Графики на БТ - коментари

• 71 093
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Как мислите момичета..май ще чакам МЦ Disappointed Relieved тази сутрин от 36.8 бт падна на 36.6

# 616
  • Варна
Как мислите момичета..май ще чакам МЦ Disappointed Relieved тази сутрин от 36.8 бт падна на 36.6

За съжаление, така изглежда. Sad
Но пък аз съм виждала графики, при които има такъв спад, след което Т пак се качва.

# 617

Не съм много компетентна,но графиката е доста добра,я този спад и на мен ми прилича на идване на нов цикъл за съжаление.Аз си го обяснявам с това,че може би не трябва да правите секс толкова често ,защото качеството на сперматозоидите намалява по този начин .Опитате да се въздържате в началото на цикъла и правете секс през ден в подходящите дни,може би ще имате повече шанс за успех.Стискам палци да не ти дойде ,а ако се случи другия път пробвайте така.
Извинявам се,ако не съм права,но от доста четене и лични опит съм стигнала до този извод.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 14:38 от Irina Jolie 616216

# 618
За съжаление мц дойде 1 час след като измерих бт....може би сте прави че и всеки ден да правя секс нестава ще пробваме по рядко и дано др месец е моят месец

# 619
Здравейте, на 31.07 си направих тест за овулация.Беше положителен. За първи път си меря и базалната температура и то в графика - орално. Blush Ще бъда благодарна, ако някой ми каже дали може да съм забременяла. Иначе, вчера си направих тест за бременност и беше отрицателен. Днес малко ме болят гърдите.

# 620
  • Варна

Здравейте, на 31.07 си направих тест за овулация.Беше положителен. За първи път си меря и базалната температура и то в графика - орално. Blush Ще бъда благодарна, ако някой ми каже дали може да съм забременяла. Иначе, вчера си направих тест за бременност и беше отрицателен. Днес малко ме болят гърдите.

Според мен - може. Simple Smile Но ще се разбере след поне още 5-6 дни. Ако температурата се поддържа все така висока, тогава направи пак тест. Този, който си направила, няма как да отчете толкова рано. Успех! Simple Smile

# 621
Благодаря! Simple Smile Днес, обаче по-рано измерих температурата и беше 36.5. Сигурно цикълът ми ще подрани. Нали температурата спадала преди цикъл. Ще видим! Simple Smile

# 622
  • Варна
Благодаря! Simple Smile Днес, обаче по-рано измерих температурата и беше 36.5. Сигурно цикълът ми ще подрани. Нали температурата спадала преди цикъл. Ще видим! Simple Smile
"По-рано" имаш предвид в същото време, в което си мериш по принцип, нали? (веднага след събуждане) През останалото време температурата постоянно варира и не се взема под внимание.
Иначе, от това, което съм чела, е възможно да има еднократен спад около 7-10 дни след овулация, след което Т пак да се вдигне. Дано да е такъв случаят при теб. Simple Smile

# 623
Да, имах предвид, че се събудих час преди врвмето, когато я меря, но много ми се ходеше до тоалетната и не можах да издържа да изчакам Joy Днес трябва да е 10 ден след овулация, ако е била в деня с положителния тест за овулация - 31.07 Simple Smile

# 624
  • Варна
Да, имах предвид, че се събудих час преди врвмето, когато я меря, но много ми се ходеше до тоалетната и не можах да издържа да изчакам Joy Днес трябва да е 10 ден след овулация, ако е била в деня с положителния тест за овулация - 31.07 Simple Smile
Аз ако ще лягам пак след пишкането, отивам, пишкам и после в часа на мерене си я меря нормално. Едно ставане до тоалетната не ми влияе на мен на температурата, но ако се замотам повече време, вече ми влияе.
Но всеки организъм е различен. Така или иначе, една инцидентна стойност не е проблем. Simple Smile Дано утре да скочи.

# 625
Аз ако ще лягам пак след пишкането, отивам, пишкам и после в часа на мерене си я меря нормално. Едно ставане до тоалетната не ми влияе на мен на температурата, но ако се замотам повече време, вече ми влияе.
Но всеки организъм е различен. Така или иначе, една инцидентна стойност не е проблем. Simple Smile Дано утре да скочи.

Благодаря ти, не знаех, че може така! А, ако се събуждам по различно време, различни ли ще са стойностите на температурата, знаеш ли?

# 626
  • Варна
Да! При мен поне е така, предполагам, че и при повечето. Аз съм си правила експеримент: алармата ми звъни в 7, меря Т, продължавам да спя още час-два, събуждам се, пак меря. Втората температура ми е винаги по-висока. Горе-долу ми се вдига с 0.1 на всеки час сън отгоре.
По принцип не е необходимо да се прави такова двойно мерене, аз от чисто любопитство. Grinning
Но да, затова едно от условията е именно да се мери в един и същи час. Simple Smile

# 627
Момичета ,навсякъде съм чела,че температурата се мери само след минимум 6 часов покой,без никакви старания до тоалетна и т.н Затова и не се мърда много много и трябва да ви е близо термометъра и се мери без да ставате.При такова положение температурата се вдига и не е реалната най-ниска измерена ,а тя точно само тази се взема в предвид.
Просто изказвам наблюденията си от личен опит и статиите от които аз се уча .

# 628
Здравей Денис имам един въпрос мц дойде на 08.08 3 дни след спирането на утрогестана,но този месец е мн оскъден цветът е червен и днес 3ти ден почти няма нищо леко зацапване което започна от вчера следобед дали може да е от утрогестана,попринцип мц ми е 5 дни а сега 2 3 дни и то слаб

# 629
  • София
Здравей Денис имам един въпрос мц дойде на 08.08 3 дни след спирането на утрогестана,но този месец е мн оскъден цветът е червен и днес 3ти ден почти няма нищо леко зацапване което започна от вчера следобед дали може да е от утрогестана,попринцип мц ми е 5 дни а сега 2 3 дни и то слаб
Здравей!
Не е от Утрогестана.
Най-вероятно МЛ е била по-тънка.
Опитай да и повлияеш с добавки - омега 3, вит.А и Е, Д, омега 7, Аргинин, МВИ, Лутеин, ... добре действат на МЛ, ЛФ и подпомагат функцията на ЖТ (стига да има О.)

Общи условия

Активация на акаунт