Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 645
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 900
  • ВАРНА
Благодаря за отговора за 10кг пудовка,моля ако някой види някъде и 6кг да каже Simple Smile

Звъннете им на националния телефон, ако има някъде останали да ви я доставят във вашия град или филиал

Писах им по мейла от контактната форма и ми върнаха стандартен отговор,че всичко било до изчерпване на количествата,явно не им се занимаваше да проверяват къде има.По телефона дали са по-отзивчиви ?

# 901
Аз, нъл съм чевръста, докато видя че Леми е писала 12лв за най-малките чаршафи и веднага ги навях лидълци във фейса. Да, ама отивайки на място се оказва че са наистина на по-ниските цени чаршафчетата и единственият петролен от големите е разпарчетосан и разстелен в коша от някоя "възпитана" тьотка! Взех си го де, както и един за хлапето и съм доволна. Остава сега и да не е много огромен, че обикновено взимам от средния размер, ама те една идейка малеят (матракът ми е 160/200, но има и топматрак отгоре му)...
А като се прибрах се оказа и че лидълци са ми отговорили вече на питането, дето мислех да го трия Grinning
Ха така, сега си погледнах касовата бележка, чаршафа е таксуван на 9.89, но на табелката с цената в магазина беше 11лв и нещо, близо 12, сигурна съм.
Не знам какво стана с тия цени  Shocked
Какво ти отговориха?

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 09:35 от Lemy

# 902
Ето пастета от риба тон...стои до консервите с риба срещу тоал.хартии при нас.

Напръстник, пък 2 лв. Сърцето ме стегна на каса...взех едничко за проба.

Чаршафите са трико. Долен -трико. Горен-странен, за сефте пускат такъв-отгоре уж плат, отдолу е чисто трико.

# 903
Заквасена сметана Пилос в кофа НЯМА в редовен асортимент. Явно са я спрели. Оставили са само кофичките от 20% на 2.49 и 12% на 1.79 лв. За това другата седмица пускат кофа уж ХХЛ....но ме смущават тези странни надписи върху кофата.

Боровинките пак са намалени на 2.49 мисля, и пак взех две кутийки. Много едри този път при нас поне...

Взех и една кутия фурми от стелажа с Ретро-то, но много гадно са лепнали етикета със съдържание на български точно върху срока на годност. Точно и на всички кутии, че и тиксо има отгоре, да не можеш да видиш годни ли са и до кога.

Сигурно е пак маркетинг и е направено за удобство на клиентите .... Rolling EyesSatisfied...мдааммм...
От 2017 до 2019 е годността иначе, видях все пак.
След като купих лешников тахан с изтекъл срок на годност, си гледам още по-внимателно обозначенията.

# 904
  • до едно тепе
Мдаа тези иранските. Мъжо беше грабнал от тях последно. И никъде няма съдържание дали са обработвани с нещо. На БГ опаковки обикновено пише дали има глюкозо-фруктозен сироп или са с някакъв консервант. Тук нищичко. Иначе са добре на вкус и едни такива мекички и сочни. Да се чуди човек как остават свежи с 2 год. срок на годност newsm78

# 905
  • ВАРНА
И аз тези фурми много ги харесвам Simple Smile

# 906
Да, няма съдържание. Десет пъти въртях кутията, как не ги изсипах. Само "natural 100% product " на опаковката...демек натурални, ама що ли не им вярвам...ще имат подсладител те, ама нейсе....тя фурмата е натурална, ква да е-синтетична ли, що замазват очите на хората само, да пишат освен фурмата, която си е изначално натурална, какво друго са сложили покрай нея...

Рафтовете със сирената празни - няма моцарела, няма друго. Трябваше ми сирене Бри, че си ходи с боровинките, но праз-но, праз-но.

# 907
Добро утро!
Сиренето Халуми се консумира запечено - ммм с гръцка салата.

# 908
Преди много харесвах Иранските фурми в Кауфланд, в зелени кутии. Миналата година се появиха в жълто бели кутии, уж пак чисто натурални, е нищо общо с предишните. Отровно сладки и меки,  личи си че са обработвани с нещо.
Скоро обаче попаднах на прилични, в една македонска верига, пак Ирански, не са отровно сладки, и са позасъхнали, поне за мен не са обработвани. Забавлявах се с етикета на Македонски, българският беше залепен на целофан и го хвърлих:
Скрит текст:

# 909
Урми со семка ... Joy

# 910
  • Бургас
Аз, нъл съм чевръста, докато видя че Леми е писала 12лв за най-малките чаршафи и веднага ги навях лидълци във фейса. Да, ама отивайки на място се оказва че са наистина на по-ниските цени чаршафчетата и единственият петролен от големите е разпарчетосан и разстелен в коша от някоя "възпитана" тьотка! Взех си го де, както и един за хлапето и съм доволна. Остава сега и да не е много огромен, че обикновено взимам от средния размер, ама те една идейка малеят (матракът ми е 160/200, но има и топматрак отгоре му)...
А като се прибрах се оказа и че лидълци са ми отговорили вече на питането, дето мислех да го трия Grinning
Ха така, сега си погледнах касовата бележка, чаршафа е таксуван на 9.89, но на табелката с цената в магазина беше 11лв и нещо, близо 12, сигурна съм.
Не знам какво стана с тия цени  Shocked
Какво ти отговориха?

Това: "Молим ви да имате предвид, че цената на артикули чаршаф с ластик е намалена поради търговски съображения от първоначалната обявена в нашата брошура. Актуалната цена, на която тези артикули могат да бъдат закупени, е указана на нашия сайт, както и на ценовите табели в нашите магазини."

Явно още не са били сменени цените при вас. При нас бяха с ниските снощи Simple Smile

Моргана, защо не опиташ друго - поискай да говориш с управителя на магазина, където ходиш, дали той не може да ти изтегли при тях пудовка от тук. Мисля че някой така беше пробвал и се беше получило. Така или иначе нищо не губиш. Може да им пишеш и във Фейса, понякога там са по-отзивчиви също Simple Smile

# 911
А знаете ли талона за неделя за 10% отстъпка, важи ли и за намалените артикули?

# 912
Фурмите ги продават на много места, в много блогове и сайтове готвят с тях, уж за по-здравословно, защото не пише на етикета да има добавена захар. Но те са много много сладки и за  мен лично имат добавена захар, въпреки че не е посочено на етикета. Знам, че на сушените плодове винаги се добавя захар, явно за консервиране, а и за да са по-вкусни. Какво друго се добавя, не смея да чета и знам, стискам очите и ям, ако преценя. Но за мен си е залъгване да вярваш, че фурмите нямат захар. Ако някой се сети да ги изследва някъде и се посочи грешката в етикета, ще се оправдаят нещо с производител и означаването от него...а производителя пък е извън ЕС и веднага ще каже, че не е знаел...

# 913
  • София
Традиционното кипърско сирене Халуми дали е вкусно? Или е със специфичен вкус?
Както са ти казали някои момичета , това е фантастично кипърско сирене, ако го приготвиш подходящо. Няма заместител!! 

# 914
  • София
Хлябът с чиа е мнооооого вкусен......пропорционално на цената му Stuck Out Tongue Шоколадът с шам фъстък също е добър,само дето всичките от серията J.D.Gross Dark Chocolate са с глюкозо-фруктозен сироп вместо захар Rage

Общи условия

Активация на акаунт