Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 549
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Някой ползвал ли е къпричките за очила на Лидл и тези на ДМ. За сравнение кои са по-добри?
Аз ползвам на дм. Много са, но доста твърди и даже се късат ако се развихриш прекалено

# 316
  • София
Скрит текст:
Искам да ви попитам, тук бях чела, че има кърпички за почистване на очила - индивидуално опаковани мокри ли са или някакви други? И къде ориентировъчно стоят? Може пък другия път да не забравя и да си взема.Ill

Кърпичките са влажни, всяка в индивидуална опаковка. Ако търсиш такива кърпички, препоръчвам тези от ДМ. Много по-добри са от Лидълските.  Peace

# 317
Някой ползвал ли е къпричките за очила на Лидл и тези на ДМ. За сравнение кои са по-добри?
Аз ползвам на дм. Много са, но доста твърди и даже се късат ако се развихриш прекалено
Лидълските не ми харесват. Много са мокри и остават следи.

# 318
  • Пловдив
Благодаря!

# 319
  • София
Скрит текст:
Искам да ви попитам, тук бях чела, че има кърпички за почистване на очила - индивидуално опаковани мокри ли са или някакви други? И къде ориентировъчно стоят? Може пък другия път да не забравя и да си взема.Ill

Кърпичките са влажни, всяка в индивидуална опаковка. Ако търсиш такива кърпички, препоръчвам тези от ДМ. Много по-добри са от Лидълските.  Peace

И аз благодаря за отговора. Ако тези на ДМ са по-добри, представям си какви са тези на Лидл..

А тези на ДМ изсъхват още преди да си свършил с почистването..

# 320
Скрит текст:

И аз благодаря за отговора. Ако тези на ДМ са по-добри, представям си какви са тези на Лидл..
Ползвам ги да си чистя лаптопа, за очила не стават...според мен.  Peace

# 321
  • София
С кърпичките от ДМ си почиствам очилата, GSM-а, лаптопа.

# 322
Аз с кърпичките от Лидл си почиствам само GSM-- доволен съм.
За лаптопа имам специален спрей.

# 323
Amiamo,  bouquet Точно за кантара влизах да питам и ти изчерпателно си обяснила за времето, в което го имаш. Мисля, че ще си взема и аз един умен, че моя не е от умните и вече се опитва да се разваля... А с каква батерия работи?

# 324
  • София
Батерията е голяма, кръгла, плоска.... Joy Има я в кантара.

pafal, моля те сподели за огледалото 5 Х. Не съм доволна от 7Х.  Mr. Green

# 325
С 2032 или С 2025 е вероятно батерията.

# 326
  • София
Цената на био кокосовото масло е много добра в Лидл за 200 гр. 5.49 лв. Лятото купих от аптека био кокосово масло 100 гр. за 5.59 лв.

# 327
Ето нещо интересно за лидл-ски гел за измиване на лице:
http://www.infarmaciq.com/cien-izmiven-gel/

# 328
  • у нас
И аз не съм доволна от кърпичките за очила. Така стоят на работа в кутията.....
Някой да е ползвал измивни гел за лице,но да е с комбинирана към мазна кожа? Иначе съм доволна от дегримьора за очи

# 329
  • до най-прекрасния мъж
Забелязала съм, че различните видове стъкла се чистят различно, дори с абсолютно еднакви мокри кърпички /или от тези сухите кърпички, които дават в оптиките/. Моите очила стават перфектни и с двата вида, а при ММ са все замазани, дори да ги забърша със сухата кърпичка, с която бърша моите очила.
Така че, пробвайте. Тези на Лидл са достатъчно влажни, на ДМ не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт