Графики на БТ - коментари

• 71 321
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Денис може ли коментар по графиката ..пия утрогестан 2×1 може ли да влияе на графиката предполагаема О е на 24-25.07
Не мога да преценя от тази графика - не виждам стойностите на всеки един ден от МЦ дотук.

# 601

Добро утро мили момичета,може ли някой да ми разясни какво става с моята графика,май се побърква като мен вече 🤔

# 602
Добро утро.Много се извинявам ако не пиша добре,но клавиатурата ми е малко повредена.Може ли някой да ми помогне с моята графика не съм сигурна кога ми е била овулацията.Цикъла ми беше много точен на 28ден,но от три месеца ми се промени на 30 и ми вървеше по 7д.а сега по 4д.Усещам напрежение и болка в гърдите от 22ри,от 5 дни болка в кръста и засилено течение от 25.БТ мерена вагинално.

# 603
Здравей Денис, може ли коментар на графиката ми. Изобщо не се ориентирам 😕

# 604
  • София
Здравей Денис, може ли коментар на графиката ми. Изобщо не се ориентирам 😕
Скрит текст:
Здравей!
Според мен е имало О. - на 14/15 ден от МЦ.
Малко играе графиката, но засега е добре.
Дано да е станало  Peace

# 605
denis ще можели и мойта графика да погледнеш моля те

# 606
Denis може ли мнение по моята графика,благодаря предварително.

# 607
  • София
Скрит текст:
Добре е , имало е О.

Ползвай приложения, при които, стойностите на БТ се виждат за всеки ден от МЦ, бързо и лесно - напр. Зачатие, ФФ и т.н.
Когато се разчитат графики е важна всяка стойност, особено когато се предполага, че може да има проблем с О.

Ако наистина искате точно и вярно разчитане на графиките, моля съобразявайте се с това.
Най ми е лесно да отбивам номера и на отговарям стандартно, но аз наистина държа да ви помагам и ако има проблем с О., ЛФ, съмнения за проблеми,  да мога да ви информирам своевременно, за да не губите време и да не се надявате само на едно чудо.
Вие отделяте време - мерите БТ, аз също го правя за вас - разчитам графиките ви, така че, да не си губим заедно времето и да го правим както трябва.

# 608
Скрит текст:
Добре е , имало е О.

Ползвай приложения, при които, стойностите на БТ се виждат за всеки ден от МЦ, бързо и лесно - напр. Зачатие, ФФ и т.н.
Когато се разчитат графики е важна всяка стойност, особено когато се предполага, че може да има проблем с О.

Ако наистина искате точно и вярно разчитане на графиките, моля съобразявайте се с това.
Най ми е лесно да отбивам номера и на отговарям стандартно, но аз наистина държа да ви помагам и ако има проблем с О., ЛФ, съмнения за проблеми,  да мога да ви информирам своевременно, за да не губите време и да не се надявате само на едно чудо.
Вие отделяте време - мерите БТ, аз също го правя за вас - разчитам графиките ви, така че, да не си губим заедно времето и да го правим както трябва.

Много ти благодаря ти си като ангел...извини ме за това приложение за графиката...днес спях утрогестана и почва чакането..само нз колко дни след спирането на утрогестана да правя тест

# 609
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Добре е , имало е О.

Много ти благодаря ти си като ангел...извини ме за това приложение за графиката...днес спях утрогестана и почва чакането..само нз колко дни след спирането на утрогестана да правя тест
Тест - след 4-5 дни.
Стискам палци да е станало Peace

# 610
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ Denis 🤗 Дано след няколко дни да има с какво да се похваля

# 611
Здравейте. Спомням си, че някой беше споменал, че има тема свързана с хормоните(тсх). Може ли да ми дадете линк, че не я намирам?

# 612
  • София
Здравейте. Спомням си, че някой беше споменал, че има тема свързана с хормоните(тсх). Може ли да ми дадете линк, че не я намирам?
Ето:
https://old.bg-mamma.com/?topic=1119307

# 613
Добро утро...denis тревожа се че бт 3ти ден закова на 36.8 и немърда вече непия утрогестан дали с тази бт може да има бременност

# 614
  • София
Добро утро...denis тревожа се че бт 3ти ден закова на 36.8 и немърда вече непия утрогестан дали с тази бт може да има бременност
Ако БТ поддържа добра разлика ( 0,4 -0,6 градуса)  ФФ-ЛФ, има вероятност, че е имало О. и че може да е станало.
За бременност може да се предполага само, ако ЛФ е станала 16 дни, а е сигурно, че има бременност, когато тези дни станат 20 .
Ако са минали 12 дни след О. , може да пуснеш Прогестерон и ЧХГ.
Други, сигурни начини за доказване на бременност - няма.

Ако има О., БТ се поддържа висока, средно 14 дни след О., без значение дали има или не бременност.

Общи условия

Активация на акаунт