Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 503
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 855
  • ВАРНА
Момичета,пудовки имаше наскоро,днес вече нямаше в магазина,някакви спомени какви кг бяха и каква цена,да знам да чакам ли пак или да гледам в друг магазин? И отзиви за качество,ако има някакви,други фитнес пособия,от които сте доволни ?

# 856
Какаовия тахан аз го открих на предната гръцка седмица, сега искам кашон Grinning

# 857
Момичета,пудовки имаше наскоро,днес вече нямаше в магазина,някакви спомени какви кг бяха и каква цена,да знам да чакам ли пак или да гледам в друг магазин? И отзиви за качество,ако има някакви,други фитнес пособия,от които сте доволни ?

Ето ги:

Отзиви за тях нямам, знам за тези от Декатлон, че са ОК.

# 858
Какаовия тахан аз го открих на предната гръцка седмица, сега искам кашон Grinning

Вземи повечко, че чак след половин година ще пуснат пак...Satisfied
Аз предни години вземах по 3-4 бурканчета, че детето много го ядаше на филии...

# 859
Синьо зеленият долен чаршаф с ластик ми хареса.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 16:42 от Lemy

# 860
  • София, Манастирски ливади
И горния комплект ми допадна на мен. Мекички, не се смачкаха в сушилнята и се затварят с цип.

# 861
И аз взех  чаршаф с ластик. Много е хубав - мек и плътен. За тази цена е повече от перфектен. Спалните комплекти ми се стори, че са от същата материя. Направи ми впечатление, че и чаршафите и комплектите са без найлонова или пвц опаковка, както са били друг път.

# 862

Вземи повечко, че чак след половин година ще пуснат пак...Satisfied
Аз предни години вземах по 3-4 бурканчета, че детето много го ядаше на филии...
Хахаха, моето на палачинки, а аз направо от буркана Simple Smile

# 863
Долните чаршафи трико ли са или памук плат?

# 864
Чаршафите - обичайните от трико ли са? Ха, Тета, и аз за тях питам, за долните.

# 865
Не са от трикото,това дето ми стана на дупчици,а са от хубав памук,плътен и мекичък!Харесаха ми!

# 866
  • Бургас
А на каква цена са долните чаршафи? Защото сега погледнах че в сайта са по-евтини отколкото в книжната брошура?

# 867
  • ВАРНА
Благодаря на Schnappsyy за отговора.

МОЛЯ ако някой види някъде пудовка 6кг или 10кг да ми пише в кой магазин е,да поискам да ми я препратят в моя (нали имаше такава опция? )

# 868
  • софия
Спален чаршаф с ластик за 5лв има в Т.Маркет.
Лешниковия тахан -има ли вкус на т.шаколад ?

# 869
Долните чаршафи трико ли са или памук плат?
От трико, от био памук  Mr. Green но като че ли е една идея по плътно и стегнато, от предишните.
Най-малкият размер 90-100 см е 12лв, другите не ги погледнах.

Общи условия

Активация на акаунт