Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 92 639
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, искам да попитам за кандидатстване с ЛУФ, нужно ли е прегледите и ехографиите, с които се доказва да са от една и съща клиника ?

# 91
  • София
Здравейте,
Случайно някой да знае при тубарен фактор, трябва ли спермограма? Ако да, то има ли тя срок в който може да се използва за кандидатстване ? (Нашата е от края на октомври 2017)

# 92
Аксения, иска се ✌ и да вашата е валидна. Те важат по 1 година.

# 93
Здравейте, искам да попитам за кандидатстване с ЛУФ, нужно ли е прегледите и ехографиите, с които се доказва да са от една и съща клиника ?

Попитай в клиниката която ще ти изготвя документните

# 94
  • София
Аксения, иска се ✌ и да вашата е валидна. Те важат по 1 година.
Мерси, Лив Hug

# 95
Здравейте и от мен аз съм номер:40144 Нова съм в тези неща и бих искала да питам нещо.Документите ми изготвиха клиника Щерев с диагноза луф синдром .Когато ги подавах ме върнаха защото ехографски снимки бяха сканирани и нямало дори да си направят трудъ да го разгледат Върнах се в щтерев за да искам оригиналните но те казаха че вече робатели по електрона система .Написаха ми сложебна белешка и пак ме пратиха да ги подамНакрая приеха докоментите но незнам дали изобщо ще ме одобрат Дали ме излъгаха от щерев

polikar, не се притеснявай. Аз съм в Щерев и съм много доволна от всичко там, включително и от това, че не съм имала проблеми с докментите. Освен това, ако има някакъв проблем с тях, от ЦАР ще ти се обадят и ще ти кажат. Ще мине около месец преди да ти изпише, че си одобрена, така че бъди спокойна и търпелива. 🙂

ПП: Ти при кой лекар си?

# 96
Здравейте и от мен аз съм номер:40144 Нова съм в тези неща и бих искала да питам нещо.Документите ми изготвиха клиника Щерев с диагноза луф синдром .Когато ги подавах ме върнаха защото ехографски снимки бяха сканирани и нямало дори да си направят трудъ да го разгледат Върнах се в щтерев за да искам оригиналните но те казаха че вече робатели по електрона система .Написаха ми сложебна белешка и пак ме пратиха да ги подамНакрая приеха докоментите но незнам дали изобщо ще ме одобрат Дали ме излъгаха от щерев

polikar, не се притеснявай. Аз съм в Щерев и съм много доволна от всичко там, включително и от това, че не съм имала проблеми с докментите. Освен това, ако има някакъв проблем с тях, от ЦАР ще ти се обадят и ще ти кажат. Ще мине около месец преди да ти изпише, че си одобрена, така че бъди спокойна и търпелива. 🙂

ПП: Ти при кой лекар си?

Доктор Савова

# 97
Здравейте и от мен Simple Smile  Аз също съм нова и с радост следя темата. Номер 38 352 сме - дано в най-скоро време получим дългоочакваното обаждане.
С документите не съм имала проблем - също съм в Щерев при д-р Савова и съм изклюително доволнаа
Успех на всиичкии!

# 98
Здравейте момичета, някой знае ли кога ще обновяват списъка с клиниките, които ще работят с ЦАР тази година ?

# 99
Здравейте № ...142  - заповед на 12,02 - отложена за април . Казаха ми , че ако  до края на април не получа заповедта ще трябва да кандидатствам отново.

# 100
171 на 15 .02  Имам смяна на клиника в 36 стая се дава документ от клиниката и се взима заповедта веднаг.Другото което имам и смяна във фамилията трябва да донеса копие на новата лична карта и ощеедин документ от клиника с новата фамилия.Значи започват да звънят от 10:30  Simple Smile 

# 101
  • София
При мен се оказа, че мога да избирам един стимулиран опит или 4 на ЕЦ и сега се чудя кое да избера Rolling Eyes. Предвид,че това ще ми е последен 4 опит по фонда, а на последните 2 стигнах само до пункция и не успях да използвам парите за оплождане и трансфер, използвам тези за хормоните, прегледите, лекарствата и пункциите.

# 102
Номер 38180 поканена за получаване на заповед на 15.02, но я отложихме за следващия ден, т.е. за 16.02

# 103
Здравейте , аз съм номер 4010*.За първи път кандидатстваме по фонда. С трепет чакам да ми звъннат , макар че няма сигурно да е скоро.
Чета във форума , че отлагате заповеди и не ми стана ясно защо може да се отлага, неразбирам. Ако може някой да сподели
Благодаря ви.

# 104
Зазу1...моето мнение е да избереш 4 ЕЦ. И за теб е по–щадящо и ако проблема е в качеството на Я. но водещо трябва да е мнението на лекуващия лекар.Той знае най–добре проблемите ти.Консултирай се с него.

Общи условия

Активация на акаунт