Безжична вертикална прахосмукачка

• 141 742
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, можете ли да ме посъветвате как да почистя основната четка на Dyson 11

Влезнаха малки хартийки и не мога да ги изваля Simple Smile
Здравей, някъде по интернет съм попадала на видео за абсолютно разглобяване почистване и изпиране май дори. Потърси. И сз трябва скоро да го правя.
Иначе аз има Дайсън 10. На 2г. Доволна съм. Става да се ползва и за основна прахосмухачка, но при нас е по-скоро допълнителна.
Някой по-горе пишеше за батерията- най-добре да се монтира на стената и така се зарежда постоянно. Основно я ползвам на втората степен. Много е полезна за котешките косми! Особено малката турбо четка.
Исках нещо, с което лесно да почистя ИЗ кухнята най-вече Simple Smile и да е под ръка. Ако имаше къде, щях да си я закача в кухнята/трапезарията.
Гледах тогава и други, но предпочетох тази. Всичко или нищо Simple Smile
Мисля, че много в едно не винаги е най-ползваното.
От Али експрес си поръчах допълнително още една Стойка, за да наредим всички приставки. Но не е сложена още.

# 136
  • Sofia
Бързамрда пиша, че ме предупредих когато я купувах, че не бива постоянно да се зарежда, заради батерията. Аз я държа напстойката постоянно, но щом се зареди за 8 часа изключвам кабела.

# 137
Бързамрда пиша, че ме предупредих когато я купувах, че не бива постоянно да се зарежда, заради батерията. Аз я държа напстойката постоянно, но щом се зареди за 8 часа изключвам кабела.
Полезно! Не съм попадала на това по сайтовете.
Аз я поръчах от Англия, че беше 200 лв по-евтина...

# 138
  • с трима мъже :)
Момичета, излиза че тези прахосмукачки имат възможност батерията им да се монтира на стената, така ли?
Всички ли имат?

# 139
https://www.rowenta.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … 51WO/p/2211400446 Аз съм с тази от около месец и също съм доволна. Само в ъглите не може да изчисти.
И аз си купих тази скоро и съм много доволна, много лека и маневрена. Гледах и Боша но ми беше по-тежка, а тази Ровента ми е супер удобна. Само не знам като ч включа на втора степен се чува едно пищене, при теб така ли е?
И аз  имам същата, но не дърпа добре, като си сложа ръката,прави вакуум. Обаче боклука по пода не винаги го засмуква и даже го изхвърля като я спра. Носих я в Техномаркет , казаха, че си била наред. Не знам какво да я правя.

# 140
На ниската степен е по-слабо засмукването, на втора е добре мисля. Но като цяло тези прахосмукачки не са чак толкова мощни като другите. Аз съм доволна обира си боклука след това минавам с подочистачката и почти нищо няма на микрофибърната кърпа. Понякога минавам без да съм чистила с плахосмукачка и се събира  много прахоляк. По мопа разбирам колко е мръсно. Но може да я занесеш и в сервиза, обади се на номера от сайта на Ровента те ще те насочат.

# 141
Здравейте!
прегледах темата,но ми се струва,че се обсъждат само прахосмукачки с турбо четки, въртящи четки и т.н.
а аз искам без четка-обикновен накрайник,като на обикновена прахосмукачка, но безжична и вертикална
има ли такова животно,въобще?

# 142
Писах на обслужване на клиенти в сайта на Ровента , да видим какво ще кажат.

# 143

2. Заслужава ли си разликата от 550 лв за модела на Dyson V11 пред V8?

Предварително благодаря на отзовалите се!

Неангажиращо мнение:
Аз ползвам V8 ( даже не съм сигурна дали не е и V7) Вече е на повече от 3 години, а дъщеря ми си купи V11 , когато излязоха.
Още когато пристигна нейната прахосмукачка , имаше следната реакция " Ауу, ама тя е много по-тежка от твойта!" Не е много , но се усеща.
Лично аз харесвам V8 повече. Стига ми и като батерия, и като мощност ( два килима) . Харесва ми като почистване- когато почистваш контейнера филтъра избутва контейнера и пада абсолючтно всичко ( има модели, на които трябва да бъркаш и да чистиш около филтъра)
Не съм имала проблем с батерията. Седи постоянно на зарядното, когато не я ползвам.

# 144
Информативно:
Снощи мъжът ми ми каза, че Роборок са направили прахосмукачка по- добра от Дайсън V12.

# 145
  • Швейцария
За който беше казал, че прахосмукачката не смуче. Имах същият проблем. Направо връщаше това, което би трябвало да изсмуче. Изпразних контейнерчето и ММ изчисти филтрите, защото се запушват с прах. На нашата могат и да се измият. Ако се това прави редовно, си смуче добре.

# 146
  • Sofia
Информативно:
Снощи мъжът ми ми каза, че Роборок са направили прахосмукачка по- добра от Дайсън V12.
Може ли линк,че е супер интересно

# 147
Chocha,

Предполагам, че става въпрос за тази в линка (в момента не мога да го питам. По-късно ще се корегирам, ако не е тази).
https://www.vacuumsguide.com/roborock-h6-vs-dyson-v11/

Скрит текст:
Ако наистина те интересува, по натам в седмицата ще мога да дам лични отзиви. В другия ни дом сме със стар дайсън 6, на който батерията вече издъхва и каза, че ми е поръчал тази.

# 148
  • Sofia
Тук става въпрос за Dyson 11 ,а ти пишеш за 12 Simple Smile
Ще го прочета все пак с интерес като заклет привърженик на Dyson и да чакам отзивите ти

# 149
Chocha,
И ние сме заклети привърженици на Дайсън цялата рода, но считаме , че напоследък някой фирми ги настигат, че и изпреварват.
Дали 11 или 12, поне за мен е все тая. Извинявай за грешката. ( освен прахосмукачки дайсън и на Dyson Air wrap сме фенове)
Ползвам Дайсън от много години по препоръка на съпруга ми. Първият ми дайсън не е безжичен.
Сега пак по препоръка на ММ ще мина на роборочето.
Доверявам му се за всякакъв вид електроуреди и не съм съжалявала никога Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт