Безжична вертикална прахосмукачка

• 146 143
  • 806
  •   1
Отговори
# 180
galaBG,

Важното за този тип прахосмукачки е всмукателната мощ и батерията.
Повечето известни марки не са успяли да догонят Дайсън. Дайсън доста добре се справя и с финната прах! Батерията му е най-най!

Лично аз не се нагърбвам да направя сравнение на Филипса с Дайсън.
Не си мислете, че като съм похвалила китайска прахосмукачка, то другите известни фирми трябва да са ОК.
Затова се и включвам, за да не идва заблудата от мен.

Аз съм се доверила на ММ. Той ще си носи отговорност, ако не работи дълго добре Simple Smile))))

# 181
Gala, Дасън ще ти почиства килимите по-добре от старата ти прахосмукачка заради моторизираната четка. Обаче ако е от по-старите модели ще издържа под 10 минути на максимална мощност, а ако не е на максимална ще смуче няколко пъти по-слабо и няма да чисти килими добре. За твърди настилки не е проблем да е на ниска мощност.

# 182
  • Sofia
Най-старият модел да е пак е по-добра от Филипс/мое пристрастно мнение/

# 183
Аз съм с Филипс и не съм доволна, не я препоръчвам.

# 184
  • с трима мъже :)
Поръчах ето тази
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-dyson-v10-motorhea … -01/pd/DNPZ7WBBM/

В момента има дискаунт и излиза 850 лв

# 185
  • София
От днес в Техномикс Dyson V8 Absolute и Dyson V10 Absolute са намалени с по 200 лева и са съответно 699 и 999 лв. Сега отивам да ги разгледам на място и да реша коя ще взема.

Редактирам се: докато стигна до магазина, намалението вече беше с по 100 лева за всяка; обновявали сайта на всеки час. Но поне си избрах и  пак ще дебна добра цена. 🙂

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 15:29 от Beretsheri

# 186
Коя си избра и защо?

# 187
  • София
Реших да е V8. Малко по-лека е , а за мен това е един от най-важните фактори, защото ще я ползвам често (ще бъде в кухненската част, съвсем под ръка), а имам болки в ръцете. По-голямата мощност, изглежда, е по-нужна при килими (имаме само един малък, който така или иначе ще чистя основно веднъж седмично със старата мощна прахосмукачка) и домашни животни (нямаме). За апартамент от 65 квадрата 40 минути и по-малкият резервоар ми се виждат напълно достатъчни; и накрая, всички предимства за мен не оправдават разликата от 300 лв. Също така, виждала съм как работи точно V8 - в английска къща, застлана навсякъде с мокет, в която имаше и куче - и ми се стори съвсем добре.

Не знам обаче кога ще мога да споделя личен опит, тъй като не ми е спешна и наистина ще чакам цена най-много 700.

# 188
  • Sofia
Някой ползва ли вертикална прахосмукачка с кабел? Не е ли по-добра опция от тези на батерия?

# 189
  • Бургас
Защо мислиш, че може да е по-добра опция?

Много е удобно, направо се родих.

# 190

Справя се перфектно с почистването. Има три степени на сила. Забавлявах се на различни повърхности- нямам оплакване.
Сетили са се да сложат копче, да го включиш и да не държиш постоянно бутон натиснат, за да работи.
След като мина малко време, какво е впечатлението ти за Роборока? Как е батерията?

# 191
Наоми,
Не е минал и месец. Няма как да се скапе толкова бързо батерията. ( моето притеснение е дали ще е така и след година например )
Иначе си издържа достатъчно дълго, за да изчистя цялата къща.
А и пълното й зареждане трае минути.

# 192
  • с трима мъже :)
Аз така и не ви писах. Прахосмукачката си я получихме, ползваме си я с кеф! Живи и здрави да сте, момичета, че ми я препоръчахте! Родихме се с нея. И познайте дали оттогава някой е вадил старата от килера? Simple Smile Не! така си седи там. навсякъде чистим с тази, вие бяхте прави, че тя килимите ги светва. Благодаря ви много! Бъдете благословени!

# 193
Здравейте, включвам се да се похваля, че вчера след дъълго чудене си закупихме Dyson v8 Absolute + на цена от 799 на изплащане без оскъпяване, а в момента е на същата цена + ваучер за 12% отстъпка излиза 700 и няколко лева, за потребител Beretsheri може да е полезно. Simple Smile Дано всичко да е наред с доставката и продукта и да мога да ви се похваля скоро колко съм доволна.

# 194
Здравейте, включвам се да се похваля, че вчера след дъълго чудене си закупихме Dyson v8 Absolute + на цена от 799 на изплащане без оскъпяване, а в момента е на същата цена + ваучер за 12% отстъпка излиза 700 и няколко лева, за потребител Beretsheri може да е полезно. Simple Smile Дано всичко да е наред с доставката и продукта и да мога да ви се похваля скоро колко съм доволна.

Кажи ми моля те, от къде я купихте?

Общи условия

Активация на акаунт