Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 565
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 455
Ами къде са сега тези? Да слагат клип как се отвърта тогава...
Аз не вида ли с очите си, не вярвам много много...Sunglasses

# 1 456
  • have faith and be patient ..
имам такава на делукс , но със хималайската сол , лично аз не можах да се справя с отварянето и , но приятеля ми успява с някаква отвертка ... нооо голям му е зор , иначе я ползвам многократно , само дето не иска да я отваря ако няма да я пълни до горе до ръба Simple Smile))
какво стана с ПРАХ формил сенситив ? откога чакам акция блясък да се запася , но уви .. какъв ПРАХ купувате от лидл ? за бяло имам още от ариела , а и той по-малко се харчи , за цветно вече официално нямам нищо (само течни де , но ги избягвам ) .. какво ще препоръчате ???

# 1 457
От лидл прах не препоръчвам. То не остана де...формила го спряха май. Сензитив и него.

# 1 458
  • ВАРНА
Слушалките са добри,дъщеря ми има от миналата година - доволна е,сега взехме и за подаръци.
Кантари имаше много - и от "умните" за телесно тегло (какво точно мерят,моля който има да сподели) и кухненските. Запасих се с препарати като за световно.

# 1 459
  • до най-прекрасния мъж
Аз се сдобих с черно кантарче. Засега видях как изглежда работещо на реална снимка Simple Smile. Хубаво е. Повече отзиви довечера.

# 1 460

Преди 2 месеца бях взеле тази мелничка с подправки, някой беше споменал, че не е за еднократна употреба шишенцето. Днеска си купих от електрическата мелничка и искам да прехвърля подправките в нея, но как ли не го мъчих шишенцето да го отваря и не става и не става.
Трябва да се отвори , на винт е. С една ръка хващаш стъклото, с другата черната част , близо до стъклото (нали виждаш къде има като срязване, под него трябва да хванеш, за да развиеш,).

# 1 461

Преди 2 месеца бях взеле тази мелничка с подправки, някой беше споменал, че не е за еднократна употреба шишенцето. Днеска си купих от електрическата мелничка и искам да прехвърля подправките в нея, но как ли не го мъчих шишенцето да го отваря и не става и не става.
Трябва да се отвори , на винт е. С една ръка хващаш стъклото, с другата черната част , близо до стъклото (нали виждаш къде има като срязване, под него трябва да хванеш, за да развиеш,).

Точно това пробвах но завърта малко и спира и ми позволява да върна пак назад. Не мога да го отвъртя изцяло

# 1 462
  • до най-прекрасния мъж
Пробвай леко да дръпнеш нагоре, докато отвиваш. Сигурно е на принципа на някои бутилки от шампоан.
С тази мелничка се сетих за една потребителка, обаче не помня в коя тема беше, дето цяла вечер валяха напътствия как да си сгъне дъската за гладене. Накрая беше помогнал съседът Simple Smile
Та ако не стане, помощ от приятел Simple Smile

# 1 463
Пробвай леко да дръпнеш нагоре, докато отвиваш. Сигурно е на принципа на някои бутилки от шампоан.
С тази мелничка се сетих за една потребителка, обаче не помня в коя тема беше, дето цяла вечер валяха напътствия как да си сгъне дъската за гладене. Накрая беше помогнал съседът Simple Smile
Та ако не стане, помощ от приятел Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy пак съм аз хахахахахаха

# 1 464
# 1 465
  • ВАРНА
За защита на пералнята някакъв гел ставаше по-напред въпрос - сега видях,че са 2 вида,кой хвалехте и как се ползва ? Пера с Ариел/Перзил по принцип

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8510
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8512

# 1 466
Натискаш силно да щракне. И аз се мотах доста първия път.
Ароматите хубави ли са? Трайни ли са? Струват ли си?
Аз, като че ли за френски парфюми питам. Mr. Green

# 1 467
Ами тогава тичай пак при съседа.  Laughing Шегичка. Peace

Аз отворих една нова опаковка, за да видя да не би просто първия път да е трудно. Трябва да завъртиш по посока обратна на часовниковата стрелка. И виж дали не става да натискаш надолу докато въртиш.
А можеш ли да смелиш подправката, т.е излиза ли смляно? Защото при моята се развива цялата черна част, върху стъклото има хартия, която да се махне и пак се завива .
п.п. Моите са от преди.

# 1 468
За защита на пералнята някакъв гел ставаше по-напред въпрос - сега видях,че са 2 вида,кой хвалехте и как се ползва ? Пера с Ариел/Перзил по принцип

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8510
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8512

Първият е за профилактика веднъж годишно да кажем . Има описание как се ползва.
Вторият е аналог на таблетките против котлен камък тип Калгон и се слага при всяко пране при твърда вода..мисля.
Ползвала съм само първият.

Натискаш силно да щракне. И аз се мотах доста първия път.
Ароматите хубави ли са? Трайни ли са? Струват ли си?
Аз, като че ли за френски парфюми питам. Mr. Green
Пръскалките за вц...простеят ароматите. Сладникави са и евтини . Но за кеф на детето бях купила 2 опаковки да се кефи там..р

# 1 469
Клиновете за момиче този път са ужасно широки, 2 пръста спрямо  джегингсите от предния път. Жалко. Шарките на клина и тениските също се отличават

Значи мога и да се напъхам, че много ми хареса сивия с розово. Ще ги погледна.
Можеш, можеш. Аз си взех сивия с розово(размер 148/152) след дъъъълго чудене кой точно да си избера и пак имам мегдан да пълнея Joy Следващия размер ми се видя огромен. За протокола- висока съм 165 и съм 52кг.

Общи условия

Активация на акаунт