Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя лентичка с графиката в моя подпис?
Как мога да определя дали графиката на моята базална температура (БТ) съвпада с тестовете за овулация?
Какво може да означава повишаването на температурата в ранния период на цикъла?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя лентичка с графиката в моя подпис?
За да добавите лентичка с графиката в подписа си, първо трябва да активирате опцията „Показване на графики“ във вашия профил. След това отидете в навигационното меню и изберете опцията „Лентички“. Изберете желаната от вас лентичка и копирайте генерирания код. Накрая поставете този код в подписа на форума, който посещавате, за да се покаже графиката за другите участници във форума.
-
Как мога да определя дали графиката на моята базална температура (БТ) съвпада с тестовете за овулация?
За да определите дали графиката на вашата базална температура (БТ) съвпада с тестовете за овулация, трябва да вземете предвид редовните стойности на БТ и резултатите от тестовете за овулация. Ако имате въпроси относно съответствието на графиката ви с тестовете за овулация, важно е да се консултирате с лекар, който може да предостави професионално мнение и съвети.
-
Какво може да означава повишаването на температурата в ранния период на цикъла?
-
Какви могат да бъдат причините за болка в гърдите преди очакваната менструация?
-
Какво може да доведе до ранно повишаване на температурата?
тази сутрин от 36.8 бт падна на 36.6

Здравейте, на 31.07 си направих тест за овулация.Беше положителен. За първи път си меря и базалната температура и то в графика - орално.
Ще бъда благодарна, ако някой ми каже дали може да съм забременяла. Иначе, вчера си направих тест за бременност и беше отрицателен. Днес малко ме болят гърдите.
Но ще се разбере след поне още 5-6 дни. Ако температурата се поддържа все така висока, тогава направи пак тест. Този, който си направила, няма как да отчете толкова рано. Успех!
Днес трябва да е 10 ден след овулация, ако е била в деня с положителния тест за овулация - 31.07