Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 239
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,незнам дали въпроса е за тук,но пък знам че има много които не чакат за първи път и вероятно ще са запознати.Какво се случва когато процедурата излезе по-скъпа от парите,които са ни отпуснати?Ние си доплащаме ,нали?И как точно се определя по коя точка колко пари да се отпуснат-лекарства,прегледи,изследвания и т.н.?Накратко, аз вече съм в процедура и днес ми съобщиха, че съм надвишила отпуснатия лимит за лекарства.Купих си това,което ми трябва,но ми се иска да знам кой и как точно разпределя средствата?Благодаря за вниманието.
Здравей,моят първи опит беше през декември месец и от болницата ми дадоха да попълня някакви нови документи че имало изменения ако се превиши лимитът от 5000 лв.остава изцяло за сметка на болницата
Здравей, как така остават за сметка на болницата?
не мога да ти кажа точно най-вероятно да си направят сметката така че да се сместят в таза сума,да не се възползват от пациентите

Моят първи опит беше през август в Щерев. И аз приключих по-рано средствата за лекарства, но не ми поискаха една стотинка отгоре. Дадоха ми още два Гонал 300 отгоре + още няколко инжекции Оргаметрил и последния хормон, койте се биеше 36 ч. преди пункцията от тях. Не съм попълвала нищо допълнително. А да не говорим колко пари ми спестиха след евакуациото... Вчера пак бях на преглед, за да ми проследят възстановяването, пак не ми взеха пари. Не че нещо, ама като слушам разкази на познати и на кандидат-осиновителите, с които работя... Общо взето се чувствам късметлийка с тях.

# 421
Zezeto, много благодаря за бързия отговор! Значи ще чакаме и ще стискаме палци! Аз си мислех, че след като излезе одобрението почти веднага може да се действа,но явно си има доста чакане.....

# 422
Голямо разиграване е това в Мцар Варна, не стига че се чака 5-8 месеца за заповед, ами и да те прескочат по вина на клиниката е престъпление !
Към двойките с МФ, може и да е за добро. Александров може да е много добър специалист, но не прави ИМСИ и МАКС, което е ключов фактор за успеха при тежък МФ. Ние сменяме с Надежда

# 423
Голямо разиграване е това в Мцар Варна, не стига че се чака 5-8 месеца за заповед, ами и да те прескочат по вина на клиниката е престъпление !
Към двойките с МФ, може и да е за добро. Александров може да е много добър специалист, но не прави ИМСИ и МАКС, което е ключов фактор за успеха при тежък МФ. Ние сменяме с Надежда

Поздравявам те за избора! Blush

# 424
Днес май няма обаждания Sad

# 425
Liubitu, дано не си права. Тъкмо се почва и спират, а и вчера много малко раздадоха Sad   

# 426
От ФБ:38740 поканена за заповед на 19.03.2018

# 427
Къде във фейсбук се вижда кои номера раздават?

# 428
Къде във фейсбук се вижда кои номера раздават?
Групата е ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ

# 429
Цар обновиха номерата за март месец!

# 430
При мен не се вижда нищо различно. Какво ви изписва на вас?

# 431

Уважаеми пациенти, до 31 март 2018 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  38 900  включително!

# 432
Къде го видяхте това,при мен също си е старата информация.

# 433
  • София
Пише за 31 март да, но за другото пише, че инфото е актуално към 23 февруари - може това да ви бърка.

# 434
Само като се отвори през телефона се вижда, момичетата са прави- обновили са го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт