Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 494
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 840
Този ли

Добре изглежда. Цената му за литър идва почти като на Померината /14лв/л е Померината от постоянният асортимент  Този идва 14.65 за литър. Не съм го опитвала този.

Преси за чесън май от Икея хвалеха повече.

# 841
Икейската Преса за чесън е много хубава.
Не пишат вече Зехтин обаче - замениха го с маслиново масло. Пак да се чуди човек какво купува.

# 842
Да, сигурно проблемация с името...
Но си пише олив ойл екстра върджин, това ми стига...

# 843
Някой пробва ли тирбушона или отварачката?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7994

Чаршафите ги гледах май същите в кауфланд - но се четеше вестник през тях.. надявам се лидълските да са други.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=383

Kaква марка е кашкавала?
Скрит текст:
Да се оплача от кашкавала,който е по 2кг. тази седмица.Явно партидата е отвратителна.При запичане на парти грила пука,не се зачервява,както обикновенно.Ако незнаеш,че печеш сандвич с кашкавал ще си помислиш,че това е запечено яйце.А толкова бях доволна лятото от въпросния кашкавал.Всичко развалят.
От доста време спрях да го купувам този кашкавал, мнооого ми хареса в началото, обаче вече няма нищо общо с това, което продават сега. Frowning1
Да, преди няколко месеца като беше на промоция кашкавала  от 2кг беше същата работа- не се запича въобще- отврат е, прибрала съм го на парчета във фризера и още го дояждаме.
На Йотови е кашкавала.

# 844
Някой взе ли от чаршафите с ластик? Хубави ли са?

# 845
  • Пловдив
Момичета,зъбния душ как е?По вас ще се ориентирам дали да го взема,мерак  ми е.Но като се знам,че всяко чудо е за три дни...Rolling EyesSmiley Преса ще ида да взема,хубава или не,омръзна ми да стържа чесън на рендето Relaxed ! Червените картофи са ми много вкусни,сладки едни... Kissing Face

# 846
Аз нали ви се оплаках, че не виждам от насипния шарен боб - оня от Китай, който много си ходеше с бекончето, коментирахме зимата май, ама май миналата...та оня ден питам момичето, което зареждаше плодове, дали се очаква скоро доставка, а тя ми отговори опулено: "Шарен боб ли, че ние не предлагаме"...е как не предлагаш, като кака ти Тета шмули няколко тенджери от него бе...

# 847
От Лилд по-големи играчи на пазара за хран и нехран стоки няма. Сменят имена, сменят грамажи, сменят доставчици, сменят произовдители. Единственото хубаво в това е, че понякога уцелват 10-ката, а друг път 0-та. Вчера гледах за този пастет от риба тон, който така ми хареса - няма го вече. Явно е бил за 3-7 дена във веригата. Взех от кашкавала дето е на промоция 1,99/250 гр. (едам буца) - скърца:))) За 2,99/250 гр. не знам кой нормален би го купил. На него и 8 лв/кг са му много. За нехран стоките, както Лидл, така и другите вериги, имам едно мнение - да живее алибаба:))) всичко на ишлеме, както и качеството, но на добра цена за пред масите. Ама така, ако повтарят всяка година тематично седмиците, догодина няма кой и 1 чорап да си купи от тях.

# 848
Тези пък....
Аз не съм взимала, но съм го виждала този боб, че съм се и ядосвала, понеже си нямаме, китайски боб да ни пробутват тук...
И аз ще ходя за чаршаф уж, пък ще видим. Поръчката е за петроленият, сега са на такава вълна в къщи  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 13:44 от Lemy

# 849
Аз като бай Ганьо ще кажа, че ...всички са маскари, не само лидълци, разбирай - търгаши. Един дол дренки..

И сега тая сметана Пилос българска ли е, както е по реклама, или маджарска? Не че ме бърка толкова, ама е принципен въпроса, а аз за принципи  много се засягам. Що за малоумие - чуждо име, па български продукт...и ошарен с неразбираеми езици отвред...лошо, Седларов, лошооо...
и аз като една мнителна потребителка, веднага ми щраква, че всичко е с цел-какво-мда, да се обърка и без това объркания потребител...

Че ги въртят, въртят ги едни и същи неща....ей го тоя какаов тахан, сега за пръв път от десет години няма да го взема...Joy то ядохме, то мазахме...наситихме му се.......

# 850
Ами случайно попаднах на него преди около 2 седмици. Мисля и някаква консерва тон имаше тогава намалена. И като го отворих и намазах - ядем и ревем, ако ме разбираш:) Ама няма вече. Жената в магазина я питах и тя: "Тук, ако го няма-няма". Явно и на тях им е в повече това иди ми - доди ми.

# 851
Нещо ми е зачезнал половината пост, ама карай...
А там отзад до рибата тон в консерви, няма ли го - обиколи ли навсякъде? От хладилна витрина ли го взе или от рафт просто....може да е преместен, или прибран на мястото му, като не е на промоция вече.
Аз пък за пастет не се сещам - от риба викаш? Да не е при пастетите до подправките и консервите месо?

# 852
От риба тон на Nautica беше, 95 грама за около левче и произведено в Словения. Обиколих навсякъде, нямаше го и затова я попитах момата от Лидл, ама на нея и беше толкова през простора, че...

# 853
Ще огледам и аз утре, може пък да изскочи от някъде...
Ще ходя за бонбонки тип Мерси, намалени са от утре....ще ми трябват за другия месец.

# 854
Този, кашкавал дето не го харесвате, същия от брошурата ли е и на марка Йотови ли е? Защото техният е 2кг за 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт