С какво ви дразнят свекървите - тема 92

• 97 194
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
 Grinning
Имам приятелка,която се оплакваше от свекърва си.
Обличала и сутиените.
Сетих се за свекървата на Рибозом, която беше сцепила маркова рокля при опит да се напъха в нея. Laughing

# 526
Мда, и аз се сетих, че имаше такава история Simple Smile
Като се замислиш обаче, значи жената си харесва снахата и одобрява начинът й на обличане  Grinning

# 527
Grinning
Имам приятелка,която се оплакваше от свекърва си.
Обличала и сутиените.
Сетих се за свекървата на Рибозом, която беше сцепила маркова рокля при опит да се напъха в нея. Laughing
Дааа, щях да умра. Имаше и някаква история с чорапогащи. Joy

# 528
Не ме дразни с нищо, но ние не се виждаме всеки ден. Предпочитам да не обръщам внимание на някои неща, т.е си затварям очите, но не е нещо, с което да не мога да живея. Ако се разбираш със свекърва си, това гарантира разбирателство със сина и хахахах

# 529
  • при късмета
Не ме дразни с нищо, но ние не се виждаме всеки ден. Предпочитам да не обръщам внимание на някои неща, т.е си затварям очите, но не е нещо, с което да не мога да живея. Ако се разбираш със свекърва си, това гарантира разбирателство със сина и хахахах
Ей от това мислене идват всички проблеми. Трябва да си наясно, че отношенията ти със сина гарантират тези със свекървата, а не обратно

# 530
Ей от това мислене идват всички проблеми. Трябва да си наясно, че отношенията ти със сина гарантират тези със свекървата, а не обратно
Вече 7 години нямаме абсолютно никакви проблеми. Не живеем заедно и се виждаме само по поводи, ако искаме да пазаруваме по женски или на гости. Предпочитам в лицето на свекърва си да имам приятел, а не просто майката на съпруга ми. Аз и с майка си имам някои търкания, ама не може без компромиси. Не е задължително свекървите да са онези гадни жени, които те мразят и искат да те убият с поглед. Да, ревност има и не може да бъде отречена, това предполагам и майките на момчетата, които още не са свекърви ще го признаят.

# 531
Съгласна съм. Аз предпочетох да превърна свекърва ми в мой съюзник, а не във враг. Факт е, че невинаги е възможно обаче.

# 532
  • при късмета
Изобщо не си разбрала какво съм казала. Продължавай да разчиташ на свекърва си да добри отношения с мъжа ти и рано или късно ще я разбереш. Абе може и да не я разбереш, щом за личните отношения м/у теб и мъжа ти разчиташ на трети човек. Това, че е майка му прави картинката само по-жалка

# 533
Така, че в случая правещия услугата първо трябва да засвидетелства уважение, че да получи насреща си, а не да го изисква първосигнално.
Това, което ще напиша, не е защита на навиращата носа си където не ѝ е работата свекърва. В никакъв случай не мога да приема подобно нещо. Това е пълна тъпотия. Обаче логиката на твърдението, че правещият услуга първо трябва да засвидетелства уважение, ме разби. Значи, трябва да засвидетелствам уважение на тези, които ме молят за услуга, за да получа благоволението да ми се разреши да направя услуга.  #Crazy

# 534
  • при късмета
Не, Уиш, ако някой е опрял до теб за услуга, а ти преди това си дал сигнали, е не си човек, който заслужава сляпо доверие, но все пак нямат избор и те молят за услугата, то тогава не трябва ли да не очакваш да ти правят метани, че си я направил все пак.
Извадила си изречението от контекст, а отговарях на конкретен пост и коментара е към него, а не по принцип

# 535
Не мисля така. Според мен именно такъв тип човек ще очаква да му правят метани.

# 536
  • София
T.e. предпочиташ да си лицемерна и да й целуваш д-то, сакън синчето й да не застане на нейна страна? Браво! Деца имате ли?

# 537
  • Варна
Не е лицемерна. Каза, че не я дразни с нищо. Ако я дразнеше и си затваряше очите тогава щеше да е лицемерие. Чудесно, намерила е златната среда - по-далеч, по-редки срещи, никакви битки. Дано така да продължи.

# 538
  • София
Ами всъщност първо каза, че не я дразни с нищо, а в слеващото изречение казва, че все пак има неща за които предпочита да си затваря очите, че да не настане неразбирателство с 'миуолто'. За мен това си е лицемерие, особено ако го правиш с цел да се направил на великата добродушна жена в очите на мъжа си.

# 539
Преживейте го, има и готини свекърви, с които може да се разбираш, излизаш, спиделяш и т.н. Просто всеки си има лично пространство Simple Smile. Не трябва човекът до вас да е поставен дилема на чия страна да бъде и да се създава ненужно напрежение. Разбирателството се базира на компромиси от двете страни. Аз моята свекърва си я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт