Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 92 457
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
Явно на всеки  казват различно Sad. На мен  ми  казаха че чакаха официалния  документ за акредитация( сега има само предварителен) и щом го получат  подписват и почват обаждания.Щяла да стане следващата седмица.

# 616
Явно на всеки  казват различно Sad. На мен  ми  казаха че чакаха официалния  документ за акредитация( сега има само предварителен) и щом го получат  подписват и почват обаждания.Щяла да стане следващата седмица.
И аз така разбрах от Варна, но тия от ЦАР друго ми казаха. Незнам вече, почнах много да се нервирам😑

# 617
  • София
Момичета, защо не изпратите писмо до някоя от телевизиите да се вдигне малко шум? Това бавене е безумно!

# 618
  • София
медиите какво да направят, да принудят частна клиника да работи с фонда ли  newsm78

# 619
  • Varna
Защо да  ги принуждават след като те искат да подпишат  с фонда Thinking

# 620
 Аз взех решение да се изместя,даже вече си взех заявлението от другата клиника.Сега чакам да ми се обадят от ФАР за заповед и да им кажа, че сменям клиниката.

# 621
Такаааа, тъкмо затворих след разговора с МЦАР ВАРНА. Казаха ми края на другата седмица, понеже чакали да им изпратят акредитация и после те да я върнат Grinning.... Накрая ми казаха, някъде към края на месеца Grinning.
 Също така ще съм много благодарна, ако някой ми обясни как да си сменя клиниката, мисля с надежда. Трябва ли да си запиша час там, за среща с евентуалния лекар  или отивам направо там и казвам, че имам желанието те да бъдат моята клиника, трябва ли да се обадя предварително във фонда, скоро идва моя номер и незнам какво да правя. От Бургас съм и искам не напразно да пътувам до София за смяна на клиника.

# 622
Такаааа, тъкмо затворих след разговора с МЦАР ВАРНА. Казаха ми края на другата седмица, понеже чакали да им изпратят акредитация и после те да я върнат Grinning.... Накрая ми казаха, някъде към края на месеца Grinning.
 Също така ще съм много благодарна, ако някой ми обясни как да си сменя клиниката, мисля с надежда. Трябва ли да си запиша час там, за среща с евентуалния лекар  или отивам направо там и казвам, че имам желанието те да бъдат моята клиника, трябва ли да се обадя предварително във фонда, скоро идва моя номер и незнам какво да правя. От Бургас съм и искам не напразно да пътувам до София за смяна на клиника.
Отиваш на преглед, вземаш едно удостоверение от новата клиника, като ти звъннат от Фонда им казваш, за смяната и носиш удостоверението като вземаш заповедта Simple Smile

# 623
Здравейте. Някой има ли представа дали се обаждат от фонда, ако клиниката със сигурност няма да подписва с тях? Или трябва аз да им се обадя и да кажа, че сменям?

# 624
  • Varna
Обаждат се.

# 625
Искам да попитам кога се събира комисията и разглежда приетите заявления, и  кога ще мога да видя промяна в статуса, че съм одобрена? За сега излиза само прието заявление.

# 626
  • София
Дес, би трябвало тази седмица да са се събирали, т.е. утре да се промени статуса. При теб ще се промени на "разглежда се от комисия" и след това на "одобрен".

# 627
Благодаря!

# 628
На мен в понеделник ми дадоха входящ номер по телефона. Като го въведох в сайта за проверка на статус ми пише, че няма намерени резултати. Възможно ли е да не е въведен още в сайта, понеже бях чела някъде по-назад в темата, че информацията се обновява всеки петък?  Flowers Sunflower

# 629
На мен в понеделник ми дадоха входящ номер по телефона. Като го въведох в сайта за проверка на статус ми пише, че няма намерени резултати. Възможно ли е да не е въведен още в сайта, понеже бях чела някъде по-назад в темата, че информацията се обновява всеки петък?  Flowers Sunflower
Да възможно е, гледай датата към която е актуална информацията. Всеки петък над вечер се обновява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт