Бактериална вагиноза

• 11 164
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
И аз две години се мъчих, не знам от какво точно ми мина. По едно време пиех прибиотици, слагах и вагинални глобули. Накрая се оправих и през 2020г. родих второто си дете. Повече проблеми не съм имала. Всяка година с цитонамазката пускам и ДМ, както и МБ на вагинален секрет. При мен изцяло липсваха лактобактерии. Когато балансът се възстанови, всичко се оправи.
Как оправихте баланса какво слагахте?

# 16
Не помня вече, но пих и пробиотик+ пребиоток и през устата. Аз не знам реално кое ми помогна. По едно време толкова неща слагах, че нямам представа от какво се оправих. Сега майка ми е така.

# 17
Не помня вече, но пих и пробиотик+ пребиоток и през устата. Аз не знам реално кое ми помогна. По едно време толкова неща слагах, че нямам представа от какво се оправих. Сега майка ми е така.
Ще се радвам да споделите тя какво слага и пие и дали и помага

# 18
Тя нищо не прави, казва, че има дразнене във влагалището и секрет. Откриха й бактерия, характерна за бактериална вагиноза, но не й се занимава да се лекува. Няма никакви лактобактерии на ДМ. Важно е да се възстановят, за да се подпомогне лечението. Но говорим за жена на възраст, която не се интересува от такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт