🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 951
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 180
Златка уж от 3 години не яде месо, ама мушна стека.
А май каза, че от 3 години яде месо...
Точно така каза. За пореден път се чудя, дали гледаме едно и също предаване Wink.

Със Златка бяхме добри познати преди, може би, 5години. Тогава тя твърдеше, че е вегетарианка, но пак хапваше от време на време месо. Та на нея вяра да й няма човек каква е.

# 181
  • до една звездичка
От снощният епизод по-голяма тъпня и морална гнус не бях гледала! Абе, тез, богатите, друг гъдел освен това да ги "дават по телевизора", нямат ли си???
Цанил двама ратая да му готвят, режат, сервират, чак и на заден ход да вървят, докато отсервират, а той прави ветрила с пачките пред камерата, зер, да не пропусне някой да отбележи колко е ларж и бохем!
А Манчони се справи повече от блестящо в ролята си на овчар на блеещото в подлизурство и захлас стадо! Sick
С две думи: ОТ-ВРАТ!
Дано следващите участници не вземат от "светлия" му пример и бъдат себе си.

# 182
  • Пловдив
При толкова отделено време за грим, Златка как не намери за нужно да си оправи и косата.

# 183
Вчера друго не видях и чух освен двата бисера за "месцетата" и за "собствените вкусови качества" на Златка. Още се смея Simple Smile))

Бат'сВалю с перука ли е или наистина се подстригва по този абсурден начин?

# 184
Златка разправяше, че е вегетарянка още от онова тъпо предаване на Слави, в което участваше. Аз обаче съм я виждала с очите си как яде месо. 😒 Абе цялата ми е една такава... фалшива и престорена. Абе противна ми е цялата.

# 185
В днешно време, ако не си веган или поне "една идея алергичен", си по-изостанал и от модното сирене.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 10:22 от Dara888

# 186
Златка е каруцарка, то от далеч й личи. Мен грима й снощи ме втрещи, на фона на небрежната причесчица.
А и майка й има заведение на плажа, не вярвам да не е набивала кебапчета. Да не се праЙ

# 187
  • Пловдив
Освен всичко чуто и видяно, Златка трудно дъвчИ телешкото   Joy

# 188
Кой знае какво разбира тя под "вегетарианка". Колкото знае какво е вкус и вкусови качества, толкова ще е наясно и с вегетарианството и веганството Simple Smile)))

# 189
Това на главата на Михов е присадена коса по всяка вероятност, защото никога не се размества (в Брадъра го зяпах много) и стои еднородно по главата му, т.е. не е някакво залепено тупе/перука, но каквото и да е - изглежда комично.

Оу, тази вечер имам сиренце на ножче и "ши ма обидиш", ако не го хапнеш. Малеееее, ще го обидя не, ами ставам и си тръгвам.

# 190
При толкова отделено време за грим, Златка как не намери за нужно да си оправи и косата.
Точно това мислех и аз. Вързана набързо рехава опашчица и тежък професионален грим - абсолютно нелепо изглеждаше. Изобщо не я харесвам Златка и не говоря само за външността. Свръхемоционална, дори лабилна и потресаващо тъпа, но пък с претенции за ВИП.

Другата отврат за вечерта - безмозъчните близначки, непростимо тъпи парчета.

От всички неприятни обаче, домакинът ми беше най-гнусен. Във ВБ се чудех дали Емануела не е преекспонирала историята с опипването, но след снощи твърдо вярвам, че даже му беше малко скандалът, който му спретна тогава. Надявам се в следващите дни да преместят фокуса от дъртия коцкар, че не мога нито да го гледам, нито да го слушам.

Юлиана ми хареса като поведение. На футболиста не можах да му чуя гласа, още нямам мнение за него.

# 191
И на мен Юлиана ми хареса като поведение. Изглежда много добре за жена на нейните години. Хич дори не ми е повехнала имайки впредвид, че можеше да е другата крайност - наблъскана с ботокс и неузнаваема. Сигурна съм, че и тя си прави разкрасителни процедури, но са с мярка.
На Златка точно гримът ѝ много ми хареса и .... само това. Сигурна съм за нея, че ще направи добра вечеря.
Даниел Златков - знам го само от Биг Брадър. Нямам мнение за него. Снощи съвсем не добих впечатление за него. Той всъщност беше ли там?
Близначките..... за тях нямам думи
Михов - отвратителен ми беше. Голямо изтъкване, че бил кавалер, добричък, веселяк. Абе, алооу, ако си такъв, хората и сами могат да го видят, не да го изтъкваш сам. За мен си си стар вече коцкар /думата, която уж не харесваш/. Че и след спирането на камерите хората да остават. Да бе, как пък няма да ти остана, че да ти гледам пияната физиономия и да рискувам да ме опипваш, особено като няма и камери да заснимат. Предполагам, че по същия начин стария бохем ще иска да остава на гости, дори и след като снимките приключат и ще скапе вечерта на някой домакин.

# 192
Златка е каруцарка, то от далеч й личи. Мен грима й снощи ме втрещи, на фона на небрежната причесчица.
А и майка й има заведение на плажа, не вярвам да не е набивала кебапчета. Да не се праЙ
Що кебапчета и боб с лютеница и цаца е изялаааааа......! hahaha hahaha Joy Joy Joy
Юлияна от слаботия изглежда много по стара за годините си......и с двата залепнали косъма на главата..... Sick

# 193
ДЕдо ви е с присадена коса, като Борето Михайлов. Като го гледате какъв разгонен пръч е, как ще понесе да е плешив? Вероятно си мисли, че сега е като магнит за 20-годишните, с кичЕто на главата.

# 194
  • София
Истинското шоу на Михов е започнало след като снимките на вечерята му са приключили.
 Човек на живота!

Общи условия

Активация на акаунт