Звездни компромати - 351 част

• 127 091
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Доживотен абонамент за участие в "На кафе", или поне доманадатен?  
Ама наистина, стига сте давали идеи на госпожата.  Whistling

По повод конфликта между К.Катрал и С.Дж.Паркър, никога няма да разбера размяната на постове по сериозни теми и отношения между зрели хора в Туитър, Инстаграм и други подобни.  Tired

# 616
  • София
Ирина много я харесвам, обаче това перде ,което е облякла , е ужасно

# 617
То и пеноарчето на Рийз е ....

# 618
Ей сега в някакво политическо предаване, в някаква телевизия водещият питаше някакъв има ли такова понятие "първа дама" нейде из нашите политически структури - той категорично каза, че въпросът е отговор - няма. Никой никъде не е със статут "първа дама" в България!

Ким Катрал в момента е доста афектирана, след всичките и лични здравословни проблеми, сега и смъртта на брат ѝ... малко се изпуска повече, мисля.

# 619
Ирина Тенчева:

# 620
Ей сега в някакво политическо предаване, в някаква телевизия водещият питаше някакъв има ли такова понятие "първа дама" нейде из нашите политически структури - той категорично каза, че въпросът е отговор - няма. Никой никъде не е със статут "първа дама" в България!

В такъв случай Радева ще се води безработна по време на целия мандат или не?! Thinking

Румен Радев за Dessy: Десислава го грабнала със силния си характер и широкия си мироглед като допълва - "Има една слабост - прекалено умна е за съпруга".

# 621
Защо въобще има конфликт между Катрал и Сара Джесика Паркър?
Какво е направила СДП за да се стигне до тук.Знаех че не се обичат, но чак пък толкова Rolling Eyes

# 622

Ама наистина, стига сте давали идеи на госпожата.  Whistling
Беше майтап, не ми казвайте какво да правя, все пак не съм първи клас, а зряла жена, нали!?

# 623
  • До сърцето...
Починал е Джон Гавин, играл е в "Психо", лека му пръст на човека Flowers Tulip Flowers Tulip

# 624
  • Rock & Roll feeling ...
Определено Ким е емоционално дисбалансирана предвид трагедията,която преживява и си изпуска нервите,но всички тези изблици, по-скоро ме карат да погледна по друг начин на СДП.   Туко виж не й е чиста работата и накрая може да се окаже по-различна от екранния си образ, с който всички  я асоциираме .

# 625
Сега прочетох за конфликта между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър. Не знам дали това е вярно като информация, но след като Ким Катрал е отказала да участва, СДП няма право държи сметка и да я обвинява за провала на третата част. КК нито е имала договор, нито е нарушила някакви клаузи - отказва и точка по въпроса.
https://www.woman.bg/zhulta-shpionka/kim-katral-razocharovana-su … parkur.53091.html

# 626
  • Бургас
Ако погледнете линка, който е пуснала в Инст-а ще разберете /дори да не говорите езика, ако го сложите в гугъл преводача ще ви стане ясно/........... това само в случай, че наистина се чудите, а не ей така да се намираме на приказка... мен пък ме мързи да преразказвам.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 22:06 от . Яна .

# 627
  • Sofia
Какво и се е случило на Ким?

# 628
Ако погледнете линка, който е пуснала в Инст-а ще разберете /дори да не говорите езика, сако го сложите в гугъл преводача ще ви стане ясно/........... това само в случай, че наистина се чудите, а не ей така да се намираме на приказка... мен пък ме мързи да преразказвам.

Къде е този линк? Тук в темата ли?

# 629
  • Бургас
Скрит текст:
Ако погледнете линка, който е пуснала в Инст-а ще разберете /дори да не говорите езика, сако го сложите в гугъл преводача ще ви стане ясно/........... това само в случай, че наистина се чудите, а не ей така да се намираме на приказка... мен пък ме мързи да преразказвам.

Къде е този линк? Тук в темата ли?
в инста https://www.instagram.com/p/BfBIPebAmFX/?taken-by=kimcattrall , отдолу на публикацията, това: https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that … sex-and-the-city/

Общи условия

Активация на акаунт