🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 877
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 795
Русото обаче й отива. Омекотява чертите й и изглежда по-свежа.

# 796
  • Пловдив
“Това са на пъдпъдъчето яйцата” със сълзи на очи заключи Кедровата Златка.

# 797
Тя смята , че ще спечели плакета заради чувствителната си и изтънчена природа и вкусовите си качества.

# 798
  • Пловдив
Оф, Злати бях останала с впечатление от ББ, че е добродушна, ама бая съм сгрешила. Досадно е това мрънкане и намиране На кусури, какво като е перфектна домакиня, чистещА до блясък, пак е Нещастна. Пууу. А как го почнаха Златков за дискотеката, много ме изкефиха. Признавам, че съм съгласна с тях, е, веднъж в седмицата със съотборници може да излиза сам, но иначе... Съжалявам, но е факт, че рано или късно свободията не води до нищо добро. И не е въпрос на доверие, а до човещинка. Смятам обстановката за най- непринудена и мила. Златков е някакъв спокоен тип и не създава напрежение. Но, виждам напрежение между него и жена му, дали е заради дискотеките Simple Smile. Но, мила вечер се получи, което е важно.

# 799
Харесва ми Златка,аз обичам такива черни овци-да развалят общата картинка Grinning

# 800
  • София
Няма какво да допълня след всичко казано от вас.
Златка много ме дразни.  Mr. Green

# 801
Златка какво сготви, че забравих?

# 802
  • Брюксел / София
Злата в ужасна: изглежда като травестит, изключително проста жена, но със самочувствие и претенции до небето! И как обясняваше какви трябва да са отношенията в една връзка сякаш само нейното мнение е меродавно:( Тази трябва да се затвори между кухнята и печката, да си лъска безупречния дом и да не й са дава поле за никаква публична изява! Ужасна жена!

# 803
Златка чак се разрева, не ѝ понесе тази жестокост,  но иначе вкъщи си има ловджия. Голяма лицемерка, какво ли не си измисля за да им реже точките, сакън да не спечели някой друг.

# 804
ЗА ЕД НО     ЗА ЕД НО     ЗА ЕД НО

Толкова съм щастлива, че Златка не я познавам и е много далеч такъв човек от мен и от моя живот.

Това да се съобразяваш и да уважаваш половинката си, не значи да го държиш под ключ. Свободата да можеш да излезеш с доверие, да нямаш притеснение половинката ти да излезе и да й даваш доверието си за мен е много по-ценно от лозунгите ЗА ЕД НО.

В един филм няма да забравя, възрастен герой , как аха да изневери на жена си, но се спря и каза, че  след толкова  години, когато му се случи нещо хубаво, за него е щастие е да сподели с нея този момент. И сега когато очевидно е на път да направи нещо, което няма как да сподели с нея, предпочита да не прави нещото. Не мога дословно да си го спомня, но беше много мил момент показващ обичта и че няма как да пропилее доверието, което му е гласувано Ето това е "заедно", а не това нейното. Мноооого е зле.

И естествено, че няма как да се излиза непрестанно сам, но това нейното е направооо плашещо.

# 805
  • Тра-ла-ла
Кичето нещо мълчалив го играе Crazy

# 806
  • На ръба..
Дали пък не е случайно, че първата сричка от името и е Зла 😋

# 807
Айде и фокусник,припадам Grinning

# 808
Миро сигурно убитите животни сам си ги готви.

# 809
Представянето на Златкови е на нивото на това на близначките, затруднявам се да преценя кой е по-зле newsm78

Общи условия

Активация на акаунт