В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 546
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Най сетне ги качих тези 80 снимки.
Деси,Пепа приятен път и пишете  от време на време.Само да отбележа че там където съм писала Нати под снимките или Алекс на НАти съм имала в предвид НатиР.Малка грешка сори.
А Рукси не ми се мисли докато ги сложи отпуска трябва да си вземе.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23326&photo=52
Вземете си отпуска докато ги разгледате

# 181
Лелееее снимките са страхотниииииииииии
Толкова са порастнали всички мушмороции Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Личи си че сте си изкарали страхотно.
Ние не можахме да дойдем,Иво от три дни е с температура 38.4,струва ми се ,че горните зъбаци ще излизат скоро,ама от три дни не съм спалааааааа smile3507 smile3507 newsm45.Днес вече е малко по-добре,ама ще видим през ноща.
На всичкото отгоре от понеделник съм в сесия,и днес също имах един тест за освобождаване от изпит,дано го мина,чеееее #Crazy #Crazy #Crazy
Пак съм изпуснала много новини и събития.Прочетох,че Дани си е купила апартамент-Честито!Да сте много щастливи в новия си дом  bouquet  bouquet  bouquet
Пипи-ще се метна утре до Метро-дано са останали,цената е супер,и ние сме големи пътешественици.Сега 5 дни бяхме при баба ми и Иво спа при мене,ама не ни беше много комфортно-и двамата не сме свикнали.
За яденето ние процедираме така:
5.30-6.00-кърмене на почивки,с повече късмет успява да заспи до към 7.
9-9.30-закуска-най-често каша
12.30-13.00-обяд-пюре
16.30-17.00-плодово пюре,кисел,грис,каша-квото дойде за следобедна закуска
20.30-кърмене +АМ и хайде в леглотоооооооо.
В промеждутъците ако нещо киселее му давам цица да се успокои,ама по принцип гледам да го отучвам вече от цицата през деня,че никаква работа немогада свърша.Майка ми се пооправи малко,та поне мога да го оставям при нея през деня за по 3-4 часа.
Яд ме е ,че не отидох на протеста ама с тая пуста температура.Само 30тина майки са се събрали Weary
Хайде,лека вечер,незнам кога пак ще се включа,сигурно като ми мине сесията. ooooh! ooooh! ooooh!

# 182
  • София, в полите на Витоша
Роси,  Hug Hug Hug, прекрасни са снимките, браво на теб!!!!

# 183
И аз заминавам, затова искам да ви пожелая прекрасно лято, изпълнено с много усмивки и щастие!

Приятни почивки на всички и да се налудувате с децата  Flutter

# 184
  • Пловдив
Софиянчетата, много сте сладки на снимките!  love001  love001  love001
Марче, къде заминаваш и за колко време ни напускаш?  Weary

# 185
Вещи, малко на моренце и малко обиколки насам-натам.
Около 2-3 месеца, зависи  Laughing

Ама не вярвам да се усети липсата ми, щото едва ли ще устискам да не влизам изобщо  Mr. Green

# 186
Е-ей, чудни са ни дечицата, големи човечета Hug Hug Hug И аз искам да поздравя новодомците Дани и Пипи, много е сладко да стъпиш в своя къща newsm44На Пипи и честита малка абитуриентка - ама шапките са един път smile3521 Марче, весело лято и се пази! HugДа си похваля маминото, вече пълзи и напред, върти се и  сменя посоката за секунди. Много е силна, изправя се  от лицева опора и се оттласква доста далече напред. Освен това преди да сложи нещо в устата ме гледа продължително в очите и чака реакция. Въобще, по-рано ги прави нещата от брат си и някак си е по-интелигентно същество- тук цитрам д-р Драганов smile3532Целувки и лека нощ!

# 187
Страхотни снимки!!! Весело лято на всички!

# 188
Добро утро! Разгледах снимките /специални благодарности на мама Роси и на Winny Grinning/и с нетърпение чакам и снимките от другите мами. Много са ни сладки мишлетата, а и определено вече не приличат на малки бебчета. Срещата наистина беше супер и с нетърпение ще чакаме следващата Laughing. Забелязала съм, че Алекс страшно много се радва на бебешка компания, друго си е да общува със себеподобни. А на мен сърцето ми закопня за едно малко момиченце, след като нагушках Мила на Ради и усетих колко е приятно да гушкаш бебче, което не се опитва през цялото време да те изблъска, ощипе, нахапе, надраска, оскубе и да се отърве от прегръдката ти колкото се може по-бързо /визирам моя син/ Twisted Evil.

Марче, приятно изкарване на лятото и се включвай ако имаш възможност, защото определено ще се усети липсата ти  Wink.

Мечо Пух, успешна сесия Peace!

Аз чакам днес майстори да ни сменят дограмата в кухнята и се моля да не вали, за да мога да изведа Алекс да спи навън, защото вкъщи едва ли ще може.

# 189
  • Sofia
Здравейте, момичета!!! Снощи се върнах от Банско и влязох само, за да видя снимките от срещата. СТРАХОТНИ !!!  Hug Жалко, че не можахме да се включим. Бяхме канени и на друго детско парти, но с моето пътуване... Габче пропусна всичко  Cry Иначе е бил пич, държал се е превъзходно, докато мен ме нямаше.
Пепа, прекрасно е, че заминавате!!! Дочакахте ги тия визи  Heart Eyes
Аз ще се опитам днес да изведа Габи на разходка, но май от няколко дни следобяд се излива дъжд, та да видим... Thinking

# 190
Здравейте мамчета и от мен най-после  bouquet.Мама Роси мерси за организацията.
Тези дни бях при майка ми и нямах нет там.Сеага пускам снимките дано се харесате и имате търпение да ги разгледате  http://snimka.bg/album.php?album_id=41196 
На мен много ми хареса срещичката.И Бобчо беше спокоен-усеща,че около него има дечица. PeaceА дори си хвана гадже-Мила на Ради(баща му вкъщи много се смя на двамата сладури)

Силве защо не се върна?

Марче приятно лято

Хайде засега чао ,че излизаме на разходка.Скоро пак ще се включа.
Дано да успеем пак да се съберем така-дори повече  bouquet

# 191
  • Остров Приятелство
Чудни сте!!!
Еххх много съжалявам, че пропуснахме!

# 192
Ехааааааа
Днес Гал78 има рожден ден Hug Hug Hug Честит Рожден ден с пожелания за много здраве и много любов bdbaloni

# 193
ЧЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА ГАЛ78Много здраве щастие и успехи    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз пък сега отивам на сватба на една съученичка,ама пък си забравих фотото та ме е яд.Приятен ден на всичкиии Hug

# 194
Честит Рожден ден.ЖЕлая ти много здраве,щастие,любов и Дарко вече да не е болен и да не връща вече поръчките.hbdtu bdbaloni baloni happy bdЛеле колко много пишете напоследък,чак отпуска трябва да си взема

Общи условия

Активация на акаунт