КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 110
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
domino, защо ползваш агенция? Няма ли го круиза на сайта на круизната компания директно? Предполагам са нашите приятели или греша?!?
не са нашите приятели, МСЦ са? затова се обърнах към агенцията в БГ която ползвам от години и има клубно ниво, жалко че ме изгониха, а имам круиз от тях през октомври.

# 616
Момичета, моля ви кажете ми някой купувал, ли е круиз през немският сайт cruise24.de?

Благодарение на bled открих супер цена за нашият круиз през Февруари 2019 и съм на път да направя плащане, но се притеснявам защото никъде тук не съм ги срещала....

# 617
Момичета, моля ви кажете ми някой купувал, ли е круиз през немският сайт cruise24.de?

Благодарение на bled открих супер цена за нашият круиз през Февруари 2019 и съм на път да направя плащане, но се притеснявам защото никъде тук не съм ги срещала....

Много интересно - когато зададеш 2 в. + 1 дете (12-17 г.) на cruise24.de, детето е 0 Евро, а през бълг. сайт е 319 Евро, за един и същи круиз.

# 618
Аз го проверих също, но сравнявах със seascanner  - на мен ми дава същите цени за една и съща дата и еднакъв тип каюта. Обаче на cruise24.de ми дава отделно и ето тази оферта: CRUISE24-SPECIAL balcony incl. Flight - без да пише какъв балкон е точно, но цената е 500 евро надолу за цялата резервация.

# 619
Така. Отчет за свършеното. Агенцията която ми отказа продажба с 30 процента препейд ме загуби като клиент. Купих круиза през друга бг агенция с 30% предплата  и крайна цена 389 евро на човек за вътрешна Бела с МСЦ Фантазия от Неапол за 7 нощ. Дата на отплаване 25.04.2019г. дано случим на хубаво време за Великден.

# 620
Аз го проверих също, но сравнявах със seascanner  - на мен ми дава същите цени за една и съща дата и еднакъв тип каюта. Обаче на cruise24.de ми дава отделно и ето тази оферта: CRUISE24-SPECIAL balcony incl. Flight - без да пише какъв балкон е точно, но цената е 500 евро надолу за цялата резервация.

Да,наистина и на мен за дете ми дава 0 евро, нито такси, нито нищо.
Точно това много ме учудва и се притеснявам да резервирам,
да не би да е някаква заигравка...?!?!
Дайте отзиви, моля ви...

# 621

Да,наистина и на мен за дете ми дава 0 евро, нито такси, нито нищо.
Точно това много ме учудва и се притеснявам да резервирам,
да не би да е някаква заигравка...?!?!
Дайте отзиви, моля ви...
На мен си ми даде цена за детето. Просто едната от цените беше по-евтина, без да пише какъв тип е каютата. Просто балкон. А отделно си даваше цени за bella и fantastica същите като в seascanner.

А аз да питам тях някой дали ги е ползвал и дали са ОК?

# 622
Здравейте, имаме резервация за Карибски круиз за 7 дни 6 острова, компанията е Costa. Никога не съм ходила на такова пътешествие, прочетох, че на някои кораби изискванията към облеклото са да е по-официално, други пък са за неформално такова. Моля за информация от вас като хора с повече опит Costa от кой тип круиз са? И друго колко струват услугите пране и гладене на кораба? В голяма чуденка ми е какво да нося, трябва да е нещо НЕмачкаемо, но за мен , мъжа ми и детето... вече става сложно... Благодаря ви предварително, за всяка информация за Costa.

# 623
Ох, аз пак да попитам за сайта Cruise24.de,
моля ви дайте отзиви някой ползвал ли е го и коректни, ли са?

Утре е крайният срок да платя 20% авансово за нашият круиз, но все още се притеснявам, тъй като нямам никакви отзиви за този сайт....

# 624
За сайта и цената при Costa знам само от мъжа ми, че през британския сайт билетите са по-евтини, затова той купи нашите оттам Wink

# 625
  • До морето
Колко ви излезе и кога е круиза?
Дай повече подробности?

# 626
01/02/2019 - 08/02/2019
Двама възрастни+ дете на 6 г.
768 британски лири

# 627
За Коста мога да разказвам много... Ходила съм с тях до Карибите за 15 дни с Коста Фаволоза. Вие на кой кораб ще бъдете?
Дрес кода е кой както иска, на кой както му е удобно. Всъщност има дрес- код официално само на т.н.Гала вечери, които за 7 дневен круиз са две. В началото на круиза за "Добре дошли" и в края на круиза "Капитанска вечер" или шоуто на Екипажа. Забелязах, че при различните кораби на Коста има малка разлика в наименованието на Гала-вечерите. В кабините предния ден ще получите листовка когато предстои такава Гала-вечер и ще пише какъв е дрес-кода. Имаше и вечер в Бяло, но това не значи,че всички го спазват. Желателно е да имате официално облекло за Гала-вечерите - облекло, което носим на ресторант например. Макар че в залата може за видиш жени в бални рокли до земята, както и мъже по дънки и вълнени пуловери... На круиза Кариби няма много европейци, които се обличат супер натруфено (някои италианки на други круизи бяха изкарали роклите си от бала, с пера, пайети и голи гърбове). На Кариби нямаше такова нещо, прилично облечени хора.. Имаше китайска група, който май не бяха чували за дрес-код и си бяха много обикновено облечени... На пък французи, които бяха супер елегантно и стилно. За мъжете не е задължително сако и вратовръзка, има и такива разбира се. Но риза и панталон е нормално. Жените - рокля, ризка + пола или панталон...
Пране и гладене не съм ползвала от кораба, носим доста дрехи, гледам да са немачкаеми. Цените на тези услуги не са ниски, но ако е само за гладене не е проблем. Но пък там никой не те гледа дали ризата ти е леко измачкана или не...Joy

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 21:13 от lunna pateka

# 628
Ние сме с Costa Magica.
Мнооого ти благодаря за ценната информация. Поуспокоих се малко, че рокли с пера, гол гръб или бални не ми се намират в гардероба...
Ние сме само за 7 нощувки, така че няма да взимам много багаж, ние сме само с ръчен, пък искам да остане място и за подаръци от островите.

# 629
sentio, aко имаш други въпроси питай, каквото мога ще помагам... Кои са островите, които ще посетите?

Общи условия

Активация на акаунт