🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 863
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 945
Темата е за манджи,дами Heart Eyes
Беше такова , докато не се появи Тупарев, който го превърна е мини Биг Брадър на маса, от там и на темата и се промени малко фокуса Disappointed
Предаването далеч вече не е кулинарно предаване, а пълна чалгария Crazy Crazy....откакто почнаха да пробиват щраусови яйца с бургия, да порят месото с орлови нокти и не знаят дори как се затварят тенджерите под налягане.....това е накакъв цирк и обсъжданията спокойно могат да са циркаджийски!  Joy Joy Joy
Прървите сезони бяха толкова интересни, научаваха се нови рецепти, правила съм страхотни предложения от там.....сега го гледам да се посмея.....Брадъра също отдавна престанах да го гледам поради същата причина! Чалгария! А за екипа от следващата седмица нямам думи..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 946
На мен ми стана жал за Алфредо - изтърпя крясъците и скандалите на шеф Петров и другите във ВБ, а сега са го нагласили в тази откачена петорка. Ще има да мига на парцали Joy

Алфонсо е пич! Ще издържи! Joy

# 947
Темата не е за манджи , а за участниците . А те участват , за да ни се представят в целия си блясък. И колкото повече блясък показват от претенциозните си персони , толкова повече "храна" за коментиране произвеждат. Ако коментирахме само кулинарните им способности , и то с позитивни коментари , тази тема , от последната седмица , как ли щеше да изглежда ?

# 948
На мен ми стана жал за Алфредо - изтърпя крясъците и скандалите на шеф Петров и другите във ВБ, а сега са го нагласили в тази откачена петорка. Ще има да мига на парцали Joy

Алфонсо е пич! Ще издържи! Joy
Човека е на съвсем друго ниво,интерес но ми е той какво ще приготви.Авокадото не искам и в магазин  да го виждам толкова ли няма български плодове и зеленчуци пфу аман от модернизъм.

# 949

Темата е за предаването като цяла каква е тематиката на това предаване?С голям кеф бих коментирал рецепти и начин на приготвяне на ястия от това кой къде живее и колко много се е извисил.

[/quote]

# 950
Що се отнася до авокадото към момента е 100 пъти по-добре от краставици и домати. Мисля, че логиката е ясна. Аз лично го предпочитам не заради модернизъм, а заради изключително лесното му усвояване. Не бих казала същото за зеле, моркови, спанак, карфиол.

# 951
Кои са другата седмица освен Кулагин, Плеймейтката , Алфредо.... Люси май мернах и кой е петия?

# 952
Според мен предаването е вид състезание не само за приготвяне на храна , а и за интериор, етикет , защото поднасянето на храната е и елемент от удоволствието от храненето. Показват се личните качества на участниците - вкус , виждане за аранжиране на маса , умения за общуване в малко чужда среда, като домакин.
Всички - и гости , и зрители , харесваме да ни показват домовете си , да приготвят сами храната си . Наблюдаваме как коментират , как се държат на маса , какво говорят. Изобщо , замисълът на предаването надвишава значително строго кулинарните предавания. Иначе ще ми стига да гледам Андрей Слабаков да прави пиле при Гала. / Макар , че той в Черешката ми направи много добро впечатление /.

# 953
  • Бургас
Темата е за манджи,дами Heart Eyes
Беше такова , докато не се появи Тупарев, който го превърна е мини Биг Брадър на маса, от там и на темата и се промени малко фокуса Disappointed
Предаването далеч вече не е кулинарно предаване, а пълна чалгария Crazy Crazy....откакто почнаха да пробиват щраусови яйца с бургия, да порят месото с орлови нокти и не знаят дори как се затварят тенджерите под налягане.....това е накакъв цирк и обсъжданията спокойно могат да са циркаджийски!  Joy Joy Joy
Прървите сезони бяха толкова интересни, научаваха се нови рецепти, правила съм страхотни предложения от там.....сега го гледам да се посмея.....Брадъра също отдавна престанах да го гледам поради същата причина! Чалгария! А за екипа от следващата седмица нямам думи..... ooooh! ooooh! ooooh!
Да,много неприятно.Отдавам го и на това,че са изчерпани продуцентите а и няма нови лица.Едни и същи въртят по всички предавания и шоута.За повечето от тях,е поредното им участие и за жалост-разнообразие и интерес се търсят единствено в опошляването на иначе първоначалната и добра идея.
Напълно подкрепям по-горния коментар.

# 954
Аз също ям всеки ден по половин или едно авокадо. Сутрин просто го рязрязвам на две, слагам лимон и сол и си го хапвам с лъжица.

Авокадото е страхотен плод, изобщо не става дума за мода. То съдържа изключително полезни мазнини, добре ми действа на стомаха, а и е много вкусно. Не разбирам защо Манчев се дразни толкова.

Иначе избирам главно български продукти, модерността не ме интересува, но има и сезонност. Краставици, например, в момента изобщо не купувам, защото не стават за нищо.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 14:52 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 955
Кои са другата седмица освен Кулагин, Плеймейтката , Алфредо.... Люси май мернах и кой е петия?

Борислава Стратиева- актриса. И тази не съм я чувала. Заприлича ми на Глория, моделката от ВБ.

# 956
И аз купувам авокадо често, не защото е модерно, а защото ми харесва. И гуакамоле прявя често. 😁

Исках да кажа нещо за Роналдото, ама гледам че вече не е позволено да обсъждаме участниците, а само манджите им. 😒😒

# 957
И аз купувам авокадо често, не защото е модерно, а защото ми харесва. И гуакамоле прявя често. 😁

Исках да кажа нещо за Роналдото, ама гледам че вече не е позволено да обсъждаме участниците, а само манджите им. 😒😒
Като излезем клюкарките от темата , ще остане само академичната общност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 958
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В момента Юлиана и Ива Екимова водят ето това шоу:

# 959
Нямам против авокадото ма що не го ядохме преди 10г а сега , щото е модерно
Предаването е снимано преди месеци тогава бол хубав домат и краставици и какво ли още не.Аз също ям авокадо но ми е така леко тъпичко всеки с това да се представя.

Общи условия

Активация на акаунт