КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 265
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! Преди няколко дни се завърнахме от пътуването с моите родители - изкарахме 2 дни в Барселона, 2 дни на кораба и 1 в Бергамо. Организацията ми беше железна, всичко беше наред. Исках да кажа за Меравиглия - страхотен кораб. Но от лятото, когато бяхме с децата и съпруга ми всичко са променили- танцьори, певци и т.н. Пак много ни харесаха, но аз си очаквах предишните...Иначе пързалки, басейни - всичко беше фул, все едно е лято. Още веднъж много благодаря на всички за помощта, особено на Блед.
И да кажа за нововъведените машинки за активиране на картата - много са удобни - става и депозит с дебитната карта. Само, че последния ден пак трябва да се редиш на опашка, а тя беше километрична, дано до октомври, когато пак ще се качим да са измислили нещо и за това.
Нововъведение беше също, че на сутринта преди слизането може да оставиш ръчния си багаж на съхранение  за да не го ввлачиш със себе си на бюфета, много удобно.
А за двата номера, които имах при няколкото опита за регистрация на сайта - изтриха ми единия, който беше без точки и ми извадиха карта с Воаяжърс клуб номера. Наистина на място стават лесно нещата.
Желая на всички, които пътуват незабравими почивки и хубаво време!

Супер! Радвам се, че сте изкарали добре. А как беше морето, люшка ли ви?

# 301
Здравейте! Преди няколко дни се завърнахме от пътуването с моите родители - изкарахме 2 дни в Барселона, 2 дни на кораба и 1 в Бергамо. Организацията ми беше железна, всичко беше наред. Исках да кажа за Меравиглия - страхотен кораб. Но от лятото, когато бяхме с децата и съпруга ми всичко са променили- танцьори, певци и т.н. Пак много ни харесаха, но аз си очаквах предишните...Иначе пързалки, басейни - всичко беше фул, все едно е лято. Още веднъж много благодаря на всички за помощта, особено на Блед.
И да кажа за нововъведените машинки за активиране на картата - много са удобни - става и депозит с дебитната карта. Само, че последния ден пак трябва да се редиш на опашка, а тя беше километрична, дано до октомври, когато пак ще се качим да са измислили нещо и за това.
Нововъведение беше също, че на сутринта преди слизането може да оставиш ръчния си багаж на съхранение  за да не го ввлачиш със себе си на бюфета, много удобно.
А за двата номера, които имах при няколкото опита за регистрация на сайта - изтриха ми единия, който беше без точки и ми извадиха карта с Воаяжърс клуб номера. Наистина на място стават лесно нещата.
Желая на всички, които пътуват незабравими почивки и хубаво време!
А струва ли си толкова пътуване за само два дни на кораб?

# 302
Да питам тук, че няма тема за Сингапур... Някой да е пътувал с автобуса Aeroline между Куала Лумпур и Сингапур? Влизам в сайта да купя еднопосочен билет в тази посока, обаче има само Сингапур-Куала Лумпур и не знам как да избера обратния маршрут? Писах на сайта, но никой не ми отговаря... И сега съм в чуденка какво да правя?
Купете ги отделно за посока

# 303
Момичета, кои компании предлагат 4 дневните круизи по гръцките острови и коя от тях бихте препоръчали, ако са повече от една?

# 304
  • Sofia
Момичета, кои компании предлагат 4 дневните круизи по гръцките острови и коя от тях бихте препоръчали, ако са повече от една?

http://www.celestyalcruises.com/en/cruises

Мисля, че няма друга компания, която да предлага 3 и 4 дневни круизи в този район.

# 305
  • Бургас
Имате ли впечатления през кoй сайт излизат с най-добри цени круизите на  NCL?
Разликата в цената  от официалния им сайт, сравнен с това, което ми излиза през https://www.vivavoyage.co.uk е доста сериозна.
На първа страница има доста изброени страници на чужди доставчици, но ще отнеме доста време да тествам всичките....

Също така има ли някой наблюдение, отново за тях, има ли определени дати, на които пускат промоции?
Искам да купя 2 круиза през тях: за Нова Година Кариби и май 2019та Аляска.

# 306
Имате ли впечатления през кoй сайт излизат с най-добри цени круизите на  NCL?
Разликата в цената  от официалния им сайт, сравнен с това, което ми излиза през https://www.vivavoyage.co.uk е доста сериозна.
На първа страница има доста изброени страници на чужди доставчици, но ще отнеме доста време да тествам всичките....

Също така има ли някой наблюдение, отново за тях, има ли определени дати, на които пускат промоции?
Искам да купя 2 круиза през тях: за Нова Година Кариби и май 2019та Аляска.
Вижте в тези виждала съм ниски цени за тях cruisedirect
cruisecheap

# 307
Здравейте, досега всичките ни круизи са били с MSC 5*.
Сега се колебаем между 2 круиза: единият е с интересни за нас пристанища, но е с MSC Opera, другият е с Costa Fascinosa. Може ли да споделите впечатления за тези 2 кораба? Храна, обслужване, обстановка?
Предварително благодаря и се извинявам, ако е споменато преди, а не съм го намерила.

# 308
Здравейте, досега всичките ни круизи са били с MSC 5*.
Сега се колебаем между 2 круиза: единият е с интересни за нас пристанища, но е с MSC Opera, другият е с Costa Fascinosa. Може ли да споделите впечатления за тези 2 кораба? Храна, обслужване, обстановка?
Предварително благодаря и се извинявам, ако е споменато преди, а не съм го намерила.
Ние бяхме с MSC Opera до Хавана. Кораба е малък и стар. Храната е доста ограничена, но незнам дали не е от дестинацията. Обстановката беше супер - луд купон всяка вечер. Беше пълно с млади хора. Много беше весело.

# 309
  • София
След като ходихме за кратко да видим дали е топла водата вече в Гърция си открих страхотна оферта...

Costa Diadema

Monday, May 7   Barcelona, Spain      7:00pm
Tuesday, May 8   Palma de Mallorca, Spain   9:00am   5:00pm
Wednesday, May 9   At Sea      
Thursday, May 10   Palermo, Sicily, Italy   8:00am   4:00pm
Friday, May 11   Rome (Civitavecchia), Italy   8:00am   7:00pm
Saturday, May 12   Savona, Italy   8:00am   6:00pm
ПОД ВЪПРОС ???
Sunday, May 13   Marseille, France   8:30am   5:00pm
Monday, May 14   Barcelona, Spain   9:00am   

Може да ви се вижда странно, че съм написала под въпрос. Защо ?
Круизът от Барселона до Савона съм го запазила на смешната цена € 169,00 за 5 нощувки...с таксите. Като само те са 120 евро за круиза ???

Но аз си направих устата като лоялен член на компанията да изчакам и за другите два дни...
Чакам, но няма време...
Като съм подсигурила и евтини сам. билети/30-40 евро/. Но ако круиза не е Барселона-Барселона ще се усложни логистиката, но е напълно възможно.

# 310
  • Ловеч
Блед, гледам в сайта на MSC круизи за гръцките острови с начално пристанище Атина, но във всички агенции, които проверявах началните пристанища са Венеция и Бриндизи. Имаш ли идея защо е това разминаване?
Мога ли да намеря някъде подобен круиз с начално пристанище Атина?

# 311
  • София
Блед, гледам в сайта на MSC круизи за гръцките острови с начално пристанище Атина, но във всички агенции, които проверявах началните пристанища са Венеция и Бриндизи. Имаш ли идея защо е това разминаване?

Много често се случва...Или са свършили местата от Пирея или е пълен круиза от другите места. И там няма да има качване...
Pullmantur имат круизи от Пирея.

Pullmantur Horizon

Вече ме попитахте, да кажа и на другите...Круизът в предишния пост е резервиран от сайта Коста...

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 00:04 от Bled

# 312

Много често се случва...Или са свършили местата от Пирея или е пълен круиза от другите места. И там няма да има качване...
Pullmantur имат круизи от Пирея.

Pullmantur Horizon

Вече ме попитахте, да кажа и на другите...Круизът в предишния пост е резервиран от сайта Коста...
Страхотен е маршрута на Пулмантур.Много по-добре от посочените гръцки кораби

# 313
  • Ловеч
А имате ли впечатления от кораба, че няма много снимки в интернет?

# 314
  • Варна
Здравейте отново, и аз се записвам с първия ми круиз който предстои юли месец с тръгване от Савона с Коста. Изчетох всички 11 теми и искам да попитам:
- за плащането на бордния кредит(депозит) картата директно ли я таксуват като в магазин- тоест трябва да въведете пин код или чрез CVC кода както при пазаруване в интернет. Проблема е, че не си знам пин кода на картата и така си пазарувам от години без проблем и се чудя дали да си вадя нова карта заради това или и без пин код ще стане?
- чудя се кога да взема билет за влак на отиване/връщане, гледам че най-евтините билети отдавна са разпродадени. Доколкото разбрах ако сам си носиш багажа на връщане може да си излезеш веднага. Ако корабът акустира 8.30 на връщане дали ще можем спокойно да си закусим и до 10 да слезем ако сами си носим багажа? И да хванем влака от 10.30 или по добре да вземем влака от 12.30?
- за фитнеса трябва ли си нося отделни маратонки или може с тези които си ходя на кораба ако са чисти отдолу, предполагам че там навсякъде ще е много чисто. Тоест има ли някой човек на входа който да следи за това?
- в дена на отплаване, обяда включен ли е или някакво хапване преди вечеря? Може ли по собствено желание да се качиш по- рано или ти дават час който трябва да спазваш?
Още се чудя първата вечер дали да бъде в Геноа или Савона- запазила съм и за двете места и трябва някое да канселирам. Хем ми се иска да разгледаме и Геноа, хем е по добре да отидем предния ден до круизния терминал.

Благодаря предваритено.

Общи условия

Активация на акаунт