В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 545
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА И ОТ ДАРКО САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДА ПОЛУЧАВАШ! happy bd

# 196
   Галче, да си ни жива и здрава! Да бъдеш най-обичаната мама и жена ! Много здраве и семейно щастие!  bouquet  bouquet  bouquet
   И аз да се включа с хвалби за срещата. Толкова хубаво ми подейства. Бебоците ни са вече малки дечица и са най-сладичките на света! Heart Eyes А пък мойта Миличка голяма флиртаджийка се показа, нещо май се заигра с Бобчо. Wink Но на хубави мъже трудно устояваме Joy Иначе не сме шавливи!
   Мечо Пух, стискаме палци за изпитите!
   Марче, лек път! Да поздравиш моренцето!
   Деска, приятно изкарване!
   Дано днес светне слънце да се поразходим, че много ветровито навън!Хубав ден на всички!  bouquet

# 197
  • Sofia
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛ!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!    bouquet

Ради, значи докато Габче се труди неуморно в офиса, Мила флиртува, а?  Crossing Arms  Naughty  Thinking               

# 198
Хайде Галче и тук да кажа - Да си жива и здрава, мноого щастлива и обичана!    bouquet

# 199
   Ани  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Blush Blush Blush
   Като ги срещнем младите ще изгладят отношенията! Ние само флиртувахме! Wink

# 200
Гал, честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве, любов и разбирателство в семейството   bouquet   bouquet   bouquet !

Деска, Марче, весело изкарване и да знаете, че ще ни липсвате  Heart Eyes

Снимките от срещата са много хубави. Аз бях тръгнала към вас (макар и с голямо закъснение заради Анди - поспаливкото), но по пътя се наложи да се върнем, защото така ни задуха и Анди се закашля няколко пъти, та не ми се рискуваше. Повече няма да потвърждавам за срещите, просто защото нищо не мога да планирам  Tired

# 201
ГАЛЛ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА,ЗДРАВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА  bouquet  bouquet  bouquet

Днес такъв гаден ден,че яд ме хваща-това лято ли е или не е Crossing ArmsНие не пропуснахме разходката -е малко повечко с колата

Лек ден,че Бобчо се събуди

# 202
тен кю пипъл  Hug
черпя всички по едно, наздраве  cheers
страхотни сте  Laughing

# 203
Мами, искам да украся една снимка с рамка или нещо такова..някакви идеи от къде мога да го направя това...някоя програмка? Към майсторките на аватарите  Laughing

# 204
Здравейте Егати времето.Два дена бяхме канени на събор в Лозен и вчера като отидохме след 1 час си тръгнахме защото започна да се тръшка от  tooth.И се  newsm46,а на ръце не може да заспи,само легнала и мама да е до нея или в количката ,но я забравихме в бързината.Днес си взехме цялото снаражение.Даже за  cook cook newsm41 се бяхме приготвили,то не спря да вали.В момента в който си тръгнахме спря и   Nature Sun With Face.Който си е Марко Тотев си е марко тотев и тва си е.
Аник спокойно де И аз присъствах Мила само си говореше с Бобчо.Бистриха политика.Абе в общи линий се омешаха двойките.ЗАщото и Ронката флиртуваше с Алекс на Нати р,даже тя с цялото си нахалство пред погледа на мъжа си ПЕпи на Евица,но той милия се смееше ехидно като чели й се заканваше че в къщи ще й каже.
Ама майчета бавно побутваме вече една тема.Преди една тема за два дена,а сега.Я пишете де.То верно че времето е хубаво ама да не казвате поне едно здрасти бива ли така.Я се  Embarassed Embarassed Embarassed и си наведете главите.
Ето предложение за следващо заглавие.
СЕПТЕМВРИЙСКАТА ДРУЖИНА НА МОРЕ ЩЕ ХОДИ ТАЗ ГОДИНА.

# 205
Мацки, вижте тази тема - интересна е, особено за всички, които още се борят с килцата. На 5-та страница съм публикувала по-голямата част от книгата (най-важните неща), така че възползвайте се! Книжката не е лоша, но няма смисъл да давате пари  Mr. Green

п.с. Мариска, забравих да кажа, че на снимките си много фешън  Heart Eyes

# 206
  • Пловдив
3 часа е и аз по някакво изключение умирам за сън - иначе друг път си стоя спокойно до 4, и не виждам тема. Дани проблема м мен ли е или наистина няма?  newsm78

# 207
Вещи, явно съм била много уморена. Наистина не съм дала линка, извинявай  Embarassed  Laughing Ето го http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103906.0

# 208
Ех, колко готини снимки Hug Hug Hug Много ме е яд, че нямаше начин да дойдем и ние с Мартушето Sad

Дани, мерси за линка  bouquet

Аз малко съм се ошашкала, защото имам проблеми с Ина и затова не се включвам никак често. Сериозно се замислих дали да пътувам за Италия в сряда Rolling Eyes Добре, че поне Мартинка не ми създава никакви проблеми. Милото е такова кротушанче, че мога да отгледам още 5 такива като нея Hug

# 209
  • Пловдив
Дани   bouquet  bouquet  bouquet

Лулу, дано проблемите се оправят бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт