Звездни компромати - 351 част

• 126 976
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за линковете, Яна! И според мен тези лични словоизлияния трябва да си останат лични, а не да се споделят в инста! Явно много ѝ се е насъбрало...

# 631
 Според мен с право й се е насъбрало на Катрал.
  Все пак СджП съвсем публично (по медиите)  я обвинява в провала на третата част, и доста понамеква, че Катрал от алчност за пари е отказала да учавства. Което Катрал казва, че не е вярно, което прави С.Дж.П. лъжкиня.
  Освен това, двете не си говорят от години, но това не пречи на С.Дж.П да полицемерничи до последно и да изкаже, публично предполагам,съболезнования и подкрепа в този ужасен момент за Катрал. Което, по доста гнусничък и евтин начин е опит отново тя да излезе като сладко и добро момиче, видите ли вие, въпреки, че Катрал я провали с отказа си, тя все пак е мила с нея... Simple Smile
 Ами, всичко си има граници.

# 632
Мерки, мерси за пояснението Peace
Не знаех за обвиненията.Но преди съм чела, че Катрал е недоволна от хонорара си в Секса и Града, а СДП е гушвала мазния хонорар.

# 633
Според мен с право й се е насъбрало на Катрал.
  Все пак СджП съвсем публично (по медиите)  я обвинява в провала на третата част, и доста понамеква, че Катрал от алчност за пари е отказала да учавства. Което Катрал казва, че не е вярно, което прави С.Дж.П. лъжкиня.
  Освен това, двете не си говорят от години, но това не пречи на С.Дж.П да полицемерничи до последно и да изкаже, публично предполагам,съболезнования и подкрепа в този ужасен момент за Катрал. Което, по доста гнусничък и евтин начин е опит отново тя да излезе като сладко и добро момиче, видите ли вие, въпреки, че Катрал я провали с отказа си, тя все пак е мила с нея... Simple Smile
 Ами, всичко си има граници.

Мда, това също е гадно и още повече лицемерно ако е направено публично! С.Дж.П е можела да врътне един телефон или напише имейл (пак лицемерно), но не и да го прави публично достояние, за да трупа дивиденти на Катраловия гръб!

# 634
Мда, каквото и да си говорим, винаги става въпрос за пари...

# 635
  • София
мазна работа, действително, ако е така. Манолото е скъпо, но едва ли ще излага себе си и еврейския род така евтино  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
най-голям хонорар е взимала, защото е копродуцент на сериала, предполагам.
така или иначе не я харесвам с тези криви крачета и папагалска пропаганда, да ме извинява Патриша Фийлд.

# 636
Не е за пари,
Сара Дж. П. е продуцент на игралните филми и поръчва гадории  с героинята на Ким в сценариите и тя не желае да участва,
/Сара Дж.П. се дразни от факта, че Ким й открадва шоуто в сериала и е по-известна от нея, затова е по-горе споменатото/.

# 637
Аз съм чела, че Сара тънко е тормозила Ким на тема възраст и т.н. и напрежението между тях датира от доста време.

# 638
Във втората част на филма имало такива моменти, намекващи за по-голяма възраст на Ким ( и героинята й).

# 639
Е, тя е по-възрастна, факт. От какво толкова се е възмутила? Като се е цанила за актриса и ѝ плащат, какъв е проблема какво играе? В сериала или в първа, и втора част на филма да не е монахиня, и изведнъж са ѝ предложили ужасна роля ли?

# 640
  • Бургас
Не е за пари,
Сара Дж. П. е продуцент на игралните филми и поръчва гадории  с героинята на Ким в сценариите и тя не желае да участва,
/Сара Дж.П. се дразни от факта, че Ким й открадва шоуто в сериала и е по-известна от нея, затова е по-горе споменатото/.
И аз мисля така.Типичния еврейски номер.В кръвта им е на евреите, тщеславието,подмолното унижение и болното чувство за надмощие .За момент,биха пренебрегнали и финансовите си интереси даже, за да им се получи.
 С Чарли Шийн,постъпиха по същия начин, продуцентите на -"Двама мъже и половина".Предизвикваха го и го унижаваха и накрая, той изригна срещу тях и това го изкара лош.
Спомням си преди години с Джон Галиано се беше случило същото.Бил пиян, в клуб в Лондон,започнал да крещи,че  модния бранш се дирижира от евреи. С две думи-няма мърдане  и той се чувствал гневен и безсилен.
После излезе с извинения за изказването си.

# 641
Не вярвам, че има нормален актьор, които ще се разсърди, че героят му е стар, болен, умиращ и т.н. Та това е просто работа... за пари. И проблема е точно в парите. Stuck Out Tongue Winking Eye

С Чарли Шийн,постъпиха по същия начин, продуцентите на -"Двама мъже и половина".Предизвикваха го и го унижаваха и накрая, той изригна срещу тях и това го изкара лош.

"Двама мъже и половина" е един от най-любимите ми сериали, а Чарли Шийн е страхотен в него, но... да не се лъжем - кой ще търпи да работи с пиянде, наркоман и сексохолик? Въобще кой би работил с "Чичо Чарли"? Grin

# 642
  • Бургас
Не вярвам, че има нормален актьор, които ще се разсърди, че героят му е стар, болен, умиращ и т.н. Та това е просто работа... за пари. И проблема е точно в парите. Stuck Out Tongue Winking Eye

"Двама мъже и половина" е един от най-любимите ми сериали, а Чарли Шийн е страхотен в него, но... да не се лъжем - кой ще търпи да работи с пиянде, наркоман и сексохолик? Въобще кой би работил с "Чичо Чарли"? Grin
[/quote
Та то това беше и пародията в сериала-Чичо Чарли играеше собствения си живот.И аз го обожавах.Джон Краер беше признал,че са го унижавали.Въпреки,че в началото се беше изказал лицемерно против Чарли.Вярно и че Чарли си е малко е черна овца, ама малко Grinning Ето, продължава да снима

# 643

Аз с удоволствие гледам anger management, явно Чарли е напълно способен да продължава да снима, не е чак толкова пропаднал.

А Двама мъже и половина умря без Чарли, въпреки рестартирането с Аштън Кътчър. И да, в първия епизод с Аштън той не само се нанесе в къщата на Чарли, но се разходи върху прахта му демонстративно... Имаше си демонстрация и унижение, не беше просто продължаваме сериала с друг актьор...

# 644
Аз не можах да харесам новия сериал с Чарли.
Както и Кътчър в 2ма мъже. Но , според мен, трябваше да приключат, след напускането на Шийн. Сериала се изчерпа, "половинката" порасна.
 Както стана с "Приятели".
И със " Секса и града".

Общи условия

Активация на акаунт