

# 552
Утре ще пробвам маята. Дано да върши работа като френската или тази на доктор Йоткер, че с тях като правя хляб в хлебопекарната слагам по-малко от указаното количество и хлябът бухва перфектно. Peace
Като се върнах днес от Лидл, се ядосвах, че забравих да купя жито, преди малко видях, че то от утре. ooooh!
А някой пробва ли био плодовите сокове? ММ иска да купя утре от тях.

# 553
natka,
моят чаршаф с ластик е бял.
Обаче имам и два комплекта калъфки с плик от сатен - един с бяла+бежова страна и един светлосиньо+тъмносиньо. Синият комплект пускаше боя и то доскоро - но само при пране. Не съм се събуждала боядисана, имам предвид. Когато пера, слагам 2 цветоулавящи кърпички и не пера дрехи с други цветове заедно с тези чаршафи.

# 554
Купих си от био доматения сос Арабиата. Какво съм гледала, хем четох и най-малките буквички... Оказа се лют и ми подлюти спагетите, а хич не обичам...
Кой от другите два соса ще ми препоръчате:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7631

Взех си и апарата за кръвно. Точен е, но мери много бавно, ръката ми изтръпва докато премери.
А душ слушалката е много готина.

Общи условия

Активация на акаунт