🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 943
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тия хора от къде вадят тези пари. През ден, два бил с музиканти, цигулки, бохемски вечери. Едва ли работи като мен от 08.00 до 17.00 ч.  newsm78

# 151
До тук бях, днес повече не мога да ги гледам, отивам си на сериала. Това е отвратително!
The only one - постоянно се чудя това - откъде пари!?! Явно имат половинки с “истинска работа”. Друго обяснение нямам

# 152
😊
Тия хора от къде вадят тези пари. През ден, два бил с музиканти, цигулки, бохемски вечери. Едва ли работи като мен от 08.00 до 17.00 ч.  newsm78
Ти като работиш от 8 до 5, кога да ти пеят, скъпа?
Виж го тоз, че той от “офиса” не излиза.

# 153
Определено на Юлияна и Златка, Михов не им е никак приятен... А те двете нали бяха приятелки, а ми се струва, че се държат хладно и резервирано една към друга не като близки.

# 154
Леле, то да не знаеш откъде да подхванеш хейта, много материал.

Най-смешна ми беше Златка. Първият бисер, който си записах е: "една част от компанията са млади, а другите са в по-различна възраст", гениално умозрение. И после като заразправя как стекът ѝ минавал през хранопровода, очаквам утре да довърши разказа за пътешествието на пържолата през храносмилателната ѝ система.

Вечерята беше вероятно вкусна като храна (все пак готвачи я готвиха, имаше от всичко и за всеки вкус), но противна като атмосфера.

# 155
И капак на всичко музикантите и танците..... ooooh! ooooh!

# 156
  • Варна
Мен Златито най ми хареса с: "аз си имам мои вкусови качества!"

Ми права е като се замисля - за едни е апетитна, а за други нагарча Grinning

# 157
Момичета,пропуснах епизода и не го откривам в nova.Дали го има някъде другаде?

# 158
Златка уж от 3 години не яде месо, ама мушна стека.

# 159
Мен Златито най ми хареса с: "аз си имам мои вкусови качества!"

Ми права е като се замисля - за едни е апетитна, а за други нагарча Grinning

Тази женица, каквото и да прави, си остава много, много просто парче. А когато си прост, това не може да се скрие под тон изкуствен тен, мигли, пудра, екстеншън и фйешън дрехи.

# 160
Златка не беше с прическа,само с някаква мазна мини опашка със син край.

# 161
  • София
Аз много се смях, когато Златка каза, че много и харесва подаръка - две книги Mr. Green. Дали ще ги прочете?

# 162
Златка не беше с прическа,само с някаква мазна мини опашка със син край.
Син ли беше, на мен през цялото време ми се виждаха някакви розАви фитили из нея... Доста кофти беше косата, а гримът беше около кило-кило и двеста някъде.

Аааа, н'дей тъй, The only one, Златка стана много интелигентна откакто дружи с Патрашкова.

# 163
Аз много се смях, когато Златка каза, че много и харесва подаръка - две книги Mr. Green. Дали ще ги прочете?
Ама тя може ли да чете.....айде футболиста разбрахме, че може....просто не помни кога е чел последната си книга! hahaha

# 164
  • София
То нито един вип не чете, не е тяхното просто. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт