Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 275
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
Извинявай,а кой номер си ти?

# 271
На мен ми се обадиха преди малко... но да ми поискат още 1 спермограма. Казаха че информацията в сайта ще се промени другата седмица. И че ще ми разгледат документите отново на 20ти март. Ние имаме спермограми от Щерев и Малинов. Ще ми препоръчате ли къде да направя третата?
    защо ти искат трета спермограма? Нали уж две искаха!!аз съм изпратила две! Да няма някаква промяна?

# 272
Да не би някаква промяна да има,по правилник искат 2 спермограми.Вие кой номер сте?Сега тепърва ще подготвяте документи ли?

# 273
  • Varna
Някой път искат и трета,чела съм за такива случаи.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 13:37 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 274
При нас искаха трета спермограма с първия ни опит по фонда.(миналата година).Попитах защо,обясниха ми ,че имало някакво разминаване и т.н,та за това им е нужна и 3-та.
Сега чакаме заповед за втори опит-39421
Успех на всички Hug

# 275
При нас искаха трета спермограма с първия ни опит по фонда.(миналата година).Попитах защо,обясниха ми ,че имало някакво разминаване и т.н,та за това им е нужна и 3-та.
Успех на всички Hug
     а за втори опит по мъжки фактор, какви документи искат?

# 276
Успех на всички Hug
     а за втори опит по мъжки фактор, какви документи искат?
От клиниката ни ги подготвиха , искаха ни становище от уролог и стандартните декларации, които да попълним.
Спермограма си имахме направена още при започването на опита ,това беше при мен.

# 277
  • София
На нас за 2ри опит дори ни върнаха спермограмата като подавах документите - само становището било достатъчно.

# 278
Ние подавахме само една първият път. Сега сме подали пак със същата, но може би, защото не сме с мъжки фактор, а с тубарен...? Незнам.... Номер 39925 от 08.01

# 279
Номерът ми е 39701/15.12.17, сложили сме 2 спермограми, една обикновена и една разширена. Но е факт, че са с доста различни показатели. На едната подвижност 20%, а на другата - 3%. И при двете сме в критериите, но може би това ги притеснява.

# 280
  • Varna
Номерът ми е 39701/15.12.17, сложили сме 2 спермограми, една обикновена и една разширена. Но е факт, че са с доста различни показатели. На едната подвижност 20%, а на другата - 3%. И при двете сме в критериите, но може би това ги притеснява.
Да щом има разминаване е затова,за да видят към коя стойност клонят нещата.

# 281
За втори опит с МФ на нас ни искаха становище от уролог, декларациите от клиниката и ФСХ от мен.

liubitu, искат ви още една спермограма, защото искат две разширени, а при вас само едната е такава.

# 282
  • Бургас
На нас никога не са ни искали разширена, явно щото сме трагедия SmileSmile  По-скоро им искат такава, защото има доста голямо разминаване в двете.

# 283
Защото не знаеш ние каква трагедия сме Wink
От клиниката ми казаха, че спермограмите за фонда трябва да са разширени, та за това го казвам и аз.
Пък може да е и заради различните резултати, знам ли. Щом не е задължително, значи е точно заради разликите в двете спермограми.
Ама пък на мен защо така ми казаха ?! Хм.

# 284
  • Varna
На нас ни казаха че няма как да се направи разширена така че явно са много зле нещата...Трагедия

Общи условия

Активация на акаунт