🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 896
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 915
И за какво й е свеки на Юлияна у тях? Да й гледа детето и да готви? А тя какво прави? Пише книги? 😆
За компания бе, те са си почти наборки! Кво им пречи кафенца, приказки и дундуркане на дребо! hahaha hahaha

# 916
Май някакви Звезди  се казваше предаването , или само Звезди, нямаше ли още една водеща в нея, в началото не беше ли Албена Чакърова?

# 917

За нея абсолютно важи препоръката: бъди красива и мълчи.

Абе то и това не е проста работа.......що глад и катинар на устата се иска.....аз и да искам не мога да мълча, освен ако не ми залепят устата! hahaha А за неяденето още по ми е трудно..... hahaha

# 918
  • Пловдив
Май някакви Звезди  се казваше предаването , или само Звезди, нямаше ли още една водеща в нея, в началото не беше ли Албена Чакърова?
С Албена Чакърова го водеха, но не помня как се казваше.
Допълвам - гугъл казва "Звезди в ефира".

# 919
Абе, Юлиана или който и да е, дори да се беше представил перфектно, Злата пак нямаше да даде десятка.Щеше да каже, че нещо не обича, не е направено добре, животното не е убито хуманно или друга измишльотина.
Много са предвидими такива елементарни и амбициозни женички като нея.

# 920
Не беше ли с Антоанета Рапонска - Звезди в ефира?

# 921
Юлияна каза, че нещо се е случило с детето, затова свекървата дошла да помага.
Питах какво точно, но явно никой не знае защото не получих отговор.

# 922
  • София
Изгледах интервюто със Стъки и Юлиана. Стъки е един прост селянин!
От това, което видях през седмицата си мисля, че Юлиана е в труден житейски период и затова го дава така по-неглиже.

# 923
Изключително странно ми изглежда 50-годишна жена да живее със свекърва си.  Rolling Eyes

# 924
Изключително странно ми изглежда 50-годишна жена да живее със свекърва си.  Rolling Eyes
И защо да е странно, ако свекърва и е по- голяма с 5,6 години. Те са си приятелки. От едно поколение, могат да си спомнят разни неща, дето съпругът и не ги помни.

# 925
Сигурно е хубаво,на един акъл,на една възраст,пият си кафето заедно Grinning

Страхотен аватар,всеки път ме усмихва,този или тази сърдитка Heart Eyes

# 926
  • София
И защо да е странно, ако свекърва и е по- голяма с 5,6 години. Те са си приятелки. От едно поколение, могат да си спомнят разни неща, дето съпругът и не ги помни.

Joy Joy  Peace

# 927
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доколкото разбирам,и Стъки и Юлиана са хора с ангажименти и бизнес.По-добре детето да го гледа бабата,отколкото някоя детегледачка.

Ако вместо свекървата,с тях живееше нейната майка,съмнявам се,че в този случай бихте били така негативни...Но нали е свекървата,по подразбиране е чудовище,което иска да разруши живота на сина си.

# 928
Доколкото разбирам,и Стъки и Юлиана са хора с ангажименти и бизнес.По-добре детето да го гледа бабата,отколкото някоя детегледачка.

Ако вместо свекървата,с тях живееше нейната майка,съмнявам се,че в този случай бихте били така негативни...Но нали е свекървата,по подразбиране е чудовище,което иска да разруши живота на сина си.
Може и да има такива, но моите свекъри са разкошни и много ги обичам

# 929
  • в резерват
Юлияна стана депутат поради близките си отношения с Николай Гигов . По едно време стана и кандидат за кмет на Търново.
Пиар и беше (истина е, не се смейте) Тонката Стефанов. Бяха мн. смешни.  Наредени на една маса, тя, Тонката , един местен бивш шеф на групировка и Стъкито. Стъкито го играеше охранител и едва ли не обикаляше като гангстер и гледаше лошо. То други освен мен и децата ми във въпросното кръчме нямаше, та кой знае колко работа не свърши
Иначе по нашият край го набеждават за рекет. Ма сигурно са грозни клюки.

Общи условия

Активация на акаунт