Графики на БТ - коментари

• 71 350
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Скрит текст:
Здравейте,днес бях на преглед 16 ден от мц явно съм с по късно О,преди 4 дни фоликула беше 10.63мм а днес 15.09мм от днес пия утрогестан 2×1,за 15 дни имам ли шанс този месец да се получи доки ми каза сряда четвъртък петък да действаме и когато на 5 август прекратя приема на утрогестана и не ми дойде значи е станало тази сутрин бт падна с 0.3 спрямо предните дни
Здравей!
Рано е да примаш Утрогестан, защото при този размер на фоликула има вероятност, прогестина да потисне О.
Фоликулът трябва да е поне 18-19мм когато се започва прием на прогестин, а най-добре той да се приема след О.

Офф нз той иска да направим мц по къс с тази цел го пия също имам изписан кломен и едни ампули прегнил мисля баха 2×5000 за др месец евентоално вече се обърках много
Няма как да направиш МЦ по-къс, защото дължината му зависи от деня на О., а О. от това дали яйцеклетката в ДФ е вече годна за оплождане. Няма как да се форсират тези процеси.
Ако потиснеш О. - ДФ може да се превърне в киста/ЗФ и не се знае кога ще дойде М.

# 586
Denis доки ми каза че до 2 3 дни фоликула щехе готов и да започна приема на утрогестан О е на 18 19 ден сато по учебник растял с 1.5мм та ден сега.вече се стреснах данеби да не се спука от тия хапчета само 1 съм изпила тази сутрин

# 587
  • София
Denis доки ми каза че до 2 3 дни фоликула щехе готов и да започна приема на утрогестан О е на 18 19 ден сато по учебник растял с 1.5мм та ден сега.вече се стреснах данеби да не се спука от тия хапчета само 1 съм изпила тази сутрин
Отиди утре отново да те види на УЗ. или пусни изследвания: ЛХ, Е2, Прогестерон
Ако е бил само един Ф., може да правиш  и тестове за О. - те може да са някакъв ориентир за настъпването на О.
По БТ, се разбира кога е О., когато са минали поне 2-3 дни след нея - т.е. този метод доказва че е имало О.

Залагай на сигурно, не се доверявай на това, какво е казал/предполага лекаря, че ще се случи.

# 588

Добро утро,моля за мнение за моята графика...по съвет на denis от 12.07 е мерена вагинално....о дали е минала преди 3 дни имах фоликул почти 16мм,вчера и оня ден една прерязваща болка точно под пъпа за секунди и цс мн намаля да се надавам ли че може този месец да се случи чудото

# 589
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=fatalni4ko][/url]
Здравейте. За първи път този месец пия утрогестан по препоръка на лекар и графиката изглежда доста по- различно от всички останали. Дали има шанс най- сетне да се е получуло.?

# 590
  • София
Скрит текст:
Добро утро,моля за мнение за моята графика...по съвет на denis от 12.07 е мерена вагинално....о дали е минала преди 3 дни имах фоликул почти 16мм,вчера и оня ден една прерязваща болка точно под пъпа за секунди и цс мн намаля да се надавам ли че може този месец да се случи чудото
Графиката, все още не показва да е имало О.

Здравейте. За първи път този месец пия утрогестан по препоръка на лекар и графиката изглежда доста по- различно от всички останали. Дали има шанс най- сетне да се е получуло.?
Графиката е супер - О. може да е била на 14 ден от МЦ.
След 2-3 дни направи тест с първа сутрешна урина.
Стискам палци и ще чакам новини.

# 591
Здравей Денис, отново аз досаждам с молба за коментар по графиката ми дали се вижда вече дали е имало евентуално О. Трудно ми е да я разчитам все още. Благодаря!

# 592
  • София
Здравей Денис, отново аз досаждам с молба за коментар по графиката ми дали се вижда вече дали е имало евентуално О. Трудно ми е да я разчитам все още. Благодаря!
Скрит текст:
Графиката, все още, не показва да е имало О.
Ако имаш възможност, отиди да те видят на УЗ - според мен, може да е имало фоликул, който не е успял да се спука ... или се е спукал преди 1-2 дни, но по графика, ще се разбере по-късно - след 3-4 дни.

# 593
Скрит текст:
Графиката, все още, не показва да е имало О.
Ако имаш възможност, отиди да те видят на УЗ - според мен, може да е имало фоликул, който не е успял да се спука ... или се е спукал преди 1-2 дни, но по графика, ще се разбере по-късно - след 3-4 дни.
Благодаря. Жалко, много се надявах за този месец..

# 594
Денис, здравей. имам колебания дали на 15-ти ден тестът за О беше положителен, защото в най-първите минути беше размазана тестовата. Но около пета-шеста минута и по-късно след времето за отчитане (след като изсъхна) беше абсолютен +.
Според това как отбелязвам + или - на въпросния 15-ти ден, графиката ми във ФФ се променя като на снимките. С него стават 3 положителни, което също знам, че не е ок и си мисля - дали не са били 2Ф. На 9-ти ден беше само 1 ДФ. Знам, че ти най-обичаш изчистената графика на Зачатие, затова ако не обръщаш внимание на датите с тестовете, какво мислиш за температурата? Уточнявам, че заради висок ФСХ пия от трети ден естрофем и от 17-ти ден включих дуфастон (страхувах се да го започна малко по-рано). Дали е възможно въобще да съм имала овулация при тази "терапия"? Разбира се, ЦС се дължи на естрофема, и вече се сгъсти, благодарение на дуфастона. Благодаря!

# 595
  • София
Денис, здравей.
Скрит текст:
имам колебания дали на 15-ти ден тестът за О беше положителен, защото в най-първите минути беше размазана тестовата. Но около пета-шеста минута и по-късно след времето за отчитане (след като изсъхна) беше абсолютен +.
Според това как отбелязвам + или - на въпросния 15-ти ден, графиката ми във ФФ се променя като на снимките. С него стават 3 положителни, което също знам, че не е ок и си мисля - дали не са били 2Ф. На 9-ти ден беше само 1 ДФ. Знам, че ти най-обичаш изчистената графика на Зачатие, затова ако не обръщаш внимание на датите с тестовете, какво мислиш за температурата? Уточнявам, че заради висок ФСХ пия от трети ден естрофем и от 17-ти ден включих дуфастон (страхувах се да го започна малко по-рано). Дали е възможно въобще да съм имала овулация при тази "терапия"? Разбира се, ЦС се дължи на естрофема, и вече се сгъсти, благодарение на дуфастона. Благодаря!

Здравей!  Hug
На ФФ графиките също харесвам  Wink
Ако е имало О. ( защото все още е рано, за да е сигурно това), може да е била на 17/18 ден от МЦ.
БТ трябва още да се повиши и да се задържи висока.
Графиката ти доста играе - причина: или не спазваш часа на измерване ( +/- 30 мин.) или има проблем с терм-ра, ... или има повече от един фоликул.
Дано да е станало Peace

# 596
В ежедневието го спазвам, с аларма. Но
понякога не спя добре. А когато пътувам за прегледите при репродуктивен, ми се налага да меря много по-рано (преди 6). Меря ректално. Ще взема да сменя батерията. Не че и на нова батерия ще имам 100% доверие. Благодаря за мнението!

# 597
Здравейте:)
По време на бременност БТ до края на бременността ли се задържа по висока или е само за определен период?

# 598
  • София
Здравейте:)
По време на бременност БТ до края на бременността ли се задържа по висока или е само за определен период?
Докрая на бременността - причина, по-високите нива на прогестерона.

# 599

Денис може ли коментар по графиката ..пия утрогестан 2×1 може ли да влияе на графиката предполагаема О е на 24-25.07

Общи условия

Активация на акаунт