КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 183
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
MSC Seaview
01/07/2018
@Bled къде може да се види това за 300 евро ?

# 466
Хубав въпрос. Вчера се разбих да търся в сайта на MSC и не намерих такава цена.

# 467
# 468
  • в света на илюзиите
Здравейте,
Моля за малко помощ Thinking
Какъв е начинът за придвижване от летището до порта в Мавриций?

Port Louis, Saint-denis, Victoria, Nosy-be, Diego Suarez и Tamatave са портовете, моля някой да ми каже дали е възможно (и как) сами да си организираме екскурзии на брега?

Някой бил за по-дълъг престой на летище Джеда? Наистина ли е толкова ужасно? Дали има надежда за ноември да кацат международните полети на саудитците на новото им летище?

Благодаря предварително на отзовалите се Flowers Cherry Blossom

# 469
  • sofia
понеже сме се насочили към същото пътеществие....Джида има лоундж, където срещу 30тина евро може да се чувствате удобно.
За портовете не зная нищо, тъй като още не съм проучвала.....чак за февруари е пътуването.
Вземете си трансфер от летището до порта. Предлагат се за 5-тина евро в посока

# 470
  • в света на илюзиите
Много благодаря Люба за отговора.
Нещо повече за трансфера може ли да ми кажеш, досега най-евтиното, което намирам е 35€.
Ние ще пътуваме края на октомври, цената беше фантастична Simple Smile

# 471
някой успя ли да си резервира? на имейли не отговарят, а по телефона не става, защото само на френски...

# 472
  • sofia
Много благодаря Люба за отговора.
Нещо повече за трансфера може ли да ми кажеш, досега най-евтиното, което намирам е 35€.
Ние ще пътуваме края на октомври, цената беше фантастична Simple Smile
На Сейшелите какво плануваш?
На навигацията ми дава, че разстоянието от летището до порта е около 50км! На каква цена успя за вземеш пътуването, трансфера с коя компания за 35евро намираш?
Билетите ги намирам за около 450евро.
Аз мисля да кацнем 2 дни преди качването на круиза и да полежим на плажа Simple Smile

# 473
Не! Не може да се резервира! Круиза от 300€ отдавна е изчерпан,а е още на сайта им!!!!???

# 474
last minute означава круиз в рамките на месец или по-малко.

БЛАГОДАРЯ за пояснението! Значи започвам да следя изкъсо темата и се надявам да не изпусна някоя добра оферта Simple Smile
Силно се надявам да споделяте тук находките си Hug

# 475
То находки винаги има, но.....самолетни билети и свободно време трябват. Да, полети много, но цени в последната минута са солени, а непланувани отпуски трудно се ползват даже и при собствен бизнес. Блазе на тези, които могат да си отделят време за кпуизи от по 11 нощи и нагоре. Има чудесни оферти за подобни маршрути, вкл. и тпансокеански репозишън.

# 476
Някоя добра душа ще ми помогне ли да намеря този (или подобен круиз - държа на Канарските острови) на по-добра цена?
https://crusit.bg/kruizi/11-dni-kruiz-do-ostrovite-tenerife-i-ma … a?date=2018-11-18
Чувствам се като идиот в сайта на Коста.

# 477
  • София
Някоя добра душа ще ми помогне ли да намеря този (или подобен круиз - държа на Канарските острови) на по-добра цена?
https://crusit.bg/kruizi/11-dni-kruiz-do-ostrovite-tenerife-i-ma … a?date=2018-11-18

Подобна и по-висока е цената навсякъде. Още е рано за по-ниска, ако въобще има.
Най-ниската 619 е добра за този круиз. Все пак са 11 дни.

# 478
[/quoe]

Незнам какво ви кара да се чувствате точно така, но цената е наистина добра за този маршрут. Правил съм о също с Коста, но с кораб Маджика. Беше на по висока цена за вътрешна каюта, но периода беше пролетта, малко след Великден. Качването си избрахме да е от Савона. От тогава купувам круизи директно от сайта на Коста и ползвам съответните отстъпки и безплатни ъпгрейди на каюти.

# 479
Момичета, от инфото на първа страница разбрах, че за Санкт Петербург не е нужна виза ако се купува екскурзия от кораба, но е необходима ако качването е от там. Така ли е все още ?
И още един въпрос: повечето кораби имат 2 дена в Санкт Петербург, каква е организацията в тези случаи? излиза се само 1 ден организирано и втория има опция организирано / самостоятелно или?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт