Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 240
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Няма за какво да звъни, нещата зависят от деня на прегледа на 2/3 ден от цикъла. Ако няма други пречки чисто физиологично, нямате проблем да стартирате веднага.

# 361
От фб: Здравейте момичета - днес ми се обадиха - 38651/04.10.2017 да заповяда на 14.03.2018

# 362
От фб: 38698 за 14.03. Нека има по една мартеничка за всички чакащи! Heart

# 363
  • Varna
Айде официално ме подминаха Sad

# 364
Айде официално ме подминаха Sad
Да не си към Цар ВАРНА? Thinking

# 365
  • Varna
Да, аз си го знаех че ще ме прескочат.Дано след 5ти март се оправят нещата .

# 366
Здравейте, не искам да разочаровам всички които чакат договор на МЦ Цар Варна, но сега говорих с фонда и ми казаха че нямат договор с тях понеже нямат акридитация от министерството, каквото и да значи това, и че ако ще си оправят документи за да сключат договор с фонда ще отнеме време.... Май сме в задънена улица...

# 367
  • Varna
Това ви звучи като сериозен проблем.,,

# 368
Говорих с МЦ Варна и чакат отговор края на другата седмица. Тогава ще има яснота, дали ще имат акрeдитация, съответно договор с ЦАР София. Успех на всички.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 16:56 от Nataliti

# 369
Дано вече има яснота по въпроса с договора на МЦАР,много чакащи има,кога ще ги раздават тези заповеди.Много се проточиха нещата.Само дано преподпишат,че иначе лошо,трябва да сменяме клиниката....от там нататък може би пак чакане и брокера

# 370
Здравейте, имам въпрос към тези, които са кадидатсвали по фонда с мъжки фактор. На нас тепърва ни предстои кандидатсване. Може ли да се кандидатсва с мъжки фактор в следния случай : Заключението от спермограмата на мм ми е само тератозооспермия, но видях че отговаря и на още 2 критерия- Сперматозоиди с добра подвижност < 40 % (grade 1 - 2) - при нас е 39%
и морфология 6 %  ,
т.е ние отговаряме на тези критерии и е възможно да ни одобрят или се бъркам?

# 371
  • София/Севлиево
Момичета,незнам дали въпроса е за тук,но пък знам че има много които не чакат за първи път и вероятно ще са запознати.Какво се случва когато процедурата излезе по-скъпа от парите,които са ни отпуснати?Ние си доплащаме ,нали?И как точно се определя по коя точка колко пари да се отпуснат-лекарства,прегледи,изследвания и т.н.?Накратко, аз вече съм в процедура и днес ми съобщиха, че съм надвишила отпуснатия лимит за лекарства.Купих си това,което ми трябва,но ми се иска да знам кой и как точно разпределя средствата?Благодаря за вниманието.

# 372
На сайта на ЦАР са описали подробно разпределението на парите по пера.

# 373
  • Varna
Дано вече има яснота по въпроса с договора на МЦАР,много чакащи има,кога ще ги раздават тези заповеди.Много се проточиха нещата.Само дано преподпишат,че иначе лошо,трябва да сменяме клиниката....от там нататък може би пак чакане и брокера
Да се надяваме да преподпишат в крайна сметка,хич не ми се сменя клиниката  Sad

# 374
  • София/Севлиево
На сайта на ЦАР са описали подробно разпределението на парите по пера.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт