Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 534
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 285
Чадърите са супер.  Peace Имах такъв, когато бяха по 10лв, изкара няколко години.

# 286
  • София
Леле .. от известно време чета чедър та чедър. Викам си какво пък толкова .. а то било ЧАДЪР JoyJoyJoy

# 287
Тюхо, тюхо..спирам.

Не ща аз заглаждаща четка...косата ми е загладена. Трябва ми разрошваща....

Разрошващите свършиха. Макар че у наше село има още. За въртящите говоря.

# 288
Като казахте-чедър, вчера купих намалена холандска гауда-страхотна!
Четката ще я пропусна и този път, но ако след това пак я пускат сигурно ще си взема.

# 289
Аз трета година пропускам увеличителното огледало....все се каня и все ми свиди Joy имам едно от лева за 3-5 кинта...с него си карам.

Ни гауда, ни чедър понасям. Пробвах се, мъчих се...ама тц....като нашенския кашкавал не мой го докарат.

# 290
Аз чедър не харесвам, ама тази гауда беше по-хубава от нашенския, ш'ма извиняваш Тетке....😁 Другия вариант е да съм била много гладна, ама кашкавалчето с топла хрупкава франзелка и лидълско беконче беше-ммммм......😁

# 291
Някой има ли наблюдения от уреда за сплитане на коса? Става ли?

# 292
  • Стара Загора
За първата прическа съм съгласна, че се прави с този уред за сплитане, но за останалите две според мен малко трудно... Този уред завърта два кичура около самите тях и после може двата един с друг  - като плитка от два кичура. Не съм имала такъв, но ми стана интересно защо показват такива прически Rolling Eyes

# 293
  • shumen
Аз що не видях чадъри при нас.Май съм ги пропуснала.

# 294
  • Бургас
Аз взех увеличително огледало. Мислех да купя това, което е Х 7 , но отворих една кутия и видях, че наистина увеличението ми идва прекалено. Взех това Х 5. Сега нямам търпение утре да се гримирам. Дошло ми е до гуша да сложа сенки, да се погледна в старото огледало / и моето беше 2-3 лева и мисля, че увеличава максимум 2 пъти /, да реша че съм страхотна и в момента в които " надяна " очилата да  започна да се чудя коя е тази маймуна. След това - корекции, отново очилата, пак ужасен резултат и така няколко пъти.
Интересът към огледалата беше нулев.

# 295
Купих днес кошът за пране и съм страшно доволен. Сглобяем е, но като го сглобите е супер стабилен. Мисля, че е от естествен материал бамбук, но може и аз да греша, нека някой по-запознат каже. От много време търсех такъв, и за пръв път виждам на толкова...приемлива цена. Горещо препоръчвам.

# 296
Хм, аз го пропуснах, защото реших, че ще е паянтов newsm78 А колко е голям?

# 297
Върти ми се нещо, че Брадата беше споделила нещо отрицателно за огледалата още мин.година....но не помня какво? Thinking

СвинЦкото от днес ли беше....съвсем го забравих?

# 298
Кухннската хартия изстъня от предходната промоция, та дори от преди това (лятото 2017). Аз много я харесвам и по 3 рула на месец ни вършат работа. В смисъл имам наблюдение. За съжаление, бройките листове остава същия на етикета, както и грамажа, и метража, но пакета стои "хлабав" и хартията все едно е единична, а не двойна.
Кашкавал взимаме "буцата" на Милбона, Ементалер, 400 гр. и нарязания Едам 200 гр. Гаудата ни е безвкусна. Сирене само в кутия Верея 400 гр., когато я намалят с 25 % в Б. - веднъж на 2 месеца се случва и се зарежда за 2 месеца напред.

# 299
  • у нас
Едно бързо питане, препоръчайте ми добър лосион или балсам за тяло хидратиращ. Има някаква опаковка с чофка за ръце и тяло,мисля се води, мнения от който я ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт