Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 257
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 60
Моят часовник е на 3 години и още не съм сменяла батерията.
А часовника ти трябва ли да се сменя?
В смисъл-изтъркване на каишката,промяна на цвета на метала и тн.?

Моят е със силиконова каишка.
Има лека промяна на цвета на метала отстрани...не бях забелязала, честно казано

# 61
  • София
За киселото мляко една мама беше правила опити за подквасване с няколко марки мляко. Най-лошият й експеримент беше със зелената Верея,  2.9%,която аз купувах и харесвах. Не ми трябва за подкваса,  а по-скоро си давам сметка,  че няма достатъчно лактобацили,  които  са полезните. Похвалено беше млякото  Елена,  пробвах го,  но е много гъсто,  струва ми  се,  че има нещо втвърдяващо в състава. Аз обичам по-редички кисели млека.

# 62
Да,личи си много...
Затова казвам,че тези часовници са в най-добър вид за година,после трябва смяна.Предвид цената е разумна покупка Simple Smile

# 63
Моят е розово злато с розова кожена каишка, не е мръднала нито каишката, нито цвета на метала. Аз мисля да си взема и с черна каишка, когато извадят Simple Smile

# 64
За киселото мляко една мама беше правила опити за подквасване с няколко марки мляко. Най-лошият й експеримент беше със зелената Верея,  2.9%,която аз купувах и харесвах. Не ми трябва за подкваса,  а по-скоро си давам сметка,  че няма достатъчно лактобацили,  които  са полезните. Похвалено беше млякото  Елена,  пробвах го,  но е много гъсто,  струва ми  се,  че има нещо втвърдяващо в състава. Аз обичам по-редички кисели млека.
Това като го прочетох се сетих, че съм гледала сравнителна таблица на млеката и Елената 3.6% беше с най-добри показатели. Иначе може да се пробва и с Пършевица, то е по-кисело от другите, също и с Елби, но го има само в Била. За сигурен резултат, който живее в София може да си купува суха закваска от фирмените магазини на Елби. Закваските са за 5 литра мляко, но могат да се разделят и преди години бяха по 5 лева, сега не знам.

# 65
  • София
Скрит текст:
[quote authorц=silver birch link=topic=1016977.msg36222406#msg36222406 date=1517565756]
Нали четката от следващата брошура хвалехме?  Ще ходя на пазар в понеделник за нея. Днес за пюренца Лупилу

И аз четката обмислям  Blush Не че нямам преси, маши и т.н. Ама ако върши работа за приглаждане и не гори косата..

Върши, даже перфектно. Ползвам само нея от миналото пускане си я купих. Пресата не съм ползвала откакто я имам.

Крушите са много вкусни. Меки, сладки, сочни
С каква коса си?
Не че нямам преса и един комбиниран уред за коса на Филипс (от който съм изключително доволна),  пък не ги и ползвам толкова често, ама тази четка ми е влязла в главата.
Моята коса е чупливо-къдрава 😂, с тънък косъм. Само с четка с топъл въздух не ми се получава, както искам, минавам и с преса след това. Та като казваш, че тази четка ти замества пресата, съвсем се впечатлих...
[/quote]

Къдрава доста, тънък косъм, средно гъста. И аз имам на Филипс комбиниран, преса.. и не ползвам нищо друго освен четката. Има ниска температура и за мен е повече от добре даже на 130 (аз не държа обаче да ми е супер права, предпочитам да не я горя) става си чудесно.

# 66
Някакви мнения за печатите от другата седмица? Че детето иска.

# 67
  • Бургас
Дано свинското да е от скопени екземпляри.
Аз съм очарована от сиренето във високите кутии, за трети път купувам.
Благодаря за темата и успешни покупки, момичета.

# 68
Отностно свинското и аз не съм попадал на лоши партиди, винаги е било на ниво.

# 69
  • in Wonderland
Какви пепати ще има, че не ги виждам в брошурата??
Иначе аз  взех на дъщеря ми едни дървени, 10 печата са. Играе си с тях вече повече от месец ( не ежедневно де), до сега не са изсъхнали, харесват ми.

# 70
Какви пепати ще има, че не ги виждам в брошурата??
Иначе аз  взех на дъщеря ми едни дървени, 10 печата са. Играе си с тях вече повече от месец ( не ежедневно де), до сега не са изсъхнали, харесват ми.
Ето тези:

# 71
  • in Wonderland
Не са същите, но изглеждат подобно на тези, които има дъщеря ми.

Скрит текст:

# 72
Благодаря ти, дано са хубави и не им изсъхне мастилото.Не знам за какво са му, ама нека има. Grinning

# 73
Мокрите кърпички на lupilu хубави ли са,или са с гадната бебешка миризма?
В смисъл? Моето бебе е на 12 дни и не мирише гадно, за каква миризма говорим? newsm78

За памперсите на лупилу- уникални са, много по добри от памперс премиум кеър.

Месо купувам от Лидъл и съм доволна. Естествено прасето не е хранено с био царевичка и маргаритки, но е по добре от месото в К.

# 74

За памперсите на лупилу- уникални са, много по добри от памперс премиум кеър.
Тоз Памперс да не го чуя!!! Такива го сърбах с тях
Но тия на Лидл са супер

Не знам какво значи да държат влажно,но много ми харесват

Общи условия

Активация на акаунт