Звездни компромати - 351 част

• 128 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За носа й пък да не говорим!

# 316
Хейтърки! Нали тренира! Наблегнала е в залата е И на нос, И на бюст!

# 317
Фризьора на Радева беше при Гала .
Много земна жена, която поздравявала всички в салона.😉

# 318
Стилът на Мелания много ми допада, но доколко става въпрос за личен избор или на стилистите й, не знам. В лице ми изглежда по-възрастна от годините, на които е, а понякога ми прилича на травестит. Като цяло явно съм от малкото, които не я намират за богиня. Simple Smile

Разгледах снимките на тази Янита, нямам други впечатления от нея, но браво че с недобри дадености е постигнала оптималното за визията си. Положила е доста усилия за тялото си, а имаме и други лоши примери, с които може да я сравним - като Тоца, Мегз - която вече не прилича на човек, а на нещо сглобено в гараж.

Белучи много ми хареса  с новата прическа, много е освежена.

# 319
  • Berlin
Уау! Тази Мегз наистина вече наистина прилича на Х.Б. Картър от "Планетата на маймуните".
Скрит текст:

# 320
  • София
Янита в Преди обед, каза че има корекция само на носа, а тялото била направила с фитнес. Но и аз не й вярвам, тялото й е продукт и си личеше, че много държи да се представя по определен начин, нали с това се издържа.

# 321
Хахахах, последната снимка кърти, има очевАдна прилика:))

Янита да отрича, че има операции верно с смешно, тя не прилича на себе си- нос, зъби минимум. Обаче евала за тялото, в Сървайвър беше една кривокрака с широк ханш, ужас! Сега е в пъти по- добре, а и се възстанови светквично след раждането.

# 322
Май вярно беше с криви зъби в Сървайвър, нищо общо със сегашните.

# 323
# 324
Косата на Тръмп.

Освен сресване настрани, явно има и някакво парче отзад. Thinking

като видео

# 325
Тони Дачева 20 години не се промени..ако не и повече.
https://www.instagram.com/p/Be3smZfHk80/

# 326
  • София
qrye, обедно време е  Sick Mr. Green

аз имам задников дефицит, принципно, но това нещо на Янита, мне, абс мерси съм  Naughty

# 327
Това видео истинско ли е или е монтаж. Не ми прилича на истинско, едва ли е чак толкова зле Тръмп. Не го защитавам просто ми се вижда нереално.

# 328
Да ти кажа...с прическата дето я има, едва е нещо фалшименто. То, ако нямаше нещо за криене едва ли би поддържал точно тази прическа. Всъщност и на снимки от младостта си е с подобна прическа. Аз повече се стреснах от неговия тип оплешивяване..... Няма хaрактерните черти на мъжкото оплешивяване с напредване на годините.

# 329
Ами не е фейк видеото според мен. Иначе се коментира, че това било резултат от стара пластична интервенция срещу оплешивяване, преди да измислят присаждането на коса. И по-точно - scalp-reduction ­surgery.

Общи условия

Активация на акаунт