Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 287
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Радвай се Жана, това е само за хубаво, тръст ми Rolling EyesPurple Heart

# 286
Тръствам ти се, как Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз звънях във фонда да питам за моята заповед. И понеже ще си я искам към края на април, казаха ми да им звънна към края на март, около месец предварително.
Засега нямало нови изисквания при заварените положения, т.е. отложените заповеди.

# 287
Аз знам че искат една обикновена и една разширена, не че нямаме и втора разширена, но нямаше месец разлика от другата. Нищо, сега ще направим още една и се чудя дали да не е направо с sdi тест. В надежда ми казаха 150 лева за разширена с sdi. Да си знаем цялата картинка каква ни е. Ако някой е правил знае ли дали sdi излиза на една страница със спермограмата и дали няма и за това да ме върнат от Фонда?

# 288
  • София
На нас и ФСХ не ни искаха за 2 опит...още се разглеждаме от комисия. Може да ни поискат Simple Smile

# 289
И аз да ви попитам при вече взета заповед може ли да се върне и да се  смени клиниката или е трябвало преди това

# 290
liubitu ние имаме разширена с SDI от Малинов, на две отделни са при нас.

Момичета аз съм 39120 Simple Smile не остана....

# 291
И аз да ви попитам при вече взета заповед може ли да се върне и да се  смени клиниката или е трябвало преди това
Мисля, че няма да може. Най-добре звънни във фонда и попитай, те ще ти кажат най-точно. Simple Smile

# 292
  • София
Ако оригиналът не е даден в клиниката, мисля, че може да се сменя. Аз май така смених от Малинов на Надежда. Държах си я в мен, но после реших, че не искам опит в Малинов и да около месец ми я преиздадоха. Но май се запазва първоначалният срок.

# 293
И днес тишина,явно не са раздавали заповеди,вчера и днес.Никои не е писал.

# 294
  • Varna
Вече трети ден не раздават, по мой сметки за вземане март са се обадили на 192 човека.

# 295
Ако е така наистина и спрат обажданията за март, бройката е просто смешна. Не трагична, а смешна.

# 296
  • София
Според мен и март ще се обаждат за взимане през март...

# 297
# 298
според мен се наложи да раздадат много от отложените от миналата година и затова новите са по-малко. аз например бях с отложена и ми казаха, че трябва да я взема до края на февруари-март, ако искам да не я загубя. сигурно има много като мен.

# 299
Според мен също ще има още за Март, дано от Понеделник продължат с раздаването.

Общи условия

Активация на акаунт