Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 47

• 56 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря Hug А сърдечна дейност видя - да, това определено беше важно Simple Smile)

Здравейте момичета, след много чакане и търпение, днес в 7 г.с. най-накрая посетих доктор и чух - честито Simple Smile доста се притесних първоначално, защото на видеозона не видя нищо, след което ме погледна с вагинален ехограф и вече потвърди бременност.  Стана ми странно, защото аз даже си мислих, че съм закъсняла с прегледа, а той да не види нищо.... допълнително естественото, което ми каза е да си пия фолиевата киселина и да не правя секс до 12 г.с., и ми записа чак за след 3 седмици, когато щяло да има повече за казване. Мамите с опит могат ли да кажат дали това е нормално?
Да, на този етап действително няма какво повече да се каже. По принцип е хубаво да се види и сърдечна дейност, но обикновено такава се констатира около 8-ма седмица. След три седмици вероятно ще те запише за женска консултация, ще назначи изследвания и всъщност ще започне същинското проследяване на бременността. Честито и от мен и лека бременност!

# 91
  • София
Здравейте момичета, след много чакане и търпение, днес в 7 г.с. най-накрая посетих доктор и чух - честито Simple Smile доста се притесних първоначално, защото на видеозона не видя нищо, след което ме погледна с вагинален ехограф и вече потвърди бременност.  Стана ми странно, защото аз даже си мислих, че съм закъсняла с прегледа, а той да не види нищо.... допълнително естественото, което ми каза е да си пия фолиевата киселина и да не правя секс до 12 г.с., и ми записа чак за след 3 седмици, когато щяло да има повече за казване. Мамите с опит могат ли да кажат дали това е нормално?

Кое дали е нормално? Сексът и на мен ми го забраниха по това време.След 3 седмици ще видиш вече доста по-оформено човече, ще чуеш и пулс, пий си фолеивата киселина и се пази от грипове и всякакви болести! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

# 92
Странно. На мен не са ми забранявали секса в ранна бременност. Мислех, че го забраняват само когато има някакъв проблем или е рискова бременност.

# 93
Странно. На мен не са ми забранявали секса в ранна бременност. Мислех, че го забраняват само когато има някакъв проблем или е рискова бременност.
И при мен така, даже изрично ми каза, че е напълно разрешен. И ако може действайте си докато е приятно, че в един момент на мен толкова ми дотежа и болките в кръста, и изобщо, и изобщо... стана мираж, за голямо мое съжаление, мъжът ми пък изобщо не го и питам Joy Мислех си, че до края ще съм в кондиция ма не стана така. Само си мислех.

# 94
Аз горещо го препоръчвам за предизвикване на раждане. При мен свърши работа. Grinning

# 95
Момичета понеже имам температура 37,9 , сега съм с компрес на главата от оцет и вода , много ме боляха гърдите, след като изпих парацетамола и аналгина спряха да ме боляъ гърдите, точно час след приема, много ме е страх да не съм си наведрила , дали от парацетамола са спрели да ме болят? Сутринта боляха зверски

# 96
Момичета понеже имам температура 37,9 , сега съм с компрес на главата от оцет и вода , много ме боляха гърдите, след като изпих парацетамола и аналгина спряха да ме боляъ гърдите, точно час след приема, много ме е страх да не съм си наведрила , дали от парацетамола са спрели да ме болят? Сутринта боляха зверски
Ами тези лекатрства нали са болкоуспокояващи, затова са спрели да те болят. Не се филмирай.

# 97

Аз на 6ти ден закъснение отидох на първи преглед,АГ каза,че съм в 5г.с.
И аз попитах за секса каза,че няма проблем и на мен ми стана интересно защо до 13.г.с да не правите секс Rolling Eyes

# 98
Ох толкова си мила!!! Благодаря! На 25 съм, не съм малка, но съм си филмарка . Лека нощ!

Ами тези лекатрства нали са болкоуспокояващи, затова са спрели да те болят. Не се филмирай.

# 99
  • София

Аз на 6ти ден закъснение отидох на първи преглед,АГ каза,че съм в 5г.с.
И аз попитах за секса каза,че няма проблем и на мен ми стана интересно защо до 13.г.с да не правите секс Rolling Eyes

Аз лично имах отлепване в 7г.с и ми забраниха докрая на 8 месец ( живот и здраве)

# 100
Pepi 92, консултирай се с Аг или личния какво може да пиеш за температурата! Май само панадол се препоръчва. Бързо оздравяване и само положителни мисли!

# 101
Секса и на мен не са ми го забранявали и аз приех, че ми го разрешават значи  Laughing. Наистина, когато има показатели за риск и проблем го забраняват, но тук по скоро случая е "Страх лозе пази". 

# 102
Здравейте
Имам въпрос относно болничните. Бременна съм в 30 г.с. до 45 дневния не ми достигат около месец. Подадох документи за удължаване на болничните в ТЕЛК. На тези които са минали през ТЕЛК колко време ви отне от подаването на документите до срещата с тях?

# 103
Здравейте
Имам въпрос относно болничните. Бременна съм в 30 г.с. до 45 дневния не ми достигат около месец. Подадох документи за удължаване на болничните в ТЕЛК. На тези които са минали през ТЕЛК колко време ви отне от подаването на документите до срещата с тях?

Николко и нямаше среща. АГ ми "организира" болничния с комисия - просто още двама други лекари се бяха разписали.

# 104
И при мен така, даже изрично ми каза, че е напълно разрешен. И ако може действайте си докато е приятно, че в един момент на мен толкова ми дотежа и болките в кръста, и изобщо, и изобщо... стана мираж, за голямо мое съжаление, мъжът ми пък изобщо не го и питам Joy Мислех си, че до края ще съм в кондиция ма не стана така. Само си мислех.

И на мен не ми го забраниха, но ние сигурно само 3-4 пъти сме правили откакто съм бременна. На мен все или ми е уморено, или ми е лошо, или стомаха ми е подут и ми е некомфортно. Но най-много ми пречи умората, почти непрекъснато ми е отпаднало. Лягам си в 11 и ставам сутрин към 7:30 - не ми стига този сън, а преди спях и по по-малко време. Мъжът ми, миличкия, никак не е доволен, че секс няма като преди, но се надявам скоро да ми дойде желание. И мен приятелки ме съветват да се възползвам сега, че после като родя, удоволствието не било като преди Grinning

Общи условия

Активация на акаунт