В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 543
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Ама че време днес.Да му се не види.
Иву снощи се сетих за тази майка дето имаше момченце май МИхайл бешие дето беше в кома какво стана с нея.Да ли знаеш нещо.
Роуз аз те видях в снимка бг на едно забиране за 8 март заедно с Иви която почина Flowers RoseДА не би да си случайно руса  newsm78
S_sunny не се притеснявай.На майка ми на една приятелка дъщеря й като й се спеше така си блъскаше главата и не е затапяла,даже има в излишък сиво вещество и нищо й няма.Само дето като малка е имала малко повече цицини.ПИтай педиатърката ти може да ти отговори защо Калата така си удря главата.
Да издам нещо видях Winny и Али в списание Мама да кандидатстват за лица на корицата.Явно ще имаме още една звезда.
Сори Уини изпуснах се
Румка(Лулу)таман се отървеш от едно лошо друго ти се стовари на главата.Нормално е да ни ядосват децата ,ама дано не е нещо сериозно.
Отивам да  prostor newsm28 wash 1ironing 1dishesче в къщи всичко е с краката на горе.

# 226
Гал и от мен на патерици много - ЧЕСТИТО:-)Да си здрава и все такъв чаровник:-)

Rosi - тва беше в миналия брой... и не ни избраха Cry Но пък сме спечелили някакво возило bowuu

Марче, Мерче а до БГ нема ли да се добутате?! Thinking baby_neutral

Иви - ЧРД-09!!!Вчера кво се замотах пак, та пропуснах деня smile3538

# 227
Роси, Елвира незнам какво да ви кажа. Последно ми казаха, че последния скенер е бил много зле и да се събуди няма да е същия човек. А днес прочетох, че се е събудила, но незнам дали е вярно от моите близки никой нищо не знаеше днес. Моля се дано нещата да се оправят!  Praynig

Уиничка аз най-редовно забравям за всички рожденни дни и съм си поставила за цел да запомня поне на Елито! Много съм зле  ooooh! Благодаря за пожеланията! Чувам и медийни звезди ще ставате с Али  Joy

# 228
Лулу някакви шансове да я вземеш със себе си в Италия  newsm78 Може хем да ви остане малко време заедно, хем да се почувства по-специална. Само незнам, ако е по работа как ще съчетаваш нещата.  Thinking

# 229
Роси, да аз съм била на снимката. Това беше първата ни среща която си бяхме организирали ямболските майки. На 8 се запознах с Иви и няколко дни след това бях потресена от случилото се Flowers Rose

Аник, мерси, утре сутрин ще й направя и ще ги пасирам да видим какъв ще е резултата....

лека от мен smile3524

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 08:24 от rouz

# 230
  • Sofia
Привет!

Иви, стискам палци да се оправи момичето от комата  Praynig
Гал, честит Рожден Ден на патерица! Здраве, любов и късмет!  Heart Eyes
Лулу, да се оправя бързо каката  Praynig
Ние вече оздравяхме напълно. Аз започнах да давам кисело мляко. За сега с променлив успех, но ние сме си капризни. Днес и сок от череши ще й дам.
При нас какво ново  newsm78 Рали вече си понаучи играчките и като я питаш къде е мечо и тя го показва  Grinning съшо вече е много надобряла в проходилката. Играем на гоненица, много смешно се опитва да ми "избяга" и се хили с глас.
Аз се опитвам да отслабвам, но засега нищо не става Sad Дани, мерси за книжката. Чак за такава стриктна диета воля нямам, но поне принципите мога да ги спазвам.   bouquet
Ние след 2 седмици ще ходим на село. Нямам търпение вече, че ми писна да стоя в тая софия.

Целувки на всички мъници  Heart Eyes
.. и повече пишете  Hug

# 231
Здравейте и от нас - липсвахте ни   bouquet
Мамо Роси, Дейзи,Уини - много хубави нсимки от 1 юни - качих си доста, а таткото много се забавлява като му разказвах как ги бяхме нахвърляли на тревата и ни питаха дали продаваме нещо и наши ли са тези деца  Laughing Laughing  Laughing
Нещо се размрънкахме - до скоро  Hug

# 232
Здравейте,
не ми остава време за писане тия дни, но хвърлям по едно очо, много е забавно във форумчето  Grinning.
При нас нищо интересно, освен, че успях да изгоря  #2gunfire в солариума, явно е доста силен. Преди не ми се е случвало такова нещо. Сега ме боли кожичката и сигурно ще се обеля, точно началото на лятото .....
Мони става все по-палава и ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=41936

# 233
  • Sofia
eci, много сладки снимки Simple Smile и ние имаме същата стъклена маса в хола .. как не си счупи зъбите на нея не разбрах, все я дъвчеше  ooooh!..

# 234
лулу, дано не са здравословни проблеми  Confused
еци, ма мнооого сте готини  Heart Eyes
за пореден път се убеждавам, че момичетата са си по-умни от момчетата  Mr. Green тайги, аз дарко още не мога да го науча да пляска, камо ли да посочва играчки  Joy Joy иначе умно ме гледа детето и какво ли си вика ....... аз пляскам ли пляскам  hahaha
играчките определено си ги познава и поради тая причина изобщо не ги поглежда, всичко хвърля и подрежда  Crazy не иска да седи в креватчето, изправя се на решетката и вика силно и се опитва да я прескочи  Shocked на земята се удря и винаги намира начин да се придвижи до твърдата част извън одеалото и гумираното килимче, не иска в столчето за хранене, не иска гушнат (само се катери по мен и ме скубе) и понякога ми стопява лагерите от всякъде  Mr. Green единствено в проходилката се кефи, но аз само тичам по него, защото има особено силен нюх към всякакви ръбове, кабели и всичко опасно. Когато сме навън, трябва да се движим, иначе надава вой, защото му е скучно. другия вариант е да го гушна, но не да си седим, а да се разхождаме наоколо или да се катери по мен  Outta Joint при нас е весело.
на всичкото отгоре отказва да яде купешки зеленчукови манджи и аз вече се чудя какви зеленчуци да купувам да му готвя, защото всичко бая нитратно още ми се вижда  newsm78
днес съм решила да го черпя гриз с мляко и банан, та да видим   chef
малко звучи като оплакване, но не е баш  Embarassed само се оправдавам, че не пиша често  Blush
иначе вие къде оставяте малките, за да свършите нещо набързо  newsm78 дайде някоя безопасна идея, че в чудо се виждам

# 235
  • Sofia
Брей, май работещите майки пишем по-активно от неработещите  newsm78 ама то е разбираемо де...разходките и заниманията с мишоците са по-приятни от седенето на компа.
ГАЛ, вярно си е това, че момчетата са по-назад с материала, поне съдейки и по моя син  Mr. Green Правим ги същите магарии като вас. Аз обаче го оставям или в кошарата или на средата на спалнята, отрупан с всичко друго, но не играчки, да му е интересно, докато върша нещо. Габи все още не лази активно, а се върти в кръг, но не знам кой ден ще тупне от спалнята  ooooh!  Praynig В офиса стои в кошарата за игра или в столчето за хранене. Слагам го близо до нещо, което може да докопа, но да си мисли, че не е трябвало, та да се кефи  Wink

Аз давам предимно купешки пююрета. правих крем-супа, обаче я смесвам с пюре, сухарче и сиренце, да е по-гъстичка, че иначе се изнервя  Grinning

# 236
Хайде за малко да се включа и аз Simple Smile
Каската ми се струва много добра идея - ще трябва да погледна как стоят нещата с бебешка такава, че като си спомня с Калина какво чудо беше, а сега ми трябват и очи на врата #Crazy, а и фонтанелата ни е все още голяма - та с една дума натам вървят нещата, само дано става и за лятото и да не се запарва главата му.
Папаме готови пюрета с компромис пуешко месо сварено смляно от мен, което добавям към зеленчуковите пюрета без месо.
Иначе Пепи щъка из къщи лазейки и изправяйки се на де що види и му е най- интересно най-вече това дето не е играчка Joy
Всеки момент чакаме да излезнат и зъбки отгоре #Crazy
На всичко отгоре се сдобихме и с домашен любимец подарък за Калина - плъхче...... и шоуто няма край....
До скоро и целувки от нас че пак изникна работа.

# 237
Тайги - освен вкусните маси, останах с впечатление, че и холчетата ни си приличат  hahaha доста.
Вещи - и ние махнахме батериите, защото мишо се стряскаше и плачеше. Не мога да разбера защо тогава се кефи как крякат противните плюшени патици, а това - не  newsm78. И като си сложеше ръката на бутоните, започва мелодиите, мише чупи устнички и жално плачка, но не се сеща да си дръпне ръката, и то може да свири часове.    Много е сладка Приси, кога ли ще имаме и ние кукуригууу.......   Търсех от малките шнолки тип тик-так - няма никъде.
Мони прилича на момченце. Онзи ден мъж ми праща снимки на приятел, а той отговаря " много е пораснало, скоро и по жени ще тръгне!"  Shocked Joy Joy Joy hahaha Ма какви жени бе, то е момиченце  hahaha. Айде да расте коса за прически, че с тоя унисекс розовото не е достатъчно  Confused

# 238
Еци ама защо държиш детето гладно.ВИж масата е поряло.Някой ден ще изчезне Тв или секцията. hahaha hahaha hahaha Mr. GreenТо и мойта яде ама само до чаши се е ограничила,но те са й само за десерт.
Вещичке не се притеснявай май само ние с тебе даваме забранени неща.Даже снощи я заболяха венците й я намазах на тати с ракйката.Е добре че и салатка не поиска hahaha.След 5 мин беше  smile3524 Sleeping и даже чак днес започна да се клатушка и да хълца като пияница.Ама аз само колкото да й намажа венците.Добре че не започна да заваля като говори че токава хич нямаше да я разбера hahaha
А ние вече папаме компоти са се буркана но капачката нещо не ни е вкусна.
Лулу оправиха ли се нещата с Ина newsm78
Изоставям ви защото прибирам на малката зимните дрехи й и слагам летните който купихме с баба й онзи ден.

# 239
Вещи, ама Приси е голямаааа сладурка  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт