Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 659
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 915
Този е със захар

Не съм срещала със сироп. Може ли снимка?

# 916
  • софия
Дали сиренето фета за следващата седмица е дунавията от тази седмица?
На гръцки серене е feta, хубаво бяло сирене, нищо общо с дунавия.
Като съм купувала фета ми приличаше на дунавия преди. Не от лидл де.
Не знам от къде и какво сирене си купувала. В гръцката седмица сиренето фета е бяло саламурено сирене по простата причина, че в Гърция всичкото сирене е feta. Това е сирене на гръцки. Да не говорим, че обичайно е козе или смес козе и овче.

# 917
  • София
Този е със захар

Разбира се Много оригинално от тяхна страна,едни със захар, други с глюкозен сироп,то човек да си прекара половин ден в четене на съдържание....

# 918
Този колко % е? не го виждам отпред....
Защото това с 40-50% какао изобщо не е черен шоколад, а млечен...

Това си е чист млечен шоколад, мен ако питате - въглехидратите му са двойно от този с 81% какао например....та ако си мислите, че ядете по-диетичен или по-малко калоричен шоколад, само защото името му е "Тъмен" - не е точно така.

Ако е заради вкуса-нямам забележки. Щом ви харесва, хапвайте си. Но това не е тъмен шоколад.

# 919
Този е със захар

Разбира се Много оригинално от тяхна страна,едни със захар, други с глюкозен сироп,то човек да си прекара половин ден в четене на съдържание....

на първо място в съдържанието на втория шоколад има И захар...да не сте я пропуснали?

# 920
  • София
Този колко % е? не го виждам отпред....
Защото това с 40-50% какао изобщо не е черен шоколад, а млечен...

Това си е чист млечен шоколад, мен ако питате - въглехидратите му са двойно от този с 81% какао например....та ако си мислите, че ядете по-диетичен или по-малко калоричен шоколад, само защото името му е "Тъмен" - не е точно така.

Ако е заради вкуса-нямам забележки. Щом ви харесва, хапвайте си. Но това не е тъмен шоколад.

70% с портокал и с малина също са с глюкозен сироп, а не със захар. За съжаление.

# 921
Ми не знам....моят няма сиропи . Stuck Out Tongue Winking Eye

Понеже се написа, че всички от тази марка имали...не са съвсем всички.

# 922
Току що си взех с портокал и малина Simple Smile Въобще не съм гледала какво пише отзад, но сега ми стана любопитно. Миналата седмица взех с 80% какао - просто да го видя как е, но не ми беше достатъчно сладък и го отстъпих на близки.
Взех и от бонбонките (дето имитират Мерси) - само до преди няколко дни Метро продаваха подобни и даже малко по-изгодни (два броя за около 5 лв). Ходих в сряда да си купя за втори път, но бяха свършили. Зарадвах се, като видях офертата на Лидл - не са точно същите, но пак ми харесват. Днес май само сладки неща накупих - имаше и намалени сладкиши от американската седмица - бонбони с фъстъчено масло, както и фъдж, с 40% отстъпка от цената.
Скрит текст:
П.п. Едно говедо, което си беше паркирало колата по най-говедарския начин, ме напсува на паркинга - проклинам го, дано го удари гръм до 3 дни Smiling Imp

# 923
Според мен този сироп е заради добавките- карамелизиран фъстък, или малини или някакъв друг пълнеж. Описан е и съставът на пълнежа или добавката в шоколада, и тя съдържа сироп. Иначе самият шоколад си е със захар.
Повечето шоколади в Лидл пък са със слънчогледов, а не соев лецитин, дори по-евтините( но не всички). Което мен много ме впечатлява винаги и съм им фен

# 924
Фурмите ги продават на много места, в много блогове и сайтове готвят с тях, уж за по-здравословно, защото не пише на етикета да има добавена захар. Но те са много много сладки и за  мен лично имат добавена захар, въпреки че не е посочено на етикета. Знам, че на сушените плодове винаги се добавя захар, явно за консервиране, а и за да са по-вкусни. Какво друго се добавя, не смея да чета и знам, стискам очите и ям, ако преценя. Но за мен си е залъгване да вярваш, че фурмите нямат захар. Ако някой се сети да ги изследва някъде и се посочи грешката в етикета, ще се оправдаят нещо с производител и означаването от него...а производителя пък е извън ЕС и веднага ще каже, че не е знаел...

Имат захар, разбира се. При това си е тяхната собствена. Най-сладките сортове фурми достигат до 70% абсолютно натурално съдържание на захар. Затова не се и развалят.

Халумито става перфектно и за разнообразни тестени закуски. Но немците сериозно са се уляли с цената.

# 925
  • Перник
Аз миналата седмица за пръв път взех млечен шоколад в хартиена опаковка (най-евтиният възможен). Не ми хареса, за разлика от тъмния и белия от същата серия.

Пастетът от риба тон също не се хареса у дома.

Фурмите ги ям със затворени очи - кой знае как ги обработват иранците. А от вътрешната страна на капака на една кутия намерих надпис - на арабски, с молив  Shocked Шегувахме се вкъщи, че съм получила тайно послание от Ал-Кайда  #Crazy Ако някой тук чете арабски, мога да постна снимката, да ми го преведе  Simple Smile

# 926
  • София
................................

Халумито става перфектно и за разнообразни тестени закуски. Но немците сериозно са се уляли с цената.
Цената е 5.50 лв за 225 г ако не се лъжа,  което е повече от добре. Реалната му цена за същите грамажи е около 10 лв., така че е направо евтино. Заслужава си.

# 927
Тц, въобще не му е реална цената. Както и на "Президент", и на много други вносни продукти.

Светле, сигурно е на персийски надписът. Арабски няма да ти свърши работа.  Mr. Green

# 928
  • Перник
...

Светле, сигурно е на персийски надписът. Арабски няма да ти свърши работа.  Mr. Green

За мен е все едно - завъртулки някакви  Mr. Green

# 929
  • София
Тц, въобще не му е реална цената. Както и на "Президент", и на много други вносни продукти.
...........................
Как да не е така, купувам го от Гърция от  супер Матутис, ако не се лъжа така му е името и е на цена около 5 евра. Тук е 5 лв си е направо на далавера, та в гръцките магазини е около 10 лв /225 г.

Общи условия

Активация на акаунт