Иву снощи се сетих за тази майка дето имаше момченце май МИхайл бешие дето беше в кома какво стана с нея.Да ли знаеш нещо.
Роуз аз те видях в снимка бг на едно забиране за 8 март заедно с Иви която почина
ДА не би да си случайно руса 
S_sunny не се притеснявай.На майка ми на една приятелка дъщеря й като й се спеше така си блъскаше главата и не е затапяла,даже има в излишък сиво вещество и нищо й няма.Само дето като малка е имала малко повече цицини.ПИтай педиатърката ти може да ти отговори защо Калата така си удря главата.
Да издам нещо видях Winny и Али в списание Мама да кандидатстват за лица на корицата.Явно ще имаме още една звезда.
Сори Уини изпуснах се
Румка(Лулу)таман се отървеш от едно лошо друго ти се стовари на главата.Нормално е да ни ядосват децата ,ама дано не е нещо сериозно.
Отивам да
че в къщи всичко е с краката на горе.
Но пък сме спечелили някакво возило 

Благодаря за пожеланията! Чувам и медийни звезди ще ставате с Али

съшо вече е много надобряла в проходилката. Играем на гоненица, много смешно се опитва да ми "избяга" и се хили с глас.
Дани, мерси за книжката. Чак за такава стриктна диета воля нямам, но поне принципите мога да ги спазвам. 
в солариума, явно е доста силен. Преди не ми се е случвало такова нещо. Сега ме боли кожичката и сигурно ще се обеля, точно началото на лятото .....
и ние имаме същата стъклена маса в хола .. как не си счупи зъбите на нея не разбрах, все я дъвчеше 
не иска да седи в креватчето, изправя се на решетката и вика силно и се опитва да я прескочи
при нас е весело. 

, а и фонтанелата ни е все още голяма - та с една дума натам вървят нещата, само дано става и за лятото и да не се запарва главата му.
и даже чак днес започна да се клатушка и да хълца като пияница.Ама аз само колкото да й намажа венците.Добре че не започна да заваля като говори че токава хич нямаше да я разбера