Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 270
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
Дали пък не разглеждат днес? Аз вече повече от 2 месеца чакам промяна в статуса.

# 256
  • Varna
Около 20ти се събира комисията, този петък вероятно ще имате промяна на статуса.Но дори и да разглеждат не пречи да звъннят: confused:

# 257
  • София
На мен ми е интересно, дали ще ме разгледат  на тази или  на следващата комисия. Четох назад в темата, но не разбрах, дали разглеждат само тези със статус  "разглежда се..." или може и тези с "прието заявление".  То май проблема ми е, че изобщо не разбрах какъв е реда на статусите....😯

# 258
  • Varna
Аксения, ако сега е "прието заявление", ще се смени на "разглежда се" на тази комисия и март на "одобрена" Simple Smile

# 259
  • София
Liubitu, и при нас така - от средата на декември прието и после вече 2 месеца се разглежда...

# 260
Да и аз съм подала на 15.12, дано в петък има промяна. Аз съм 39701

# 261
  • София
Така и предполагах 😆, важното е, да се движат нещата.

# 262
  • София
И ние сме от 15ти - 40 номера преди теб.

# 263
Здравейте,скоро очаквам обаждане от Фонда вх.номер 38840.Въпросът ми е-има ли проблем при промяна на постоянен адрес и лична карта преди получаването на заповедта?
Носиш само копие на личната карта и най-отдолу пишеш Вярно с оригинала

# 264
  • София
Здравейте,скоро очаквам обаждане от Фонда вх.номер 38840.Въпросът ми е-има ли проблем при промяна на постоянен адрес и лична карта преди получаването на заповедта?

Аз си бях сменила личната карта и адреса и при взимането на заповедта им носех копие от новата лична карта.
Обади се предварително да ги попиташ все пак -аз така направих.

# 265
И днес тишина...

# 266
Ееее ... днес трябва вече да се похвали някой. 

# 267
  • Varna
И днес май няма да има обаждания...

# 268
На мен ми се обадиха преди малко... но да ми поискат още 1 спермограма. Казаха че информацията в сайта ще се промени другата седмица. И че ще ми разгледат документите отново на 20ти март. Ние имаме спермограми от Щерев и Малинов. Ще ми препоръчате ли къде да направя третата?

# 269
На мен ми се обадиха преди малко... но да ми поискат още 1 спермограма. Казаха че информацията в сайта ще се промени другата седмица. И че ще ми разгледат документите отново на 20ти март. Ние имаме спермограми от Щерев и Малинов. Ще ми препоръчате ли къде да направя третата?
В Надежда

Общи условия

Активация на акаунт