Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 623
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
Аз, нъл съм чевръста, докато видя че Леми е писала 12лв за най-малките чаршафи и веднага ги навях лидълци във фейса. Да, ама отивайки на място се оказва че са наистина на по-ниските цени чаршафчетата и единственият петролен от големите е разпарчетосан и разстелен в коша от някоя "възпитана" тьотка! Взех си го де, както и един за хлапето и съм доволна. Остава сега и да не е много огромен, че обикновено взимам от средния размер, ама те една идейка малеят (матракът ми е 160/200, но има и топматрак отгоре му)...
А като се прибрах се оказа и че лидълци са ми отговорили вече на питането, дето мислех да го трия Grinning

P.S. Някой питаше за ПУДОВКИТЕ - в Бургас, Мол Галерия имаше 3 броя от червените по 10кг Wink

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 20:25 от bradata

# 886
За зъбния душ.
Имам но НЕ е от Лидл. Няма толкова удобно нещо, почиства идеално между зъбите и помага при венечни джобове. И на почивка го нося с мен...
Този изглежда удобен, понеже е с батерия.

# 887
  • софия
Дали сиренето фета за следващата седмица е дунавията от тази седмица?
На гръцки серене е feta, хубаво бяло сирене, нищо общо с дунавия.

# 888
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8191 Отзиви ?
И да си повторя въпроса относно фолиото https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8266  PVC ли е?

Фолиото не е хартиено. Гладко като тиксо. Ние вкъщи имаме от това, което е най-вляво, забърсвам с влажна кърпа (залепихме до вратата на стаята, че кучето като бърза за разходка и цапа).

За другото фолио пита Тета - Тета и върху него бършеш с влажна кърпа (имаме и такова, но от друго място). Peace

# 889
Дали сиренето фета за следващата седмица е дунавията от тази седмица?
На гръцки серене е feta, хубаво бяло сирене, нищо общо с дунавия.
Като съм купувала фета ми приличаше на дунавия преди. Не от лидл де.

# 890
Благодаря, Фортунке..

# 891
  • Бургас
Тета, благодаря! Отказах се от тахана, не е за мен.

# 892
Че не е я..кой е казал, че става за нас. За децата е...😃

# 893
  • shumen
Аз пак не мога да се добера до Лидл,а си харесах доста неща.

# 894
  • София
Традиционното кипърско сирене Халуми дали е вкусно? Или е със специфичен вкус?

# 895
Традиционното кипърско сирене Халуми дали е вкусно? Или е със специфичен вкус?

Като гума е това в Кипър, не ми харесва изобщо

# 896
  • софия
Халумито е страхотно сирене, но то не се консумира така. Запича се на скара, грил тиган или се ползва за фета саганаки.

# 897
И аз много харесвам запечено халуми (на шишче и на барбекю) мммммм, но това в Лидл ми идва малко скъпичко, една българска марка имат достоен заместител, на по-ниска цена.

# 898
  • ВАРНА
Благодаря за отговора за 10кг пудовка,моля ако някой види някъде и 6кг да каже Simple Smile

# 899
Благодаря за отговора за 10кг пудовка,моля ако някой види някъде и 6кг да каже Simple Smile

Звъннете им на националния телефон, ако има някъде останали да ви я доставят във вашия град или филиал

Общи условия

Активация на акаунт