Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 47

• 57 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
И мен приятелки ме съветват да се възползвам сега, че после като родя, удоволствието не било като преди Grinning
А, глупости! То ако и преди са били по-пасивни - може, даже и като оправдание се ползва, иначе изобщо не вярвам на такива заключения Wink След това ще се понаместим 1-2 месеца, ще свикнем на новостите, ще минат болежките и айде... пак доволни Joy

# 106
Да ви успокоя, понякога сексът става по-хубав след раждане, така че не се самонавивайте отсега. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
  • София
Аз веднъж присъствах на любопитен разговор между майка ми и нейни приятелки, които обсъждаха дали след раждането (и разкъсвания, и шевове и тн.) се променя сексът и заключението беше, че си остава същият. Grinning

# 108
Щом казват преминалите през това, значи така е Simple Smile))

# 109
О, нищо общо! Не се настройвайте така с лошо за секса. Минат ли болежките след раждането и лохиите, всичко се нарежда Simple Smile

# 110
Здравейте, Бъдещи мамчета,
Тази седмица и аз отидох на лекар и ми потвърдиха бременност, но с едно изключение че по мойте изчисления трябва да съм в 7 г.с , а лекарят ми каза че отговаря на 6г.с а в същност е 5г.с, което мен ме учуди понеже винаги съм била и с редовна менструация. Ако някой се е сблъсквал с този проблем може да сподели какво се е случило. Имам записан час за лекар, но е чак на 16.02, а до тогава не знам дали ще издържа с това напрежение.

# 111
  • София
Тази седмица и аз отидох на лекар и ми потвърдиха бременност, но с едно изключение че по мойте изчисления трябва да съм в 7 г.с , а лекарят ми каза че отговаря на 6г.с а в същност е 5г.с, което мен ме учуди понеже винаги съм била и с редовна менструация. Ако някой се е сблъсквал с този проблем може да сподели какво се е случило. Имам записан час за лекар, но е чак на 16.02, а до тогава не знам дали ще издържа с това напрежение.

Как така хем е 6та , хем 5та? Не стоплих. Г.С се мерят според 1вата дата от последната менструация.

# 112

Как така хем е 6та , хем 5та? Не стоплих. Г.С се мерят според 1вата дата от последната менструация.

Grinning Докторът ми обясни че самата бременност отговаря на 6г.с и 4 дни ( явно според изчисленията на цикъла), но реално околоплодния сак отговаря на 5г.с и 5 дни.

# 113
  • София

Grinning Докторът ми обясни че самата бременност отговаря на 6г.с и 4 дни ( явно според изчисленията на цикъла), но реално околоплодния сак отговаря на 5г.с и 5 дни.

+-7 дни навсякъде казват, че е нормално. Може да си имала късна овулация - оплождане и тн. Знам ли.
Пък и 6,4 си е 7ма седмица, а 5, 5 е 6та седмица. Не се шашкай. Следващия преглед може и да успеете да чуете сърчице. Успех!

# 114

+-7 дни навсякъде казват, че е нормално. Може да си имала късна овулация - оплождане и тн. Знам ли.
Пък и 6,4 си е 7ма седмица, а 5, 5 е 6та седмица. Не се шашкай. Следващия преглед може и да успеете да чуете сърчице. Успех!

Ох Благодаря дано!
Аз вече съм шашната много

# 115
На мен това като ми се случи се оказа кухо яйце. Надявам се това да не е случаят при теб. Успех!

# 116
Стават такива неща не си ли засякла овулация няма как да знаеш кога точно е станало. Аз като отидох на първи преглед хората по това време ембрион виждаха, при мен само сак и пак отговаряше на -5 дни а съм била цял живот със супер редовен цикъл и овулация съм засичала все си беше 12-14 ден (въпросния месец не бях. 34 г.с. съм всичко си му е наред на бебето и все си върви 2-4 дни назад по ехограф, просто е станало по-късно.
Изчакай и гледай да мислиш положително знам,че е лесно да се каже, но също спри да четеш, ако го правиш, какви случай е имало само ще се филмираш излишно и се натоварваш психически. 

# 117
Здравейте,
Бях при личната и тя ми изписа Авирон Рапид
Днес -9 таблетки
Утре- 3х2
Други ден-3х1

Но ми се вижда адски много да изпия 9 таблетки ударно при положение, че съм в начална бременност и ме е страх да не пометна от тея хапчета

# 118
  • София
Това е хранителна добавка. В упътването е препоръчана същата доза. Мисля, че няма от какво да се притесняваш.

Здравейте,
Бях при личната и тя ми изписа Авирон Рапид
Днес -9 таблетки
Утре- 3х2
Други ден-3х1

Но ми се вижда адски много да изпия 9 таблетки ударно при положение, че съм в начална бременност и ме е страх да не пометна от тея хапчета

# 119
Здравейте, в 10гс седмица съм и днес ме мъчат болки в кръста при изправено положение и движение. Болките са на мястото на двете вдлъбнатини на кръста. Възможно ли е да е от бременността, не е ли много рано? Притеснително ли е?

Общи условия

Активация на акаунт