Звездни компромати - 351 част

• 128 259
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Аз не оспорвам прическата, то е ясно че е плешив и не му е ок, просто това отзад дето се ветрее не ми изглежда истинско.

# 331
 Впечатлена съм от борбената натура Мегз! Цял репортаж издържа без да ревне за нещо!
  После, ютуб любезно ми препоръча да изгледам и репортаж от кичозния апартамент на разбивачката на клишета и сърца, Гани  Heart Eyes Толкова кич  на толкова тясно място отдавна не бях виждала.

# 332
  • Бургас
Тони Дачева и на живо е голяма свежарка!Винаги усмихната.

# 333
  • До сърцето...
Нямам нерви да изгледам целият репортаж с гостуването при Мегз, но имаше ли го кученцето, което искаше да осинови (и да го гледа майка й, защото тя била много ангажирана)?

# 334
Нямаше кученце в това видео, но те ще бъдат така любезни да излъчат и запис, обширна дискусия относно детството на Мегз и креативната й персона.

# 335
имаше ли го кученцето, което искаше да осинови

Нямаше куче. Аз също гледах само това от линка, който се пусна тук, това не е цялото излъчване май.
 Не вярвам да е стигнало това куче до къщата им, поради ред причини, но човек никога не знае.
 Майка й много ме радва как говори в мн.ч. "родихме се", "подстригахме се", "проговорихме"...Досега само от майки на бебенца бях чувала това.

# 336
Аха..."сложихме си пеГуки, направихме си джуки..."

# 337
 А след това какво? Омъжихме се, забременяхме, родихме и сега кърмим

# 338
  • София
ще я погледна след малко, че ми е важно, но само първо да попитам пеГуките веган френдли ли са?

# 339
Докато гледах видеото от дома на Мегз, се почувствах като в някой музей. Все едно световно известна личност е живяла там. С такъв възторг разпитваха майка й за първата й машина, първите й зъбки, първите й стъпки.

# 340
Майката на Мегз още говори в мамобебешко множествено число - "родихме се, изплакахме".  Laughing

# 341
Нямам нерви да изгледам целият репортаж с гостуването при Мегз, но имаше ли го кученцето, което искаше да осинови (и да го гледа майка й, защото тя била много ангажирана)?
Ето го кученцето, което осинови в предаването.
https://www.instagram.com/p/Bb-AloBF7no/
Аз я следвам, интересна ми е и забавна. На сторитата й се смея от сърце. Grinning

# 342
Шеф Петров бил предизвикал верижна катастрофа, в която са пострадали певицата Милена и нейна приятелка -http://m.dir.bg/life/news/26859371/ .

Скоро, май в темата “Знаете ли кой видях”,  някой беше написал, че е видял Милена и я е чул да недоволства по адрес на шеф Петров.

# 343
  • До морето
Зачетох се в снимките на Мегз и ми стана интересно - мигли от естествен косъм от норка!!!!! И малко по-надолу: "Нито едно животно не е пострадало!" Ъъъъъ.....може ли някой да обясни?

Физиономията й е потресаваща, с гърдите не е прекалила, обаче. Знае ли се кой е творил върху нея?

# 344
И аз не можах да изтрая и изгледам МегЗ до край. Майка ѝ макар и кукумицин, ми изглеждаше много добре даже подозирам, че сме на една възраст, но щерката направо се е обезобразила. Кви бяха тия топки на скулите, кви са тия докторя с вързани ли очи са я правили... Те са за съд тия хора. Как може от нормален човек да издялкаш извънземно. Гледах не повече от 5 мин и ги зарязах.

Общи условия

Активация на акаунт