Безжична вертикална прахосмукачка

• 146 234
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Много се извинявам, от бързането съм изпуснала. Да, от EMAG. Сутринта я гледах и беше налична, сега обаче не излиза. Sad

# 197
В Емаг вече са я вдигнали на 1207 лв., но пък Техномикс са я свалили на 799 лв.

# 198
извинете ако въпроса ми е глупав ,но тази прахосмукачка има ли филтри,които се сменят на определено време като консуматив или са миещи . Няма къде да я видя на живо . Разглеждах други марки, но тези дунапренени или хартиени филтри, които трябва да търся и купувам постоянно ме спират.
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 199
При Дайсън за разлика от другите филтрацията се осъществява в циклоните, а до филтрите достига нищожно количество прах. Другите също една част филтрират в циклона си, но за доста от праха разчитат на филтъра и затова той се задръства бързо и трябва да се подменя периодично. Филтрите са доживотни, като трябва да се перат през определено време. Аз имам от 9 години Дайсън нормална, пера филтър 3-4 пъти годишно и смуче както когато беше нова без изгледи да се промени. Взех си в началото за всеки случай комплект резервни филтри, но така си стоят неизползвани. Предполагам, че и при безжичните ще е подобна ситуацията само ще трябва по-често да се перат.

# 200
Вчера доколкото прочетох филтрите ги водят доживотни (бяха отбелязали unless lost Grinning ), а живота на батерията на Dyson v8 го дават между 3 и 6 години, докато при v10 и живота на батерията го дават 10-15 години.

# 201
Прахосмукачката дойде, но уж е Absolute +, а в комплекта липсват приставки, които се водят за Plus модела. Не знам къде мога да проверя нормално ли е това или има някакво несъответствие.

# 202
  • София
Здравейте, включвам се да се похваля, че вчера след дъълго чудене си закупихме Dyson v8 Absolute + на цена от 799 на изплащане без оскъпяване, а в момента е на същата цена + ваучер за 12% отстъпка излиза 700 и няколко лева, за потребител Beretsheri може да е полезно. Simple Smile Дано всичко да е наред с доставката и продукта и да мога да ви се похваля скоро колко съм доволна.
Благодаря, Среднощно слънце, за жалост нямаше как да реагирам. Със здраве да си я ползвате и чакаме отзиви.

# 203
В Емаг пак са налични Dyson v8 Absolute 759 лв и Dyson Absolute+ 799 лв, като имат и 10% допълнително с код Home. Получих отговор, че това са всички аксесоари, които вървят към + модела, явно има разлика между европейската и американската версия. Проверих в немския сайт, наистина Absolute+ в него е със същите, с които е чистия Absolute на останалите места. Доволна съм, имам котка и твърди повърхности (паркет и плочки) + диван и одеяла, които минавам всеки ден заради косми и тоалетната, която се разнася навсякъде. Почистихме днес и колата. Лесно се изпразва. Малко ми тежи, но за 10 мин съм готова и се преживява. Сестра ми има Bosch, при който мотора е в долната част и ми беше значително по-удобна откъм лекота.

# 204
  • София
Успях да взема V8 за 699 от Техномикс вчера сутринта, после пак стана 759. Ще докладвам как работи идната седмица.

# 205
Поръчах v8 от Технополис за 759 лева. Чакам я да пристигне и ще пиша отзиви. За първи път купувам такъв тип прахосмукачка. Дано не остана разочарована.

# 206
Здравейте,
Коя е идеалната вертикална прахосмукачка за сухо и мокро почистване?
Да разчитам на нея за основно почистване  Simple Smile

# 207
Philips pro max aqua . Много съм доволна. Откакто я имам забравих за другата.

# 208
  • WonderLand
Аз съм с Philips SpeedPro, моята няма мокро почистване, но за сухо ползвам само нея, много е удобна и върши чудесна работа. Като цяло съм минала през няколко прахосмукачки на Philips и от всичките съм много доволна. Иначе знам, че Dyson са страхотни, но и цената им е много висока.

# 209
Ще се ориентирам към Philips явно. Dyson дали имат и за мокро? То в тази комбинация сигурно ще струват колкото два Philipsa 😔

Общи условия

Активация на акаунт