В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 547
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • София, в полите на Витоша
Честитооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!
На децата- за празника!Да са живи и здрави и мноооооого да ни радват!

На Дани- за новият апартамент!Много щастие и любов, много късмет и здраве!

На Васко на Вещичка- за завършването !Да продължава напред с успехи!

И на всички , които съм забравила- да са живи и здрави !

Добре дошла   welcome и на новата мама- агент 007   Joy , чакаме да разкажеш за вас!

# 166
  :
  love001  love001ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ , ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА 
ДА РАСТЪТ РАДОСТНИ И ЗАСМЕНИ   
   love001  love001

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 13:15 от Deteto_Vesi

# 167
  • Sofia
Привет!
Честит празник на всички мъници! Само усмивки и игри!

Ние вече сме по-добре. Още има хрема и ака честичко, но вече не е чак такова разстройство. Пазим диета и така ..
Рали вече пълзи на крака и ръце, ходи настрани в кошарата, хваната за рамката горе. В проходилката не се сеща да пристъпя и повече се бута с двата крака и се вози Simple Smile Е, на гърнето си се справяме и слава богу, че с това акане, дупето пак щеше да се зачерви. За закуска давам попара, напоследък без масло заради разстройството.
Дани, честито Ви жилище! Само щастие и късмет да Ви носи.
Пипи, на вас честита виличка! .. и умната  Grinning
Пипиоле, и нашата баня е така, почти през цялото време се изправя и се опитва да лапа плочките. Голяма борба пада  ooooh! Аз бънджито съм й го спряла малко, че вместо да ходи се беше научила да подскача  Mr. Green
Пепа, браво за визите.  Hug хубаво е , че ще сте си заедно пак тримата!

Приятен празник!  Heart Eyes

# 168

Честит празник на всички малки и големи сладури! да са ни живи и здрави и много щастливи

# 169
Честит празник на всички малки, големи и още по- големи дечица   bouquet
Честито и на всички, които вече са пораснали, но са успяли да запазят детското в себе си  bouquet

Пепа, честито за заминаването Hug
Дани, честит ти нов апартамен  bouquet Заслужавате си го Heart Eyes
Пипи67, честита вила и на теб  bouquet  bouquet  bouquet Да вземеш да ни поканиш, а Rolling Eyes Joy

Я да ви питам вие на колко хранения сте? Мойта мишка яде по 6 пъти на ден и то доста сериозни количества #Crazy Просто не знам къде я слага всичката тази храна, като се има предвид, че си върви фина Grinning

# 170
  • Остров Приятелство
Ние ядем така:
06.00ч. - 180мл АМ
10.00ч. - попара от 3 сухара и 2 бисквитки
13.00ч. - 200гр, но вече почти стига до 250гр пюре
15/16.00ч. -  125мл сок иначе няма да издържи до 17.00ч.
17.00ч. - 200гр плодово пюре
20.00ч. - 240мл Shocked АМ
.....и на мен ми се струва много, но казват, че сме в норма - 75см и 8600кг бяхме на 18.05 и тогава така се хранехме

# 171
Честит празник на малките бебоци и технике батковци и каки,а защо не и на нас.Нали и ние сме деца на родителите ни.Веронка-бонбонка каза че ви е сърдита на тези дето не дойдоха и следващия път ще скубе и ще вика Mr. GreenБеше превъзходно,но май тези дето бяхме на срещата още не са се включили.Сега качвам снимки smile3509.Рукси обеща да ги качи и тя.Днес ми върмеше да виждам все бебета newsm30 newsm30 passifier.Даже попаднахме при една позната в магазина й при нас на бебешко парти  ura  bigdance2 dazzler1 dance Tada докато й купувах подарака Gift  Gift.Една много готина cow крава.Която мучи,смеесе и вибрира.Най сетне видяхме Али на Уини.Всички бяха превъзходни,най вече като ги наредихме на поляната да седнат.Тъкмо ги нагласиме и някой се катурнал и паднал nazemiata nazemiata.Разбирасе Веронка докато не гледаше Пепи си заби kiss kiss АЛекс на Нати.Ама какво да направя.Даже нашляпа fight леко Никола на Рукси защото той се  byeuu Turn-l въртеше като пумпал стигна на няколко пъти по дупе до Веронка и тя както ръкомаха така леко го  piasykшамароса по дупето.ТОй въобще и не каза нищо даже си се върна в предишното положение.А да не говориме като се разпищя от вида на много  smile3522 newsm30 Божката на Деуси все ревеше.Аматя си е такава гръмогласна.Сега ще видите  photo photo

# 172
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!

Вещичке, ще ги срещнем младите преди да тръгнем! Аз отдавна искам да дойда на ваши срещи, ама ви загубих дирите, нали до 16-ти по изпити се влачих. Кажете ми кога и къде се виждате, че да се донесем с Тео.

# 173
  • Пловдив
Честит празник на всички дечица  baloni Tada
Аз отдавна не съм писала, бяхме в Троян за 5 дни, върнахме се баткото за завърши втори клас и утре пак пътуваме за там Grinning
Днес бяхме на протеста въпреки дъжда, надявам се да ни е чул, който трябва  bg bg bg Бебоците заспаха въпреки страхотната врява, която вдигахме, а когато им пазим тишина не заспиват  Crazy
Пепи, събираме се вече на градинката до централния младоженски дом Peace Хайде утре ако е хубаво времето да се видим, че вечерта ще пътуваме  Hug Всъщност, то нас дъжд не ни плаши, така че може и ако вали да сме там Whistling
Честито на всички, които пропускам да поздравя лично   bouquet
Много целувки на сладките слънчица, като се върнем след 2 седмици пак ще пиша Heart Eyes

# 174
Бубе, в колко часа да е срещата?

# 175
Здравейте и от нас!
Снимки ще кача утре, а преди това искам да ви кажа че ми е много драго, и дано да имаме повече възможности да се срещаме.
Ето една снимчица от езерото днес

# 176
  • София, в полите на Витоша
Момичета, има страхотни кошарки за пътуване и за игра в Метро- различни разцветки, 72 лв. прИмоцията.... #Crazy

Ние веднага се обзаведохме с една, нали сме виладжии....  Mr. Green

На който му трябва- да тича да си купи, няма да съжалява!

П.П. Не работя в Метро!!!!

# 177
  • София/Осло
Момичета,
понеже днес заминаваме до края на юни на село искам да ви пожелая слънчев, но  не горещ месец и здрави бебоци...
Ако намеря възможност ще драсна 2-3 реда от там.
Целувки Hug

# 178
Привет и от нас. Супер си беше срещичката - тези, които не дойдоха да с епукнат от яд Simple Smile  Joy  Joy
Много са ни хубави бебоците, ще чакаме снимките от фотографите Simple Smile
Деска, хайде да си почивате с Максо Simple Smile и да не ни забравите

# 179
Привет, мацки, честито на празнуващите.  bouquet Hug

Спешъл поздравления за Пепа - много много се радвам, че пак ще си се съберете!:-)
Честити нови домове на Пипи и Данито:-)Да сте много щастливи в тях!:-)

Срещичката беше гот, но ние трябваше да тичаме за консултейшън, а и Алечка беше киселак нещо:-( На всичкото отгоре фотоапарата нещо е бъгнал и имам проблем с 4 много много сладки снимки на Мила, Никола и Мартин:-((( Ще пробвам още да ги боря, иначе ето скромния фото принос от вчера:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3016&AlbumId=54535

Общи условия

Активация на акаунт