В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 544
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Остров Приятелство
Здравейте на всички и честито на всички месечковци Hug
Имам въпроси:
1во вашите деца удрят ли си често главичката или по-скоро челцето - моя вари го печи го, еййй много я удря, като реши, че иска да се изправи се подпира и хооооп дрън главичката или пък като реши, че иска да мине от еди къде си пак същото. Не знам какво да правя вече, дали ще му навреди.Опитвам се да съм непрекъснато до него, но все пак не мога и да искам да съм нон стоп Embarassed, много е палав, ама много.Имаме си даже едно ръбче ли цицинка, ама за цицинка е твърдо май, следя го ама си седи/намира се над челото в страни от ляво под фонтанелката/
2ро днес акото ние  много черно и ронливо, не съм го захранвала с нищо ново, а вчера си хапна на обяд тиквички, картофче и чушка, следобед пюре от сливи, вечерта мляко и днес сутринта попарка, от що ли ще е такова и мирише на кисело ли нещо подобно?

# 211
Здравейте момичета!
Времето е отвратително навън, а уж чакахме лято....
За Съни-от края към началото... акото може да е такова от сливите (за черното), а за ронливото, може би не е пил достатъчно течности малкия пакостник...
А колкото до главичката, защо не си купиш каска, те са от нещо като дунапрен, но по-твърдо, има и пластмасарки, така ще си спокойна.. иначе Сара си е утряла два пъти главата, и двата пъти докато пишех във форума, на ръба на масата, даже последното е от онзи ден, така че вече не пиша с нея в скута ми  Rolling Eyes

# 212
  • Остров Приятелство
Еее как каска, та той шапка не търпи пък камо ли каска.
Пък и не е ли много крайна мярка или е много опасно, че така си удря главичката?

# 213
Ми зависи колко и с каква сила....
 Joy
Това си е плах опит за шегичка  Grinning Grinning
Когато Сара започне да припка насам-натам ще и купя. Казах и на другите мами на срещата, четох едно изследване от щатската педиатрична асоциация, където се споменава, че това е една от основните причини за ...  лоши инциденти при деца под 1 г.

# 214
  • Остров Приятелство
Ахъ и аз съм чела такива неща, макар и не от тази асоциация, но кажи какво да направя?!
Той не, че се удря зверски, но все пак си се удря, хайде по-скоро блъска....може и да пробвам, въпреки, че това ми се струва наистина крайно и ограничаващо за детенце Confused
Нали така били растяли децата, така казват бабите, ама пусти страх, да не си направи нещо на мозъка Embarassed

# 215
Здравейте на всички
Включвам се за малко между изпитите и зубренето за следващия #Crazy #Crazy
За сега резултата е една 4ка,може би отървах единия изпит Praynig Praynig Praynig,ама ще разбера утре май
Малкия го водих сутринта на лекар,кашля ужасно чак се дави горкото и много се психирах.Оказа се че всичко е от сополите-тоя нос направо ни взе здравето на всички,от 4 дни не сме спали като хората,даже и Иво има вече торбички под очите от неспане през ноща.Е,той си наваксва през деня де ама все пак.....Изписаха ни два вида капки,щото явно към Коларгола вече е резистентен,въобще не му действат ThinkingНо поне дробовете са му чисти ooooh!
И аз много се замислям за тези каски за прохождане,както ги наричат.Поне докато се научи да пада както трябва,а не като талпа,щото в нас е теракот и килимите не са достатъчно дебели да омекотяват ударите.Ох,незнам,ще видим.
Лулу-дано всичко да е наред с Ина.Звучиш доста притеснено, дано всичко се оправи скоро. Hug Hug Praynig Praynig
Хайде чао,по-късно може пак да се вясна за малко,ама имам да прочета и науча 60страници за утре #Crazy newsm45

# 216
това не ми изглежда зле
не мисля, че много ще им пречи Joy

# 217
hellooooooooo

dobyr den macki
az samo da se otcheta, che koi znae koga shte pisha pak

nadqvam se da ste dobre

celuvki na mishocite

p.s. to pri vas bilo oklo 19 chasa, a az si misleh, che e pone 9 Simple Smile)

# 218
Лулу, Да се оправят при вас нещата! Искам те свежа  и пълна с хубави емоции
Дани, мерси за комплимента, ама бая имам тластинки да свалям  Embarassed
Съни, ако не се удря много силно - няма проблем, колко ще има да падаме с това прохождане,,,а за акото - дай му повече течности,
Марче, где си забегнала  Thinking

# 219
Марче-и аз тва щях да питам ,като Марис-къде забегна точно newsm78
Може и да сте го чували вече тоя лаф ама аз чак днес го чух,та да го споделя- как се нарича дете което няма още годинка? Негодниче Joy Joy Joy
Лека вечер на всички Hug

# 220
Здравейте момичета!
На мен напоследък въобще не ми остава време за писане. Влизам да ви чета по малко, но с писането е по-трудно, че фъстъчката лази и пипа много бързо, а в паяка не се задържа повече от 10-тина минути.

Честито на всички месечета днес! smile3525 и на тези, които съм пропуснала да поздравя през изминалите дни! Да са ни живи и здрави и много палави сладурите.

Тва за каските е хитро, но май и Мимито много трудно ще търпи такова нещо на главата си.

Пипи, честита ви виличка! Само хубави емоции да изживявате и мноооооооооого барбекюта! newsm41

Дани, и на вас чесито ви ново жилище!   bouquet

Лулу, дано и при вас нещата се оправят по-бързо Praynig
Мечо Пух, горкото мъниче, много е неприятно с тез сополи. Скоро и ние изживяхме подобен ужас.

Да ви питам: Вие как приготвяте овесените ядки. Аз тази сутрин им сложих само малко масълце и захар, но Мимито нещо се дави от тях, макар, че бях взела от финните. Може ли да се пасират newsm78

Лек ден на всички!!!

# 221
ГАЛЛ със патерици честит рожден ден и от мен . Да си жива здрава многоооооооооо обичана и глезена жена Simple Smile

# 222
  • Sofia
rouz, аз ги пасирам, нищо че са от фините. Тази сутрин ги дадох с 1 лъжица АМ и 1/2 плодово пюре (аз захар не слагам в нищо). Габи си ги хапна добре  bowuu

# 223
Вчера какво се беше  Wine Glass Интернета и нищичко не можах да ви пратя за почерпка от нас, но нищо пращам сега   party023
Черпя ви виртуално по повод, че станахме на колкото отвътре, толкова и отвън - демек 9 месеца  hahaha

Gall ЧРД на патеричка и от мен!

Мнооого хубави снимки Simple Smile накрая взех да запомням кой кой е  Joy Ама те мнооого са се променили!

# 224
  • Остров Приятелство
Какво е това с овесените ядки, искам и аз да му давам Simple Smile
А всъщност какво по-различно давате от пюрета, попари и кисели?
Сок от диня давате ли?

А как да преценя дали се удря силно, според мен, не - колко силно може да се удари, той се удря, не защото пада, а се удря когато се изправя и за да се хване например за масата, понеже не се сеща да държи главичката отстрани се удря отдолу на плота или пък като иска да се изправи в леглото се удря в таблата защото иска да ме види и така.....

Общи условия

Активация на акаунт