Безжична вертикална прахосмукачка

• 135 847
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тази мисля, че се коментира доста пъти назад в страниците. Аз съм със същата и както неведнъж съм казвала - това и сушилнята са ми най-добрите покупки. Справя се отлично, аз забравих за друга прахосмукачка след тази на Бош. Батерията ми държи около седмица, но това вече зависи и каква площ чистите и колко често. Имаме и килими и се справя отлично.

# 691
  • В къЩи.
Да, изчетох темата от 2021 до сега.
Спрях се на този модел точно заради коментарите тук и цената й,защото повечето коментирани прахосмукачки струват почти колкото месечната ми заплата.
Въпроса ми беше относно четката,дали се чува тракане и стържене по паркета?
Не намирам снимки как изглежда четката .

# 692
  • София
Ами, аз лично не чувам тракане или стържене, по-скоро само шума от самата прахосмукачка и колелцата, които се плъзгат по плочките (ние сме с плочки), но не мисля, че е нещо фрапиращо.

# 693
  • София
Да, изчетох темата от 2021 до сега.
Спрях се на този модел точно заради коментарите тук и цената й,защото повечето коментирани прахосмукачки струват почти колкото месечната ми заплата.
Въпроса ми беше относно четката,дали се чува тракане и стържене по паркета?
Не намирам снимки как изглежда четката .
Аз съм на паркет, ламинат и плочки.
Няма стържене или тропане.
Четката се сваля много лесно с издърпване само.
Има си улеи, за за изрежеш с ножичка навъртяни косми.
Открих един огромен минус, обаче.
Филтърът гъба се набива ужасно с косми от четириногите и си своята грижа за почистването.
Предишната ми беше електролукс и филтърът беше с пръчица на пружинка - само издърпваш и пускаш - и се чистеше много по-лесно.

# 694
  • Варна
Подкрепям горното мнение.И аз имам въпросният Бош,вършеше ми добра работа докато не си взехме куче.
Наистина гъбичката се набива с космите на кучето,които не могат да се махнат колкото и да я пера.
Затова се принудих да си взема скъпа прахосмукачка.
Т.е. ако нямате домашен любимец Боша ще ви върши работа.

# 695
Здравейте, при моделите на Dyson наистина ли, за да работи прахосмукачка трябва постоянно да се държи бутона за пускане?

# 696
  • Пловдив
Здравейте, при моделите на Dyson наистина ли, за да работи прахосмукачка трябва постоянно да се държи бутона за пускане?
Наистина.

# 697
  • София
Подкрепям горното мнение.И аз имам въпросният Бош,вършеше ми добра работа докато не си взехме куче.
Наистина гъбичката се набива с космите на кучето,които не могат да се махнат колкото и да я пера.
Затова се принудих да си взема скъпа прахосмукачка.
Т.е. ако нямате домашен любимец Боша ще ви върши работа.
Аз я тупам над тоалетната и с ръка махам космите.
Голяма занимавка Confounded

# 698
  • Варна
Наистина.
Не. Само на някой модели - ние сме с v12 detect absolute slim и има старт и стоп бутон. Не държа бутона натиснат постоянно. Simple Smile

# 699
Някой да е виждал намален Бош-а към днешна дата? Смятам него да закупя точно заради положителните коментари и нормалната цена. Ще чистя къща. Надявам се с такъв модел чистенето по стълбите да стане по приятна и лека работа, както и това, че няма кабел.

# 700
  • В къЩи.
Аз поръчах от Зора- 289 лв.
Продукт от брошурата с дата до днес.

https://zora.bg/product/bch3all21?click_code_ps=1ac88010ceb87ebd9fd42a4d32a02a6b

# 701
Благодаря за отговорите! Blush Колебая се между Bosch Серия 4 Flexxo Gen2 28Vmax BCH3K2801 и Dyson V8. Коя от двете е за предпочитане?
Преди осем години купихме PHILIPS FC6168/01, но след няколко месечна употреба при всяко включване започна да излиза облак фин прах (независимо от това, че след всяко ползване всичко се миеше - филтър, контейнер). Тогава не успях да преглътна облака прах и я дадохме на едната баба. Hug Сега обаче си имам едно мъниче в къщи и с метла,  лопатата и голямата водна прахосмукачка нещата не вървят. Затова отново се връщам на варианта за вертикална прахосмукачка.
Ще бъда много благодарна за всяко мнение/съвет. Blush

# 702
Just Eva Бихте ли споделили към коя прахосмукачка сте се насочили, защото и ние сме с куче (дакел) с къси косми и вашето мнение ме отказа от споменатата прахосмукачка на Бош.

Гледам прахосмукачките на Филипс, като там не съм се насочила към конкретен модел. Имам чуденката, дали си заслужава 8000 Aqua Plus, защото сякаш искам да си определя бюджет 700-800лв.

# 703
  • Варна
Купихме  Dayson V12 , на черен петък ми излезе 1200 лв.
Много лесно се почиства,няма такива филтри от дунапрен.
Но най-хубавото нещо е лазерът - виждат се такива прахоляци и финни косъмчета,които иначе с просто око не се забелязват.
Дори нарочно чистя с изгасени лампи в къщи,така още по-добре се вижда.

# 704
Така или иначе при Дайсън косми не могат да достигнат до филтъра. Той служи за да улавя най-финото, а космите са твърде големи за да преминат през циклоните. До филтъра могат да достигнат косми при моноциклонните прахосмукачки, при които циклона пропуска доста и се разчита на филтъра да задържи пропуснатото.

Общи условия

Активация на акаунт