КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 167
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Тези агенти толкова ли не могат да си погледнат пуснатата карта. Къде изпращат круиза в Каен
/Caen/, а не в Кан ?
https://goo.gl/maps/w1ygLviYtz82
Новите кораби изглежда се затрудняват да ги напълнят. Много станаха. Добре за нас...

Намират се много круизи под 400 евро за 7 дни до края на годината, както и другата.

# 511
Ако нАмерите нещо пускайте за Май др година, но Европа.  Но с тези чужди сайтове малко запазването ме е страх как става... вие предполагам повечето сте пробвали да запазвате

# 512
Петкова, втория сайт, който пуснах е български. Има си търсачка, влез и виж. Нищо сложно няма и всичко е описано.

# 513
Опитах се през webcroisieres.com да резервирам, но то ако чакаш на мейл - никога според мен няма да хванеш добра оферта. Имаше една сутринта я видях и пратих запитване и след 2 часа гледам изчерпана и ми връщат мейл след 5 часа - ами то има само балкон. На френски трудно ще им говоря по телефона.

# 514
  • София
Опитах се през webcroisieres.com да резервирам, но то ако чакаш на мейл - никога според мен няма да хванеш добра оферта. Имаше една сутринта я видях и пратих запитване и след 2 часа гледам изчерпана и ми връщат мейл след 5 часа - ами то има само балкон. На френски трудно ще им говоря по телефона.

Говорила съм с тях на английски. Да, пускат добри оферти, но свършват много бързо...

MSC Splendida
16.12.2018
Sunday, December 16   Abu Dhabi, United Arab Emirates      11:00pm
Monday, December 17   Sir Bani Yas Island, United Arab Emirates   9:00am   5:00pm
Tuesday, December 18   At Sea      
Wednesday, December 19   Muscat, Oman   8:00am   6:00pm
Thursday, December 20   Khor al Fakkan, United Arab Emirates   8:00am   6:00pm
Friday, December 21   Dubai, United Arab Emirates   1:00pm   
Saturday, December 22   Dubai, United Arab Emirates      11:00pm
Sunday, December 23   Abu Dhabi, United Arab Emirates   5:00am   
€ 379 с таксите

Costa neoRIVIERA
09.02.2019
Saturday, February 9   Male, Maldives      Embark
Sunday, February 10   Male, Maldives      8:00pm
Monday, February 11   At Sea      
Tuesday, February 12   Colombo, Sri Lanka   7:00am   5:00pm
Wednesday, February 13   At Sea      
Thursday, February 14   Goa (Mormugao), India   9:30am   5:00pm
Friday, February 15   Bombay (Mumbai), India   8:00am   
Saturday, February 16   Bombay (Mumbai), India   Disembark   
€ 329 с таксите

За 4 юли MSC Cruises предлага:
Безплатен ъпгрейд на балкон
"Drinks on Us" включва избор на неограничени безплатни напитки по време на целия круиз
За круизи през зимата 2018-2019 или през лятото на 2019 г.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 16:27 от Bled

# 515
Тоест да следим сайта на msc на 4 юли ли?

# 516
Блед, може ли линк? На сайта виждам, че важи само за Карибски круизи с три определни кораба.

# 517
  • София
Блед, може ли линк? На сайта виждам, че важи само за Карибски круизи с три определни кораба.
Тоест да следим сайта на msc на 4 юли ли?

zigizagi
Круизите са от сайта пуснат от теб. Разгледах и си ги харесах, но не цитирам български агенти.

Petkova25.new
Това го прочетох в новините:
https://cruiseradio.net/msc-cruises-offers-free-balcony-upgrade- … 28Cruise+Radio%29
Не съм се ровила. Като имам време ще прегледам...

# 518
Здравейте и аз от скоро Ви чета. До сега не съм ходила на круиз, но съм си го сложила в "to do lsit"-a. Та ще чета и следя всеки пост. Много сложно ми изглежда, дано с времето се опрости. Колко време след запазването става плащането. Трудно ми е да преценя колко ще излезе като обща цена, като не знам транспорта от точката на тръгване колко още струва. Всеки търси гледам по- ефтин вариант. И аз съм от тези, които ще следят за началото на 2019 без значение до къде. Може би като за начало Европа. Бюджета е около 2000 лв за 2 човека.Не знам има ли такова животно въобще.

# 519
Има такова животно. Прочети началото на темата - там са посочени най-добрите пристанища. С малко дебнене, може да си купиш двупосочни билети на цени до 100 евро. (Аз бях харесала един круиз за ноември с тръгване от Рим  и двупосочен билет беше 40  евро без чекиран багаж) Ако се притесняваш да резервираш през чужди сайтове, ползвай Бг. На публикувания по-горе cruisit.bg  се плаща 30% при резервация, а останалото 40 дни преди отплаване.

# 520
  • София
Здравейте и аз от скоро Ви чета. До сега не съм ходила на круиз, но съм си го сложила в "to do lsit"-a. Та ще чета и следя всеки пост. Много сложно ми изглежда, дано с времето се опрости. Колко време след запазването става плащането. Трудно ми е да преценя колко ще излезе като обща цена, като не знам транспорта от точката на тръгване колко още струва. Всеки търси гледам по- ефтин вариант. И аз съм от тези, които ще следят за началото на 2019 без значение до къде. Може би като за начало Европа. Бюджета е около 2000 лв за 2 човека.Не знам има ли такова животно въобще.

Прочети един мой пост в който подробно е описан твоя бюджет...
С условие, че такива круизи се намират много трудно и рядко.
http://bg-mam.ma/p/857225/32004162

Но не гледай мен, аз какво намирам е друг въпрос. И при мен е когато намеря, а не за определени дати.

В повечето случаи...
Средната цена за круиз ако примерно е 400/500 евро/минимум/ на човек това са 800/1000 само за круиза.
Умножаваш го най-малко по две 1600/2000 евро, с останалите разходи.
А другите разходи не са малко...
Пристигане/прибиране до точката на тръгване
Евентуално нощувки
Корабни разходи
Такси обслужване
Екскурзии от кораба/ако ползвате/
Трансфери
Разходи на пристанища
Паркинг/ако трябва/
и т.н.
Много от това може да се спести, но преживяването няма да е същото.

# 521
Благодаря много на отзовалите се. Аз много четох, амааа има още мн да се чете. Ами то не ми е спешно. Може би е по- добре да се разшири малко още бюджета и тогава да се хвърлям в такова приключение. Значи цената се умножава поне по 2.  Предпочитам да поизчакам малко и да не се отказвам от допълнителните екскурзии или др екстри. Ще следя с удоволствие темата.

# 522
Bled със сигурност знае най-добре.

Това което аз тръгнах да правя е да видя конкретен круиз, който е на добра оферта за 4 нощувки имаше за 300 евро на човек с таксите само че за 2019г. . Гледах как вървят в момента за същата дата полетите от Милано. От Милано до Генуа трябва влак. Сметнах си и него и си сметнах две нощувки във възможно най-евтиния хотел. На отиване и на връщане. Сметнах си и шатъла от Бергамо до Милано(от Милано да си хвана влак до Генуа). Сметнах и tips, които са задължителни на кораба. До тук сметката ми излезе 1800 лв за двама.
 Самите разходки в градовете пристанища не си ги сметнах. Аз лично нямам желание да препускам. Ако искам да видя конкретните градове ще си ги разглеждам отделно, а не на круиз. От пристанищата бих искала просто да изпия някое кафе или хапна неща традиционно и да си направя някоя друга снимка.

# 523
Абе и аз не искам да препускам, точно като тебе да изпия едно кафе и да се потопя в атмосферата и да си почина.

# 524
Здравейте!
Наближава и нашия круиз Балтийски столици, а именно - Кил (Хамбург), Копенхаген, Стокхолм, Талин и Санкт Петербург Simple Smile MSC Presioza Simple Smile
Започвам да чета за различните пристанища и градове. На последния сме взели екскурзия, няма какво да го мисля..
Ще се радвам на полезни съвети и информация относно другите.. трябва ли да ползвам шатъли до центъра, нещо друго, което се сетите..
Ще пътуваме с кола, като ще посетим и други градове по пътя.. и тук е времето да попитам за интересно градче по пътя Бремен -София.. не мога да реша къде да бъде последната нощувка от екскурзията, изключвам Будапеща, Прага, Виена, Братислава... посещавали сме ги.
Колебаех се за Чешки Крумлов, но не знам струва ли си да минем още 100км отгоре за да го посетим.. или друг вариант Бърно?
Ще съм благодарна, ако някой даде идея за нещо интересно в района Simple Smile
Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 00:04 от milena12345

Общи условия

Активация на акаунт