Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 92 707
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Официално и аз се нареждем с номер 40324 от днес. Казаха ми 6 месеца... Успех на всички.
Здравей Axsenia аз съм номер 40144 и ми казаха 2 месеца  нали вече нямало да се чака толкова

# 136
  • София
Трудно ще стане за 2 месеца, освен ако не започнат да раздават по 1000+ заповеди на месец...

# 137
  • София
Сън, дано... Еми и аз не очаквах, но поне вече знам да не се надявам...
Поли, според мен 2 месеца е за разглеждане на заявлението и след това е голямото чакане за вземането на заповед.
На мен  в Щерев и жената в ЦАР ми казаха 6 месеца.

# 138
Аз подадох преди 5 месеца и все още има около 150 номера преди мен.

# 139
  • София/Севлиево
Момичета, успех на всички.

# 140
Поли, според мен 2 месеца е за разглеждане на заявлението и след това е голямото чакане за вземането на заповед.
Може вече незнам  дано при всички стане бързо (и аз съм в щерев)

# 141
И на мен от Цар ми казаха, че до 2 мес ще имам отговор и след това да чакам обаждане .

# 142
  • Varna
При мен одбрението беше за малко под 2м.

# 143
Може вече незнам  дано при всички стане бързо (и аз съм в щерев)

И аз съм в Щерев. Успех момичета! 🍀

# 144
Здравейте, момичета! Искам да попитам знаете ли кога се събира комисията за одобряване на финансиране и до кой номер са стигнали във статусите одобрен? Просто ми посна всеки ден да проверявам статуса си в сайта....😒

# 145
Около 20-то число.

# 146
Аз забременях в чакането си, но преди две седмици направих спонтанен в седма седмица. Забременях след три год опити. Сега съм в голяма дилема какво да правя. До моят номер остават 800 номера. Ще си взема молбата пък ще го мисля. Знаете ли дали може да се започнат процедури два месеца преди да изтече, едната година?

# 147
Знаете ли дали може да се започнат процедури два месеца преди да изтече, едната година?
Може. При мен беше така. Последният или предпоследният започнах стимулация, не съм сигурна. Аз изчаквах по медицински причини и дори в последния момент можеше да се отложи, ако е наложително. Но това по стария Правилник. Докторите знаят и ще ти дадат актуална информация.

# 148
Днес едно затишие витае... няма ли позвънявания ?

# 149
38263 отива на 16.02.2018

Общи условия

Активация на акаунт